Ένα νέο, καλοκαιρινό ειδύλλιο, λουσμένο με φως… Light Blue Sun

Η Dolce & Gabbana Beauty αιχμαλωτίζει το πνεύμα του νεαρού πάθους με τα νέα limited edition αρώματα Light Blue Sun, εξερευνώντας μια νέα οσφρητική περιοχή: ζεστή, αισθαντική, ηλιόλουστη. Το Light Blue Sun είναι εμπνευσμένο από τη μαγεία του καλοκαιρινού έρωτα στο σαγηνευτικό Capri, το οποίο χαϊδεύουν οι ζεστές αχτίδες του Μεσογειακού ήλιου.

LIGHT BLUE SUN – ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ
Η χαρακτηριστική φρουτώδης floral αύρα του Light Blue, αποκτά ένα νέο ζεστό και αισθαντικό χαρακτήρα, όπως ακριβώς η γοητευτική ζεστασιά του ήλιου του Capri. Οι αναζωογονητικές νότες κορυφής του Light Blue από αρωματικό ιταλικό λεμόνι και ζουμερό μήλο Granny Smith, αγκαλιάζονται από ένα εντυπωσιακό εκχύλισμα από δροσερό γάλα καρύδας. Η αυθεντική καρδιά από γιασεμί και λευκό τριαντάφυλλο, εμπλουτίστηκε από νότες εξωτικής πλουμέριας, δημιουργώντας ένα μεθυστικό μείγμα ηλιοκαμένου floral νέκταρ. Στη βάση του, δεσπόζει το αρωματικό κεδρόξυλο εμπλουτισμένο με κεχριμπάρι και με την έντονη γλυκύτητα της βανίλιας Bourbon. Συγχρόνως, ίχνη απόγοητευτικό λευκό ιβίσκο παραμένουν στην επιδερμίδα, ξυπνώντας την επιθυμία του καλοκαιρινού έρωτα.

LIGHT BLUE SUN – ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ
Το εμβληματικό ξυλώδες και πικάντικο άρωμα του Light Blue Pour Homme, ανανεώνεται με μια δόση φρεσκάδας και εμπλουτίζεται με τη ζεστασιά του ιταλικού ήλιου. Ένα δροσιστικό κοκτέιλ από ιταλικό περγαμόντο και ζουμερό γκρέιπφρουτ συνδυάζεται με έντονες νότες από τζίντζερ. Καθώς το άρωμα ξετυλίγει την έντονα μεσογειακή και αρρενωπή του καρδιά, η ζεστασιά του κεδρόξυλου και του κυπαρισσιού ξυπνούν τη δύναμη του μεσημεριανού ήλιου, ενώνότες από αρωματικό δενδρολίβανο έρχονται σε αντίθεση με το δροσιστικό γάλα καρύδας. Ο λευκός ιβίσκος κυριαρχεί στην κορυφή, ενώ τα εκχυλίσματα βετιβερίας και βανίλιας δίνουν την αίσθηση του ηλιοκαμένου δέρματος.

Ο ζεστός ήλιος του Capri δανείζει τη χρυσή του αύρα στα αρώματα, ενώ οι συσκευασίες στο γαλάζιο του ουρανού κοσμούνται από μια αρχέγονη απεικόνιση του ήλιου, στο στυλ των Μεσογειακών κεραμικών majolica του Capri!

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: Eye Sleeping Mask by Laneige… για τα μάτια σου μόνο!Next post: Ντεµακιγιάζ με δύο μόνο υλικά, εύκολα και γρήγορα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM