Η Crocus Collector δεν είναι μία ακόμη μάρκα ομορφιάς, είναι πολλά παραπάνω!

Η Crocus Collector δεν είναι μία ακόμα μάρκα ομορφιάς, είναι η ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο. Ένα brand ελληνικό, ξεχωριστό με πολύ γνώση που προσφέρει απλόχερα εξειδικευμένη φροντίδα σε κάθε μια από εμάς. Με βασικό συστατικό τον Κρόκο Κοζάνης και μοναδικά φυτικά εκχυλίσματα ήρθε να ταράξει τα νερά στο χώρο της ομορφιάς και πίστεψε με μπορεί να το κάνει.

Μέσα από την Crocus Collector o οργανικός κρόκος Κοζάνης μας συστήνεται από την αρχή και αυτό από μόνο του είναι αξιοθαύμαστο. «Συλλέγοντας» από τα στίγματα του λουλουδιού τα πολύτιμα και ενεργά συστατικά του, η επιστημονική ομάδα του brand δημιούργησε το αποκλειστικό σύμπλεγμα Crocus Complex. Για πρώτη φορά, θρεπτικά στοιχεία συνδυάζονται με πρωτοπόρα βιοτεχνολογικά δραστικά, φυτικά βλαστοκύτταρα και οργανικά φυσικά συστατικά σε ένα καινοτόμο σύμπλεγμα πολλαπλών δράσεων ικανό να καλύπτει ολοκληρωμένα όλο το φάσμα αναγκών της επιδερμίδας. Το όλο concept & branding εμπνεύστηκε από κάποιες τοιχογραφίες που βρέθηκαν στο παλάτι της Κνωσού στην Κρήτη και στο ακρωτήρι της Σαντορίνης όπου εμφανίζεται ένας κυανός/μπλε πίθηκος να συλλέγει το λουλούδι του κρόκου. Οι ιστορικοί των ονομάζουν «Κροκοσυλλέκτη», εξ ου και το όνομα της σειράς Collector και το όνομα της «ναυαρχίδας» κρέμας Crocus Collector Cream. Στο πλαϊνό της συσκευασίας αναγράφεται η σχετική ιστορία, καθώς και στο εσωτερικό φυλλάδιο με τις οδηγίες εφαρμογής. Ανοίγοντας την συσκευασία, υπάρχει μια ανάγλυφη αναπαράσταση της τοιχογραφίας, η οποία διαφέρει σε κάθε κωδικό με σκοπό να «ζωντανέψουμε» την ιστορία του Κροκοσυλλέκτη πιθήκου.

Εγώ πριν λίγες μέρες σου μίλησα και σου έδειξα τον τρόπο, πως μπορείς να απολαύσεις την απόλυτη φροντίδα στο χώρο του φαρμακείο και να γνωρίσεις από κοντά όλα τα προϊόντα της Crocus Collector, δες εδώ αναλυτικά όλο το άρθρο. Σήμερα σου παρουσιάζω αναλυτικά όλα τα προϊόντα της συλλογής ώστε να τα αγαπήσεις και εσύ μαζί μου.

Crocus Collector Cream – Day, Night – Face, Eye, Neck, 100 ml…

Ολοκληρωμένη Περιποίηση που στοχεύει αποτελεσματικά σε όλα τα σημάδια της γήρανσης χάρη στον προηγμένο σύμπλεγμα Crocus Complex. Καταπολεμά τις επιπτώσεις του στρες στην επιδερμίδα χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Οι υπάρχουσες φθορές υποχωρούν, οι λεπτές γραμμές απαλύνονται και οι ρυτίδες χαλαρώνουν. Ενίσχυση της ενυδάτωσης και των επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας. Η σφριγηλότητα, η λάμψη και η ελαστικότητα της επιδερμίδας σε πρόσωπο, λαιμό και μάτια αποκαθίστανται.

 Crocus Day Cream με SPF 30 100ml…

Μια πολυτελής κρέμα ημέρας με έντονη αντιοξειδωτική δράση και με προστασία από τις ακτίνες UVB και UVA, ενώ παράλληλα προσφέρει ισχυρή δράση ενάντια στα σημάδια της γήρανσης. Ο καλύτερος σύμμαχος όχι μόνο για το καλοκαίρι μας , αλλά και για όλες τις εποχές του χρόνου. Βαθιά ενυδάτωση με ευχάριστο άρωμα και ματ τελείωμα η επιδερμίδα μου χαίρεται απίστευτα με την εφαρμογή της.

 Crocus Eye Complex – Day, Night – Face, Eye, 30ml… 

Ένας ορός υψηλής απόδοσης που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, μάτια και λαιμό. Με ένα ισχυρό συνδυασμό δραστικών συστατικών βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια ενώ εξομαλύνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Με βελτιωμένα οφέλη για λάμψη και σύσφιξη, προστασία από τη φωτογήρανση την ακτινοβολία UV και τις ελεύθερες ρίζες. Ένα εξαιρετικό προϊόν με άμεσα και εμφανή αποτελέσματα. Επίσης είναι ιδανικός για βάση μακιγιάζ.

 Cleansing Balm – Face, Eye, Neck, – Day, Night 200ml…

Ένας ευγενής τρόπος για να ξεκινήσεις το τελετουργικό περιποίησης. Πλούσιο σε φυσικά μαλακτικά, οργανικούς και φυσικούς φυτικούς παράγοντες και βοτανικά εκχυλίσματα, αυτό το εξαιρετικά απαλό καθαριστικό έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει αποτελεσματικά και να αποσυμφορεί το δέρμα, ενώ ηρεμεί και βοηθά στην ανακούφιση της επιδερμίδας. Οι επιφανειακές ακαθαρσίες, το μακιγιάζ και οι ρύποι απομακρύνονται απαλά από το πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να απομακρύνεται η υγρασία του δέρματος.

Η Crocus Collector δεν είναι μία ακόμη μάρκα ομορφιάς και σε προ(σ)καλώ να την ανακαλύψεις μαζί μου!

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: Royal Orchid…ένα άρωμα μυστήριο, αλλιώτικο, μαγικό!!Next post: Νέο Deo Beauty Elixir από την Nivea!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM