Panthenols…..100% Ελληνική περιποίηση ♥

 Γεια σας κορίτσια και αγόρια….

Γράφοντας αυτό το ποστ εγώ προσωπικά (Πόπη) είμαι πολύ χαρούμενη και ο λόγος είναι  ότι σήμερα θα σου παρουσιάσουμε  100% Ελληνικά και οικονομικά προϊόντα περιποίησης.  Και συγκεκριμένα θα μιλήσουμε για την Ελληνική εταιρία Panthenols που μας προσφέρει  εκλεπτυσμένα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας του δέρματος, με προβιταμίνη B5 και λάδι ελιάς. Πριν αρκετό καιρό παραλάβαμε μερικά, αρκετά θα έλεγα προϊόντα για δοκιμή. Ήρθε η ώρα λοιπόν μετά από δοκιμή αρκετών ημερών να σου πούμε την γνώμη μας.!!

Πάμε να τα δούμε ένα-ένα;

PANTHENOLS MILD CLEANSER 

6-

Το Panthenols Mild Cleanser είναι ένα απαλό καθαριστικό χωρίς αλκάλια και σαπόυνι κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα, εμπλουτισμένο με πανθενόλη ,ουρέα ,χαμομήλι και ελαιόλαδο. Αυτό το προϊόν δεν είναι ένα απλό αφρόλουτρο, είναι κατάλληλο για απαιτητικούς ανθρώπους που θέλουν να τα έχουν όλα σε ένα και ιδανικό για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα. Καθαρίζει και περιποιείται απαλά  πρόσωπο, σώμα ακόμα και την ευαίσθητη περιοχή. Μυρίζει πολύ όμορφα και στο τέλος αφήνει το δέρμα σου ενυδατωμένο και με έντονη την αίσθηση φρεσκάδας.!

PANTHENOLS BABY

5-

Απαλό καθαριστικό για τα μαλλάκια και το σώμα του μωρού, περιέχει προβιταμίνη Β5 βρώμη, χαμομήλι και ελαιόλαδο. Μας άρεσε πολύ αυτό το προϊόν διότι στο σπίτι πολύ μωρό δεν έχουμε, η μικρότερη της οικογένειας είναι 6 ετών. Παρόλα αυτά όμως όλοι το δοκιμάσαμε και ξέρεις γιατί; Γιατί άπλα μυρίζει υπέροχα και αφήνει τόσο απαλή την επιδερμίδα σαν να είσαι μωρό. Οι περισσότεροι από εσάς θα ξέρετε ότι σχεδόν όλο τα προϊόντα που απευθύνονται σε μωρά μυρίζουν πολύ όμορφα και είναι πολύ προσεγμένα. Έτσι και εδώ η Panthenols θεωρούμε ότι έβαλε όλοι της την τέχνη για να φτιάξει ένα προϊόν που σίγουρα θα το αγαπήσουν πολλά μωρά και όχι μόνο.!

PANTHENOLS ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 

2 (2)

Ενυδατικό κρεμοσάπουνο με ήπια αντισηπτική δράση. Κατάλληλο για την καθημερινή προστασία και υγιεινή των χεριών. Με ουδέτερο pH και διακριτικό άρωμα φρεσκάδας. Ένα κρεμοσάπουνο πάντα είναι απαραίτητο, αν τώρα μυρίζει ωραία, καθαρίζει καλά και έχει αντισηπτικές ιδιότητες τότε νομίζουμε ότι είναι ακόμα καλύτερα. Ένα πολύ καλό κρεμοσάπουνο χεριών, αν το δεις στο ραφή του φαρμακείου μην διστάσεις να το πάρεις είμαστε σίγουρες ότι θα σου αρέσει.!

PANTHENOLS  ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ROLL ON

4

Εδώ έχουμε ένα αποσμητικό roll on σε πολύ όμορφη συσκευασία. Η αλήθεια είναι ότι εδώ έχουμε ένα θέμα και θα σου πω αμέσως γιατί. Καταρχήν τι θες από ένα αποσμητικό;  Θες να κρατάει για αρκετές ώρες, να νιώθεις την αίσθηση φρεσκάδας και να είσαι σίγουρη ότι δεν σε κοιτάζει κανείς  περίεργα όταν είσαι διπλά του…καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Εγώ λοιπόν (Πόπη) ένιωσα ότι δεν με κάλυψε όσο θα ήθελα, ενώ αντίθετα η Βασιλική έμεινε πολύ ευχαριστημένη, δεν ξέρω τι να πω πάντως εγώ θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό.!

 PANTHENOLS  ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 

P6011868

Η κρέμα χεριών PANTHENOLS είναι ιδανική για ξηρά και σκασμένα χέρια.
Η εμπλουτισμένη σύνθεσή της σε λάδι ελιάς,πανθενόλη και αλλαντοίνη,προσφέρει άμεση ανακούφιση στα ταλαιπωρημένα χέρια. Δύο συσκευασίες μια κανονικό μέγεθος και μια μικρή για την τσάντα σου. Αν έχεις πρόβλημα με τα χεράκια σου αυτή η κρέμα θα σε βοηθήσει πολύ, γιατί και ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα. Αν πάλι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να την απλώνεις καθημερινά μόνο και μόνο για  να έχεις απαλά χεράκια σαν μετάξι. Εμείς έτσι την χρησιμοποιούμε και μας αρέσει πολύ.!

PANTHENOLS SKIN CARE CREAM

1 (2)

Εδώ έχουμε μια κρέμα φροντίδας για ευαίσθητα και ερεθισμένα δέρματα, με πανθενόλη και λάδι ελιάς. Οι χρήσεις αυτού του προϊόντος είναι πολλές, ενυδατώνει  τα ευαίσθητο δέρμα και  το προστατεύει. Παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί  σε φτέρνες, αγκώνες, ταλαιπωρημένα χέρια και πόδια γενικά . Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι κάνει πολύ καλό στο ερεθισμένο δέρμα μετά το ξύρισμα και σε διάφορα σημεία του σώματος  που έχουν καεί από τον ήλιο.  Είναι μια πολύ καλή κρέμα γενικής χρήσης και αξίζει τον κόπο να την δοκιμάσετε σίγουρα θα την αγαπήσετε.!

PANTHENOLS ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 

123

Ενυδατική Κρέμα Ημέρας με πανθενόλη και λάδι Αβησσυνίας , αντηλιακή προστασία με SPF 15  , πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ,  εκχύλισμα λεμονιού και βιταμίνη (Ε) Έτσι έχουμε  μαζεμένα σε ένα όμορφο βαζάκι ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία,  δράση κατά των ρυτίδων, αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Μυρίζει πολύ όμορφα απορροφάτε εύκολα και  δεν κολλάει καθόλου και μετά από μερικές μέρες νιώθεις το δέρμα σου πιο όμορφο, λαμπερό και ενυδατωμένο. Αν έχεις ανάγκη από ενυδάτωση δοκίμασε την θα σου αρέσει πολύ όπως άρεσε και σε εμάς.!

PANTHENOLS 24ωρη ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

7-

Μια 24ωρη πάρα πολύ καλή κρέμα η οποία περιέχει,  πανθενόλη για ενυδάτωση,  υαλουρονικό οξύ για ρυτίδες,  ελαιόλαδο για αντιγήρανση,  ginkgo biloba για τόνωση. Εδώ έχουμε μια κρέμα για λίγο μεγαλύτερες ηλικίες,  ίσως από 35-40 και πάνω. Εμένα την χρησιμοποίησε η μαμά μου και είναι ήδη στο δεύτερο βαζάκι. Αυτό που μου είπε όταν την ρώτησα είναι ότι της άρεσε πολύ για αυτό και άλλωστε όταν της τελείωσε την αγόρασε  ξανά. Αυτό που μπορώ εγώ να σου πω σίγουρα είναι ότι μοσχοβολάει και επίσης ότι έχει σούπερ τιμή.!

PANTHENOLS ALOE VERA GEL

3-

Για το τέλος σου αφήσαμε τουλάχιστον για εμάς το καλύτερο προϊόν.  Ένα gel εμπλουτισμένο με αλόη, πανθενόλη και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Έχουμε χρησιμοποιήσει κατά καιρούς κρέμες και λοσιόν σώματος, gel και προϊόντα της ίδιας κατηγορίας με το παραπάνω δεν είχαμε δοκιμάσει ξανά. Είναι φανταστικό.! Το απίστευτο άρωμά του, το γεγονός ότι απλώνεται και απορροφάται τόσο εύκολα από το σώμα, το κατατάσσει στα καλύτερα προϊόντα της σειράς του. Αν θες να σου μιλήσω και για την ενυδάτωσή του, ένα θα σου πω: Επιδερμίδα μωρού πραγματικά! Απλά το λατρέψαμε!

Δοκιμάσαμε προϊόντα που μας άρεσαν πολύ και ευχαριστούμε την  Panthenols για αυτό.!!

Η αλήθεια είναι ότι κάποια από αυτά όταν τελειώσανε τα αγοράσαμε μόνες μας από το φαρμακείο της γειτονιάς μας. Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα και δεν το βρίσκεις στο δικό σου φαρμακείο μπορείς να επικοινωνήσεις με την εταιρία και σίγουρα κάποιος θα σε  βοηθήσει να βρεις αυτό που ακριβώς θες. Επίσης για όλα τα προϊόντα και για οτιδήποτε νέο της Panthenols δεν έχεις παρά να επισκέπτεστε την σελίδα τους στο Facebook και έτσι θα ενημερώνεσαι άμεσα.!

Ευχαριστούμε Panthenols ♥

Μέχρι το επόμενο ποστ πολλά φιλιά.!

Πόπη ♥ Βάσω

1 comments
0 likes
Prev post: Αναμνήσεις μιας ζωής!!!!Next post: Θέλω να σου μιλήσω! I wanna talk to you!

Comments

  • Giveaway Panthenols ♥

    22 Δεκεμβρίου, 2013 at 7:05 μμ
    Reply

    [...] μερικά από τα προϊόντα της εταιρίας το οποίο θα βρείτε εδώ, σήμερα όμως θα μιλήσουμε για τα νέα Lip Care balm. [...]

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM