Ένα δώρο σε σένα από την Kure Bazaar στο υπέροχο Spa του Μεγάλη Βρετανία!

Εσύ πόσο συχνά κάνεις ένα δώρο στο εαυτό σου; Άραγε έχεις σκεφτεί ότι αξίζεις πολλά περισσότερα από αυτά που νομίζεις; Ναι φίλη μου αξίζεις πολλά παραπάνω και πρέπει να ανταμείψεις τους κόπους σου. Δε χρειάζονται  πολλά, αρκούν μικρά καθημερινά πράγματα όπως ένα μανικιούρ σαν αυτό που απόλαυσα εγώ πριν λίγες μέρες στο Μεγάλη Βρετανία με την αγαπημένη μου Kure Bazaar. Είναι μαγεία, είναι το ευχαριστώ σου σε σένα για όλα αυτά που κάνεις και μοιράζεσαι χώρος αντάλλαγμα. Είναι όλα αυτά που αξίζεις σε μια luxury περιποίηση από ένα brand που σέβεται και ανταμείβει κάθε γυναίκα.

Σε ένα χώρο φανταστικό, γεμάτο ομορφιές εκεί που μπορείς να νιώσεις βασίλισσα της καρδιά σου, έστω και για λίγο. Μοναδικές αποχρώσεις της παριζιάνικης μόδας μπλέκονται ιδανικά και σε ταξιδεύουν στην πόλη του φωτός μέσα από υπέροχες συλλογές φυσικών βερνικιών αφήνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η Kure Bazaar δημιούργησε  ένα πρωτοποριακό βερνίκι νυχιών νέας γενιάς, αναπτύσσοντας μια καινοτόμα και φιλική προς το περιβάλλον σύνθεση. Χρόνια έρευνας οδήγησαν σε μια τεχνολογική καινοτομία που επιτρέπει την σημαντική μείωση χημικών ουσιών χωρίς συμβιβασμούς για το χρώμα του προϊόντος. Η ανθεκτικότητα, η γυαλάδα και η λάμψη είναι εξαιρετικές όσο ποτέ. Η αποκλειστική σύνθεση 10 free μέχρι και 90% φυσικής προέλευσης διατηρεί την ζωτικότητα των νυχιών με σεβασμό στο φυσικό κύκλο αναγέννησης τους. Η 10 free σύνθεση είναι εμπλουτισμένη επίσης με εκχύλισμα Baboo και βιταμίνη Ε, χωρίς καθόλου χημικά συστατικά και είναι ιδανικό για εγκύους άλλα και για γυναίκες που βρίσκονται στην διαδικασία κάποιας θεραπείας.

Πάρε το χρόνο σου, κλείσε το ραντεβού σου στο Μεγάλη Βρετανία με την Kure Bazaar, επέλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση από τη νέα εκπληκτική συλλογή ή από τα παλιά και αγαπημένα και απόλαυσε ένα luxurious manicureΕκτός όλων των άλλων η μάσκα χεριών με αλόη είναι αυτή που θα σε ενθουσιάσει και θα κάνει τα χέρια σου σαν μετάξι. 

Γνώρισε όλα τα προϊόντα της Kure Bazaar εδώ, επίσης είναι διαθέσιμα On line εδώ, άλλα και σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς!

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: Πέντε υπέροχοι λόγοι για να είσαι λαμπερή!Next post: Τα δικά μου αγαπημένα από Zoniou Perfume Creators!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM