NAC – Natural, φυσικά καλλυντικά με την δύναμη της φύσης!

Σε συνεχή αναζήτηση να σου δείχνω πάντα τα καλύτερα, πριν λίγο καιρό ανακάλυψα την ελληνική Nac Natural Cosmetics, ένα brand που υπόσχεται πολλά και έχει να φέρει στο μέλλον ακόμα περισσότερα. Η εταιρεία Nac Natural Cosmetics. ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2016 στην Κύπρο και παρασκευάζει εξ ολοκλήρου τα προϊόντα της στην Ελλάδα. Προσφέρει φυσικά καλλυντικά, χωρίς parabens και επικίνδυνα υλικά συνθετικής προέλευσης, απολύτως φιλικά για το δέρμα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του. Στα συστατικά τους ΔΕΝ θα βρεις, παραφινέλαιο, βαζελίνη, επικίνδυνα συνθετικά συστατικά και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Μέσα σε λίγο καιρό, η Nac Natural Cosmetics, κατάφερε να ταξιδέψει στο μακρινό Dubai και να κλέψει τις εντυπώσεις στην 15η Διεθνή Έκθεση “Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai” η οποία είναι η μοναδική έκθεση στη Μέση Ανατολή η οποία εστιάζει το ενδιαφέρον της σε φυσικά προϊόντα. Κατάφερε επίσης να μπει στις καρδιές πολλών ανθρώπων από τον ευρύτερο Ελλαδικό και Κυπριακό χώρο και να γίνει μέρος της καθημερινότητας τους.

Σήμερα μαζί θα γνωρίσουμε το best seller προϊόν της Nac Natural Cosmetics, το Face Mist Lifting και θα μάθεις γιατί το αγάπησα τόσο πολύ.

Ξέρεις ότι λειτουργούμε σε ένα απαιτητικό επαγγελματικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Κατά την διάρκεια της ημέρας πρέπει να εχουμε μια αψεγάδιαστη εικόνα, χωρίς να είναι εμφανή στην επιδερμίδα μας τα σημάδια της συσσωρευμένης κούρασης. Το Face Mist Lifting-Άμεσο Lifting προσώπου της Nac Natural Cosmetics προσφέρει στην σύγχρονη γυναίκα ένα φυσικό  προϊόν, που συνδυάζει άμεση δράση ανύψωσης και σύσφιξης του δέρματος με αντι-γηραντική δράση. Έχει σχεδιαστεί για την ταχεία εξάλειψη των συμπτωμάτων της κόπωσης και της στέρησης ύπνου. Ιδανικό για να εξαφανίσει άμεσα τα σημάδια της κούρασης και να αποκαταστήσει το δέρμα σε όλο του το μεγαλείο. Σε μόλις 5 λεπτά με μία μόνο εφαρμογή βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης και επαναφέρει την ζωντάνια και λάμψη της επιδερμίδας. Λίγο πριν το μακιγιάζ προετοιμάζει το δέρμα δημιουργώντας τον πιο τέλειο καμβά που έχεις φανταστεί.

Επιπλέον, η διαδοχική απελευθέρωση πολυσακχαρίτη στο δέρμα, αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ώστε να υπάρχει μια διπλή δράση άμεσης βελτίωσης στην εμφάνιση του δέρματος και αντί-γηραντική θεραπεία μακροπρόθεσμα. Με ανθόνερο τριαντάφυλλο, εκχύλισμα κιχωριού (ραδίκι) & τάρα (περουβιανό χαρούπι) και γλυκερίνη πίστεψέ με θα το λατρέψεις όπως και εγώ!

Συνεχίζεται…

Πόπη.

 

0 comments
21 likes
Prev post: Νέα σειρά Venus Sensitive με SkinElixir!Next post: **New Caudalie Suncare Range**

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM