Σώμα και μαλλιά μοσχοβολούν Cherry Almond μόνο από την Aveda!

 

Μαζί εδώ, πριν λίγο καιρό γνωρίσαμε την εκπληκτική Vegan σειρά Cherry Almond της Aveda, σήμερα επιστρέφω για να ανακαλύψουμε τις νέες προσθήκες στη συλλογή που και πάλι εντυπωσιάζουν. Χρειάστηκαν 38 λουλούδια και φυτά για να δημιουργηθεί η Cherry Almond με το πιο ανεπανάληπτο άρωμα. Απόσταγμα από Babassu και καρύδα, φυσικά άνθη κερασιού, γλυκό αμυγδαλέλαιο και άλλα πολλά και σπάνια αρώματα ενώθηκαν και δημιούργησαν την ωραιότερη σειρά του καλοκαιριού.

To νέο Vegan Cherry Almond Softening Leave-In Conditioner περικλείει συστατικά 99% φυσικής προέλευσης μεταμορφώνει άμεσα τα μαλλιά σου και θα σε μαγέψει με το μοναδικό του άρωμα. Χάρη στα εκχυλίσματα ανθών κερασιάς, αμυγδαλέλαιο και έλαιο moringa μιμείται τη δράση και το μεταξένιο αποτέλεσμα της σιλικόνης ενώ ταυτόχρονα χαρίζει 10 άμεσα αποτελέσματα. Ξεμπερδεύει , ενυδατώνει, δίνει απαλό άγγιγμα, προλαμβάνει από το σπάσιμο, ελέγχει το φριζάρισμα, προστατεύει από τη θερμότητα έως και τους 450°, λειαίνει, χαρίζει λάμψη, προετοιμάζει για το χτένισμα αρωματίζει με το μοναδικό γλυκό του άρωμα. Είναι κατάλληλο για όλα τα μήκη μαλλιών ειδικά τα μακριά, ασφαλές για τα βαμμένα μαλλιά χωρίς να περιέχει σιλικόνες, Parabens, γλουτένη. Απλώσε σε λουσμένα και νωπά μαλλιά από τη μέση μέχρι τις άκρες χωρίς να το ξεβγάλεις. Ξεκίνησε με μια μικρή ποσότητα και επανάλαβε όσο νιώθεις ότι χρειάζεται για να καλυφθούν όλα σου τα μαλλιά.

Το επίσης νέο Cherry Almond Hand and Body Wash με το μοναδικό άρωμα του είναι ένα αφρόλουτρο από 97% φυσικά συστατικά για απαλό καθαρισμό και θρέψη στην επιδερμίδα. Οι απαλοί καθαριστικοί παράγοντες από τον καρπό babassu σε συνδυασμό με εκχύλισμα βρώμης και φλούδας πορτοκαλιού προσφέρουν έναν πλούσιο αφρό για μια μοναδική εμπειρία. Η κρεμώδης φόρμουλά του είναι απαλή με την επιδερμίδα και έτσι μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά και χάρη στα εκχυλίσματα ανθών κερασιάς και το αμυγδαλέλαιο, θρέφει σε βάθος και ενυδατώνει την επιδερμίδα Όταν ενωθεί με το Cherry Almond Body Lotion μια ιεροτελεστία φροντίδας θα απολαύσει το σώμα σου. Πλούσια θρεπτικά συστατικά 98% φυσικής προέλευσης όπως εκχύλισμα ανθών κερασιάς και αμυγδαλέλαιο αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και ελαστική. Ενυδατικοί παράγοντες από καρύδα και ελιά επαναφέρουν την υγρασία στην επιδερμίδα και την καταπραΰνουν. Το μεθυστικό άρωμα της σειράς θα σε ταξιδέψει σε έναν παράδεισο με μοναδικά και σπάνια αρώματα.

Λίγα λόγια για την Aveda…
Η Aveda, ιδρύθηκε το 1978 στη Μινεάπολη, δημιουργεί φυτικά προϊόντα για τα μαλλιά, το δέρμα και το σώμα για επαγγελματίες και καταναλωτές. Η Aveda καινοτομεί σε βοτανικές τεχνολογίες, συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της Αγιουρβέδας, της αρχαίας ινδικής θεραπευτικής παράδοσης, για να αναπτύξει προϊόντα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και του σώματος που παράγονται με αγνά λουλούδια και φυτικά εκχυλίσματα, συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη, καθώς και ένα ολοκληρωμένο μενού με χαλαρωτικές τελετουργίες για ολιστική ομορφιά.

Οι 5 αξίες της μάρκας…

Χρησιμοποιούν συστατικά φυσικής προέλευσης, Cruelty Free – δεν κάνουνε ποτέ δοκιμές σε ζώα, Smells like Aveda – αγνά αρώματα λουλουδιών & φυτών, περιβαλλοντική ευθύνη – παραγωγή με 100% αιολική ενέργεια, συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά

Μπορείς να βρεις όλη τη σειρά Cherry Almond στα Sephora και επιλεγμένα online shops!

Πόπη.

0 comments
6 likes
Prev post: Κάνε τα πάντα να μοσχοβολούν…Zoniou Perfume CreatorsNext post: Το εμβληματικό προϊόν της Nuxe ντύθηκε στα ροζ, απόλαυσε το!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM