ghd oracle και οι μπούκλες χαίρονται πολύ!

…………………..

«Πολλές πελάτισσές μου δυσκολεύονται να κάνουν τα μαλλιά τους μπούκλες, όμως με το νέο ghd oracle το να κάνουν μπούκλες είναι πλέον εξίσου εύκολο με το να ισιώσουν τα μαλλιά τους»

Adam Reed, ghd Global Brand Ambassador.

Η ghd φέρνει την επανάσταση στα εργαλεία για μπούκλες και παρουσιάζει το επαγγελματικό εργαλείο που δημιουργεί αναρίθμητα χτενίσματα με μπούκλες με ένα μόνο πέρασμα. Ένα προϊόν, απεριόριστες επιλογές για μπούκλες.

Το oracle, το νέο εργαλείο της ghd για μπούκλες, χρησιμοποιεί την επαναστατική κατοχυρωμένη τεχνολογία curl-zone που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μπούκλες πιο εύκολα από ποτέ. Το εργαλείο συνδυάζει τον μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα U, τη δύναμη της θερμότητας στο styling και την τεχνολογία απότομης πτώσης της θερμοκρασίας για άμεσο φιξάρισμα και σου επιτρέπει να κάνεις αναρίθμητα χτενίσματα με μπούκλες σε κάθε τύπο μαλλιών, με μία μόνο κίνηση.

Με το νέο, καινοτόμο oracle της ghd μπορείς με μία μόνο κίνηση ή αλλάζοντας απλώς την κλίση του, να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά χτενίσματα με μπούκλες, από χαλαρούς και ανέμελους κυματισμούς έως ομοιόμορφες και σφιχτές μπούκλες. Πολύ σγουρά, ελαφριές μπούκλες, ή απλά κυματιστά μαλλιά που φαίνονται φυσικά. Με το ghd oracle έχεις όποιο στυλ θες και φαίνεται σαν να έχεις βγει μόλις από το κομμωτήριο.

Οι πλάκες θερμαίνουν τα μαλλιά στην ιδανική θερμοκρασία για styling -185°C- Είσοδος ψυχρού αέρα, έξοδος θερμού αέρα, ο θερμός αέρας εξέρχεται από το εργαλείο. Η θερμότητα μεταφέρεται γρήγορα από τη ζώνη curl-zone με τη βοήθεια αγωγών θερμότητας και καταλήγει στη βάση του oracle. Η ζώνη curl-zone κρυώνει τις μπούκλες άμεσα και τις φιξάρει. Το εσωτερικό ανεμιστηράκι υψηλής ισχύος εισάγει ψυχρό αέρα και απελευθερώνει θερμό αέρα από τη βάση της συσκευής.

Το ghd oracle είναι διαθέσιμο προς πώληση αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια ghd.

Πόπη.

 

0 comments
2 likes
Prev post: Μια πραγματική ιεροτελεστία η φροντίδα με τα προϊόντα της Cinq Mondes!Next post: Τα απαραίτητα beauty products από τη Laura Mercier για αυτές τις γιορτές!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM