Aqua Beelicious, ενυδάτωση με λουλούδια & μέλι. Η νέα καινοτομία της Apivita!

Φαντάσου να βυθίζεσαι σε έναν κόσμο γεμάτο σταγόνες από λουλούδια και μέλι και μία έκπληξη δροσιάς να γεμίζει νερό την επιδερμίδα σου στη στιγμή. Φαντάσου το δέρμα σου να διψάει και με λίγες μόνο κινήσεις να ξεδιψάει με μιας. Σε έναν κόσμο που όλα τρέχουν με γοργό ρυθμό και οι ανάγκες μεγαλώνουν η Apivita καινοτομεί ξανά και σε προ(σ)καλεί σε μια βουτιά ενυδάτωσης που δε φαντάζεσαι. Έλα να μπούμε μαζί στον λαχταριστό κόσμο της νέας ενυδατικής σειράς για το πρόσωπο Aqua Beelicious από την αγαπημένη Apivita.

Με έμπνευση από τη μέλισσα και την ελληνική φύση, η Apivita παρουσιάζει τη νέα απολαυστική σειρά ενυδάτωσης Aqua Beelicious για τις νεανικές επιδερμίδες, εμπλουτισμένη με μέλι και ανθισμένα λουλούδια, τη λαχταριστή τροφή των μελισσών. Η νέα ενυδατική σειρά προσώπου είναι ειδικά σχεδιασμένη  με ένα δροσερό συνδυασμό από σούπερ ενυδατικά συστατικά, εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, ίριδα, άγριο τριαντάφυλλο και μέλι ανθέων, που δημιουργούν μια έκπληξη δροσιάς. Τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί και παράλληλα αποτελούν την ιδανική βάση για την εφαρμογή του make-up. Η συλλογή περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα, έλα να τα δούμε αναλυτικά μαζί.

Ελαφριά κρέμα gel με oil-free σύνθεση που δεν επιβαρύνει τη λιπαρή-μικτή επιδερμίδα…

Αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και αναζωογονητική φρεσκάδα που διαρκεί. Εξισορροπεί τη λιπαρότητα και αφήνει ματ όψη με εκχύλισμα λωτού. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αναζωογονεί το δέρμα και δημιουργεί μια τέλεια βάση για μακιγιάζ. Με ελαφριά υφή- ιδανική για λιπαρές-μικτές επιδερμίδες. Δερματολογικά ελεγμένη, μη φαγεσωρογόνος. 83% ματ αποτέλεσμα αμέσως μετά τη εφαρμογή, 93% ιδανική βάση για make-up, 90% ελαφριά υφή που αφήνει απολαυστική αίσθηση φρεσκάδας.

Κρέμα ενυδάτωσης με πλούσια βελούδινη υφή που «λιώνει» όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα…

Αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και αναζωογονητική φρεσκάδα που διαρκεί. Θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή με φυσικά κεραμίδια (ceramides) Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αναζωογονεί το δέρμα και δημιουργεί μια τέλεια βάση για μακιγιάζ. Με πλούσια υφή- ιδανική για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

Booster αναζωογόνησης και ενυδάτωσης με λουλούδια και μέλι- 98% συστατικά φυσικής προέλευσης…

Αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και αναζωογονητική φρεσκάδα που διαρκεί. Ενισχύει την ανθεκτικότητα του δέρματος απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις (ρύπανση, καπνός, στρεσσογόνοι παράγοντες) Μειώνει τις ατέλειες (ερυθρότητα & ερεθισμούς) με πρεβιοτικά. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις (μετά την έκθεση στον ήλιο, τον αέρα, το κρύο) Αναζωογονεί το δέρμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, χρησιμοποιείται μόνο του ή πριν την καθημερινή φροντίδα.

Ελαφρύ διάφανο gel ματιών χωρίς άρωμα, σε πρακτική συσκευασία με δροσιστικό roll-on applicator… 

Αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση που διαρκεί στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων & των σημαδιών κούρασης με δραστικά συστατικά από πράσινο τσάι. Δημιουργεί μια τέλεια βάση για concealer και είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Η ολοκληρωμένη σειρά Aqua Beelicious διατίθεται σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Πόπη.

 

0 comments
2 likes
Prev post: Νέο Pro Filt’r Primer από Fenty Beauty by Rihanna!Next post: Nature Box, για μαλλιά που λάμπουν από υγεία!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM