Τέλος στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα!

Έχεις κουρασμένη, θαμπή επιδερμίδα και χρειάζεσαι ένα αποτελεσματικό προϊόν; Νιώθεις ότι το δέρμα σου έχει χάσει την ενεργεία του και ότι πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα; Ο DR.JART+ με τον μαγικό PEPTIDIN Radiance Serum with Energy Peptides είναι εδώ για να σώσει την κατάσταση και να δώσει στο πρόσωπό σου ότι ακριβώς χρειάζεται για να βρει ξανά την χαμένη του λάμψη.

Ένας ελαφρύς ορός με βάση το νερό, με οκταπεπτιδικό σύμπλοκο και εκχύλισμα λουλουδιών ροδάκινου για άμεση ακτινοβολία. Πρόκειται για μια περιποίηση δέρματος για θαμπή, χαμηλής ενέργειας, κουρασμένη επιδερμίδα. Οκτώ ισχυρά πεπτίδια αναπληρώνουν και επαναφορτίζουν το κουρασμένο δέρμα αμέσως και με την πάροδο του χρόνου μερικές μόνο σταγόνες παρέχουν μια υγιή ανανεωμένη λάμψη.

Μια θαυματουργή σύνθεση για το θαμπό, κουρασμένο δέρμα. Ιδανικός για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και για λιπαρή.  Η φόρμουλά του, η οποία βασίζεται σε οκτώ πεπτίδια, ενυδατώνει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Μετά από μερικές εφαρμογές, λίγες μόνο σταγόνες καθημερινά, θα είναι αρκετές για να αποκτήσεις μια υγιή, ξεκούραστη, φωτεινή επιδερμίδα. Ένας ορός φίλη μου που αν τον δοκιμάσεις θα τον αγαπήσεις πραγματικά!

Όλα τα νέα προϊόντα Dr. Jart+ είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και online στο www.sephora.gr & mob app Sephora Greece!

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: **New Caudalie Suncare Range**Next post: Pure Clay Detox, η μαύρη μάσκα που θα λατρέψεις!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM