Τα δικά μου αγαπημένα από Zoniou Perfume Creators!

Πριν λίγες μέρες σου μίλησα με μεγάλο ενθουσιασμό για το Zoniou Perfume Creators και μαζί μάθαμε πως το όραμα έγινε άρωμα και πως το τέλειο άρωμα είναι πραγματικά το δικό σου άρωμα. Εδώ, είδαμε την ιστορία, την φιλοσοφία και τους σπάνιους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από το Zoniou Perfume Creators.

Σήμερα επιστρέφω για να σου δείξω τι επέλεξα για μένα και την οικογένεια μου από την πολύ μεγάλη γκάμα αρωμάτων και όχι μόνο, από το ηλεκτρονικό κατάστημα Zoniou Perfume Creators. Οι δικές μου επιλογές μοσχοβολούν φροντίδα, αγάπη και καθαρότητα. Φροντίδα και αγάπη σαν της μαμάς και καθαρότητα όπως τότε που ήσουν παιδί και όλα μοσχομύριζαν. Δύο υπέροχα πακέτα, ένα φανταστικό κερί και ένα μοναδικό Pillow mist ήρθαν σε μένα με πολύ αγάπη και σκόρπισαν παντού σπάνιες μυρωδιές.

Λάτρεψα το σετ Coconut Dream το οποίο περιέχει τρία προϊόντα για σώμα και μαλλιά. Ξεκινώντας με το Body Butter που προσφέρει βαθιά και άμεση ενυδάτωση με βιολογικό λάδι ελιάς, shea butter, cocoa butter, λάδι καρύδας και βιταμίνη Ε, με απίστευτα βουτυρένια υφή, χωρίς όμως να αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας. Όσο για το άρωμα του, μακάρι πραγματικά να μπορούσα να το μεταφέρω μέσα από την οθόνη μου. Το άρωμα της σειράς σε πρακτική συσκευασία των 15ml για να το έχω πάντα μαζί μου είναι το ίδιο υπέροχο σαν του βούτυρο σώματος. Ελαφρύ, αέρινο με μεγάλη διάρκεια και σε μορφή spray αρωματίζει το σώμα αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα. Επίσης σε αυτό το πακέτο υπήρχε και το Hair Mist με πρακτικό vaporisateur για να αρωματίζω τα μαλλιά μου κάθε στιγμή όπου και να βρίσκομαι.

Το επόμενο σετ που επέλεξα είναι το Bubble από την σειρά Inspirations το οποίο περιέχει άρωμα 50ml και Bath Foam. Με εντυπωσίασε η συλλογή Riviera τόσο για το όνομά της, όσο και για τα μυστικά της λουλούδια. Ένα υπέροχο αφρόλουτρο με λάδι ελιάς και εκχύλισμα μελιού, που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλά αρωματισμένη. Το άρωμα Riviera περιέχει στη βάση του Musk, στη καρδιά του Sandalwood, Patchouli ενώ οι νότες κορυφής είναι Rosemary και Seaweed. Όπως καταλαβαίνεις όλη αυτή η σύνθεση είναι από μονή της ελκυστική. Ένα άρωμα με μεγάλη διάρκεια και φίνα αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

Αυτά είναι τα δικά μου αγαπημένα και στα προτείνω ανεπιφύλακτα. Σύντομα θα σου πω περισσότερα για το Pillow mist το οποίο που πραγματικά με ενθουσίασε!

Πόπη.

 

 

0 comments
4 likes
Prev post: Ένα δώρο σε σένα από την Kure Bazaar στο υπέροχο Spa του Μεγάλη Βρετανία!Next post: Η Kure Bazaar στο Placebo Pharmacy, μια απολαυστική εμπειρία που πρέπει να γνωρίσεις!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM