Νέα, υπέροχα, καλοκαιρινά προϊόντα από την ΥΟUTH LAB!

 

Η αγαπημένη μου ΥΟUTH LAB περήφανα παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα και η χαρά μας είναι μεγάλη. Η κατηγορία SUN CARE της YOUTH LAB περιλαμβάνει πλέον έξι αντηλιακά προϊόντα που προστατεύουν από τη UV & IR υπέρυθρη ακτινοβολία και ταυτόχρονα ενισχύουν τους μηχανισμούς επανόρθωσης και την άμυνα του δέρματος. Κοινά χαρακτηριστικά τους είναι η άμεση απορρόφηση, η ανάλαφρη υφή & το ευχάριστο άρωμα. Όλα τα προϊόντα είναι προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, που επιτυγχάνουν τη σταδιακή αποδέσμευση των δραστικών ουσιών, με στόχο να ενεργοποιήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας, προκειμένου να προάγουν το σταδιακό «χτίσιμο» της νεότητας του δέρματος.

Αρχικά καλώς ορίζουμε το νέο, φανταστικό  Wet Skin Sun Protection SPF 50, ένα αντηλιακό ξηρό λάδι πολύ υψηλής προστασίας με ενεργοποιητή μαυρίσματος, ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, ιδανικό για τους λάτρεις του νερού και των σπορ. Μια αντηλιακή σύνθεση νέας τεχνολογίας που προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο δέρμα, ενώ διεγείρει τη φυσική βιολογική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας αφού το β-καροτένιο, αντιοξειδωτικό φυτικής προέλευσης ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης της μελανίνης. Εφαρμόζεται ιδανικά σε βρεγμένη επιδερμίδα χάρη στην τεχνολογία “Wet Skin Application” παρέχοντας σταθερή προστασία από τη UV ακτινοβολία σε οποιοδήποτε είδος εξωτερικής δραστηριότητας, είτε αυτή γίνεται στο νερό είτε συνεπάγεται εφίδρωση. Αφήνει αίσθημα δροσιάς και απορροφάται αμέσως, δίχως να αφήνει λιπαρότητα ή να κολλάει. Έχει υπέροχο άρωμα από φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες καρπουζιού, τριαντάφυλλου και μανόλιας, θυμίζοντας καλοκαίρι και κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.

Ένα ακόμη όμως νέο προϊόν έρχεται να προστεθεί στα υπέροχα αντηλιακά της ΥΟUTH LAB ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. Η Daily Sunscreen Cream SPF 50 – Non Τinted είναι μία μη λιπαρή αντηλιακή κρέμα προσώπου χωρίς χρώμα η οποία προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική, ενυδατική & προστατευτική δράση και είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Παράλληλα, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και προστασία από τη φωτογήρανση και τις καφέ κηλίδες. Με Βιταμίνη Β3 που έχει διαπιστωθεί ότι βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση της επιδερμίδας και συγκεκριμένα οδηγεί σε μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, των υπερ-μελαγχρωματικών κηλίδων και της ωχρότητας της επιδερμίδας, ενώ βελτιώνει την ελαστικότητά της. Με Βιταμίνη Ε, που έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και την λιπιδική υπεροξείδωση, επίσης, έχει ενυδατική και αντιγηραντική δράση. Με Ολιγοπεπτίδιο, που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, μέσω της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης, συμβάλλοντας στη μείωση των ρυτίδων και τη σύσφιξη του δέρματος. Απορροφάται άμεσα, δεν αφήνει λιπαρότητα και λευκά σημάδια, ενώ παραμένει σταθερή για ώρες. Είναι κατάλληλη και για την πόλη, με ευχάριστο άρωμα και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Καλό ΥΟUTH LAB καλοκαίρι!

Πόπη.

 

 

0 comments
0 likes
Prev post: Nivea Oil in Lotion, μια καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για επιδερμίδα βελούδινα απαλή!Next post: Γνώρισε μαζί μου τα δυο απαραίτητα και φανταστικά προϊόντα του καλοκαιριού!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM