OPI & Hello Kitty δύο iconic brands, μία must-have collection!

H OPI συνεργάζεται με το Pop Culture icon για τη δημιουργία της Hello Kitty συλλογής για τα Χριστούγεννα 2019 και εντυπωσιάζει μικρά και μεγάλα κορίτσια. Τον Ιανουάριο του 2016, κυκλοφόρησε η πρώτη συλλογή Hello Kitty για την OPI. Η επιτυχία ήταν απροσδόκητη, η δημοτικότητα της συλλογής δημιούργησε τόσο πολύ buzz, που ήταν αναμενόμενη η κυκλοφορία μία νέας εποχιακής συλλογής. Η 1η Hello Kitty collection έχει υπάρξει η πιο πολυσυζητημένη έως σήμερα. Με αφορμή τη νέα limited edition συλλογή κυκλοφορεί ξανά η πιο δημοφιλής απόχρωση της πρώτης συλλογής, Let’s Be Friends!

Με αυτή τη συλλογή, η Hello Kitty θα γιορτάσει φέτος την 45η επέτειο της. Η Hello Kitty δημιουργήθηκε από την παράδοση της «προσφοράς» που έχει τις ρίζες της στην ιαπωνική παράδοση φιλοξενίας, “omotenashi”, που μεταφράζεται σχεδόν ως η ιδέα της εξυπηρέτησης ενός προσκεκλημένου και η πρόβλεψη των αναγκών του. Η Hello Kitty collection περιλαμβάνει 12 νέες αποχρώσεις συν 3 γιορτινές glitter, που κυμαίνονται από παγωμένα λευκές και ροζ μέχρι βαθιά βελούδινες αποχρώσεις και πολλή λάμψη.

Με έμπνευση από την πρώτη collection, η πιο δημοφιλής απόχρωση της πρώτης συλλογής, Let’s Be Friends!, μια πουδρέ ροζ απόχρωση, επιστρέφει. Ο χαρακτήρας της Hello Kitty εμπνέει μια σειρά από χρώματα από αυτά που συναντιόνται από παγωμένα τοπία σε ζεστές ροζ λάμψεις. Κλασσικά κόκκινα, πλούσια χρυσά και λαμπερός κασσίτερος αποτείνουν φόρο τιμής στον χαρακτηριστικό φιόγκο της Hello Kitty ενώ αποτελούν ιδανική επιλογή για τη περίοδο των γιορτών. Οι μπλε και μωβ αποχρώσεις της συλλογής ποικίλλουν από παγωμένες αποχρώσεις σε τόνους βαθύ βελούδου. Ακόμη, τρία παιχνιδιάρικα και εορταστικά glitters είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν το «επίκεντρο» του πάρτι. Και οι 15 αποχρώσεις της Hello Kitty συλλογής είναι διαθέσιμες σε Nail Lacquer, μακράς διάρκειας Infinite Shine & Gel Color σύνθεση.

Η Hello Kitty collection της OPI περιλαμβάνει τις παρακάτω αποχρώσεις σε συνθέσεις Nail Lacquer, Infinite Shine and GelColor.

Lets Be Friends! αυτό το γλυκό σα βαμβάκι ροζ θα γίνει η νέα σου «κολλητή». Glitter to My Heart, μείνε ήρεμη και λαμπερή με αυτό το ασημένιο glitz και glam. A Hush of Blush, αψήφησε την όποια συστολή με ένα ροζ στα νύχια που αποπνέει αυτοπεποίθησηLets Celebrate!  «Ψήφισε» υπέρ της γιορτινής και λαμπερής διάθεσης. All About the Bows «Δεσμεύσου» με αυτό το βαθύ cranberry κόκκινο. A Kiss on the Chìc, πρόσθεσε μία αγκαλιά και θα ερωτευτείς βαθιά αυτό το πλούσιο κόκκινο Βουργουνδίας. Pile on the Sprinkles, λάμψε, λάμψε μικρό αστέρι, η OPI θέτει ψηλά τον πήχη με αυτό το λαμπερό μωβ. Hello Pretty, νιώσε bluetiful με τη νεότερη OPI απόχρωση σε βαθύ μπλε. Let Love Sparkle, τα νύχια σου θα αγαπήσουν κάθε κίνηση όταν χορεύεις όλη νύχτα με αυτό το ασημένιο λευκό. My Favorite Gal Pal, φίλοι για πάντα. Απόλαυσε τη κλασσική σκούρα ομορφιά που δεσμεύεται σε μία σχέση μακράς διάρκειας. Many Celebrations to Goποτέ δεν είναι αρκετά τα maniparties όταν φοράς αυτό το παγωμένο χρώμα του αμέθυστου. Isnt She Iconicη διάσημη φίλη μας επιλεγεί ένα ευγενικό γκρι για να γιορτάσει τον iconic pop χαρακτήρα της. Glitter All the Way, με καρδιά χρυσού, η Hello Kitty επιθυμεί να προσφέρει χαρά στην οικογένεια και τους φίλους της. Born to Sparkle, ένα αστέρι γεννιέται και τα υπόλοιπα είναι ένα λαμπερό παρελθόν. Dream in Glitter, δε γίνεται ποτέ να έχεις αρκετό glitter στα όνειρα σου ή τα νύχια σου!

Merry Christmas OPI!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: CICA-FILLER η νέα καινοτομία από την Lierac Paris που δρα στοχευμένα στον πυρήνα της κάθε ρυτίδας.Next post: Η System Professional παρουσιάζει την νέα σειρά Inessence!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM