Five Flowers Ritual – Illuminescence facial η θεραπεία που χρειάζεσαι λίγο πριν από τις γιορτές!

 

Λίγο πριν το φως των Χριστουγέννων φωτίσει τις καρδιές μας, λίγο πριν τα χαμόγελα και οι αγκαλιές πάρουν τη θέση που τους αξίζει αυτές τις άγιες μέρες, εμείς πρέπει να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας. Λάμψη, ενυδάτωση, καθαρισμός και απόλυτη περιποίηση, όλα αυτά που χρειαζόμαστε τώρα είναι η στιγμή να τα απολαύσουμε.

Ακολούθησε με και δες πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου αυτές τις γιορτές. Στο Orloff Day Spa μετά το Fleurs de Bali Face Ritual με έμπνευση από το Μπαλί, όπου οι πριγκίπισσες παραδοσιακά χρησιμοποιούσαν τροπικά λουλούδια για την αποκατάσταση της λάμψης στο δέρμα τους άλλα και το Ko-Bi-Do μια θεραπεία βασισμένη στις αρχαίες ιατρικές παραδόσεις της Ιαπωνίας, όπου εκεί η ομορφιά σημαίνει καλή υγεία σήμερα επανέρχομαι για να σου μιλήσω για την απολαυστική και απαραίτητη Five Flowers Ritual – Illuminescence facial. Ένα υπέροχο τελετουργικό για βαθύ καθαρισμό και μοναδική λάμψη της επιδερμίδας.

Η Five Flowers Ritual – Illuminescence facial 1h , αυτή η υπέροχη θεραπεία βασίζεται σε ένα ειδικό μασάζ προσώπου (Dermapuncture) όπου ασκούνται πιέσεις με τις άκρες των δακτύλων  ώστε να συνδυαστεί η απόλυτη φροντίδα με βαθιά χαλάρωση. Με μικρές, προσεκτικές κινήσεις και με την βοήθεια των μοναδικών προϊόντα της Cinq Mondes το πρόσωπο ακτινοβολεί και η χαλάρωση είναι δεδομένη. Το δέρμα καθαρίζει σε βάθος, ενώ παράλληλα η λάμψη που προσφέρει η Five Flowers Ritual – Illuminescence facial είναι απίστευτη.

Αν θες πραγματικά να κάνεις ένα δώρο σε σένα αυτές τις γιορτές κάνε μια βόλτα στο Orloff Day Spa και επέλεξε μια από τις παραπάνω θεραπείες και θα με θυμηθείς. Μην ξεχνάς πως όταν κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου το απολαμβάνεις περισσότερο, άλλωστε το αξίζεις!

Καλές, όμορφες και χαρούμενες γιορτές!!

Πόπη.

 

 

 

0 comments
1 like
Prev post: Το GB Corner Gifts & Flavors υποδέχεται με χαρά τα Χριστούγεννα με τα πιο νόστιμα και εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά!Next post: Μια πραγματική ιεροτελεστία η φροντίδα με τα προϊόντα της Cinq Mondes!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM