Good hair day με τη νέα ghd glide!

……………….

Zoe Irwin, ambassador της ghd στο Ηνωμένο Βασίλειο

«Η βούρτσα ghd glide επαναφέρει το look κομμωτηρίου σε δευτερόλεπτα. Είναι ιδανική για απαλό όγκο και υπέροχο, κομψό styling, αλλά εγώ τη χρησιμοποιώ και για τη φράντζα. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο styling, κυρίως λόγω της απλότητάς του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χτενίσετε τα μαλλιά σας με τη βούρτσα για να απαλύνετε τους κυματισμούς και να δημιουργήσετε προσεγμένο αποτέλεσμα με αεράτη υφή. Η βούρτσα ghd glide είναι ιδανική για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο στυλ στα μαλλιά σας πολύ εύκολα και γρήγορα.»

Η ghd παρουσιάζει την πρώτη θερμαινόμενη βούρτσα της που τιθασεύει και λειαίνει τα μαλλιά γρήγορα και εύκολα, ο ιδανικός σύμμαχός μας για το styling «δεύτερης μέρας». Με τη ΝΕΑ ghd glide, δε χρειάζεται να ξυπνήσεις νωρίτερα για να φτιάξεις τα μαλλιά σου. Μείνε ήσυχη καθώς με το νέο αυτό εργαλείο μπορείς να έχεις ίσια και λεία μαλλιά στη στιγμή. Η θερμαινόμενη βούρτσα γλιστράει αβίαστα στα στεγνά μαλλιά ώστε να είσαι έτοιμοι σε δευτερόλεπτα και έτσι, κερδίζεις χρόνο για να κοιμηθείς περισσότερο ή να κάνεις ό,τι άλλο θέλεις.

Η κεραμική τεχνολογία με ιονιστή θερμαίνει τη βούρτσα ομοιόμορφα στην ιδανική θερμοκρασία για styling (185°C) για εγγυημένα πιο υγιή μαλλιά. Ο ιονιστής αποκαθιστά την ισορροπία στα μαλλιά, για λιγότερο φριζάρισμα και απόλυτη απαλότητα και λάμψη. Ο συνδυασμός δοντιών υψηλής πυκνότητας με μικρότερο και μεγαλύτερο μήκος επιτρέπει το ίσιωμα σε μεγάλες τούφες και χαρίζει φυσική κίνηση και λείανση, σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

Τώρα, με την ghd glide, το styling «δεύτερης μέρας» γίνεται παιχνιδάκι και εσύ έχεις περισσότερο χρόνο για σένα και τους αγαπημένους σου!

Πόπη.

 Η νέα βούρτσα ghd glide, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 149€, είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο 2019 σε επιλεγμένα κομμωτήρια & online. Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.ghdhair.com/gr και μείνε συντονισμένη με τα νέα του brand στο facebook: @ghdgreece.

 

 

0 comments
2 likes
Prev post: Τα προϊόντα Cinq Mondes που χρησιμοποίησαν για τη θεραπεία μου (KO-BI-DO – Lifting & Plumping Facial) στο Orloff Day Spa!Next post: Bio-Oil, το αγαπημένο!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM