Γνώρισε μαζί μου τα δυο απαραίτητα και φανταστικά προϊόντα του καλοκαιριού!

 

Σήμερα θέλω να σου μιλήσω για δύο μαγικά προϊόντα που θα πρέπει να έχεις μαζί σου στις διακοπές και όχι μόνο. Είναι θαυματουργά και απαραίτητα αφού μπορούν να σε βοηθήσουν άνα πάσα στιγμή όπου και να βρίσκεσαι. Είναι φυτικά, έρχονται από την Apivita και θα τα λατρέψεις. Η κρέμα με Άρνικα και η κρέμα με Καλεντούλα θα κάνουν τις στιγμές σου ξέγνοιαστες αφού μπορούν να θεραπεύσουν μικρά καθημερινά προβλήματα του καλοκαιριού.

Θα λατρέψεις την Κρέμα με Καλέντουλα αφού περιέχει 96% φυσικά συστατικά και είναι απόλυτα ασφαλής για την επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται για ήπιους ερεθισμούς-κοκκινίλες, ενυδατώνει την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, χρησιμοποιείται για μετά το ξύρισμα, ως after shave, ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα βρεφών και παιδιών. Στα συστατικά της θα βρεις 8% λάδι καλέντουλας, 5% βάμμα καλέντουλας, 66% έγχυμα καλέντουλας.. Επίσης εδώ η Apivita έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από καλέντουλα για ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Εξαιρετικό και πολύ χρήσιμο επίσης είναι το Gel με Άρνικα με 97% φυσικά συστατικά. Ιδανικό για μώλωπες από χτυπήματα, πτώσεις και κακώσεις (διαστρέμματα) και για περιπτώσεις μυϊκών πόνων από χτυπήματα. Ανακουφίζει μετά από έντονη άσκηση και βοηθάει πρησμένα και κουρασμένα πόδια. Είναι η καλύτερη επιλογή για την ανακούφιση από τσιμπήματα εντόμων. Τα βασικά της συστατικά είναι 5% βάμμα άρνικας, 84% έγχυμα άρνικας. Εδώ η Apivita έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από άρνικα για την αντί-οιδηματική της δράση.

Άπλωσε, με απαλές κινήσεις, επαρκή ποσότητα στην περιοχή όπου υπάρχει ανάγκη την κρέμα που χρειάζεσαι.  Χρησιμοποίησε 2-3 φορές την ημέρα για όσο διάστημα κρίνεις απαραίτητο. Να μην χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Αυτά τα μαγικά και εξειδικευμένα προϊόντα να τα αγαπάς λίγο παραπάνω!

Πόπη

0 comments
0 likes
Prev post: Νέα, υπέροχα, καλοκαιρινά προϊόντα από την ΥΟUTH LAB!Next post: Το “κρύο” που σε αδυνατίζει είναι το νέο Body Slim Cryoactif απο την Lierac

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM