Τα απαραίτητα beauty products από τη Laura Mercier για αυτές τις γιορτές!

Τα απαραίτητα beauty products που χρειάζεται να έχεις στην τσάντα σου για τις γιορτινές εξόδους μόλις ήρθαν και είναι από την λατρεμένη μου Laura Mercier. Ήρθε η ώρα λοιπόν να λάμψεις και να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδική ομορφιά σου. Αυτά τα τέσσερα υπέροχα προϊόντα της Laura Mercier που θα ανακαλύψουμε σήμερα μαζί θα γίνουν οι απαραίτητοι σύμμαχοι σου για τα εορταστικά look και όχι μόνο.

 

Σέταρε το μακιγιάζ σου με τη #1πούδρα της LauraMercier, σε μορφήc ompact για να την έχεις παντού μαζί σου. Με ελαφριά σύνθεση, σταθεροποιεί το μακιγιάζ για ώρες και σου προσφέρει απαλή και μεταξένια επιδερμίδα. Καλύπτει όλες τις μικρές ατέλειες και τις ρυτίδες χωρίς να εισχωρεί το προϊόν ενδιάμεσα και το πιο σημαντικό, είναι για όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας. Βάλε αυτό το must-have προϊόν στην τσάντα σου για να είσαι περιποιημένη σε όλες τις εξόδους σου, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μετά από ατελείωτους χορούς μέχρι τα ξημερώματα, η compact μορφή της bestseller πούδρας παγκοσμίως,θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

 

Secret Pressed Blurring Powder for Under Eyes

Αν θέλεις να έχεις λαμπερό βλέμμα ακόμη και στα ξενύχτια των γιορτών, τότε αυτός είναι ο σύμμαχος… για τα μάτια σου μόνο. Η Secret Pressed Blurring Powder είναι μια ελαφριά πούδρα που σετάρει και δίνει διάρκεια στο concealer και σε όλα τα προϊόντα που μπαίνουν κάτω από τα μάτια. Είναι διάφανη, με τεχνολογία που “θολώνει” τις λεπτές γραμμές και αυτό της επιτρέπει να δίνει αποτέλεσμα φωτεινό, βελούδινο που αντιστέκεται στην λιπαρότητα και εσένα σου επιτρέπει να ξενυχτάς όλες τις γιορτές.

Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick &  Longwear Lip Liner

Σαγήνεψε τους πάντες στο πέρασμα σου, με ένα κόκκινο κραγιόν. Τα νέα Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick στις αποχρώσεις Rouge Muse ή Rouge Ultime είναι τα απόλυτα κόκκινα των γιορτών. Συνδύασέ τα με τα νέα Longwear Lip Liner στις αποχρώσεις Crimson ή Ruby. Δώσε στα χείλη σου το τέλειο σχήμα και συνδύασε πλούσιο και έντονο χρώμα με μία μόνο κίνηση. Φόρεσε το Little Βlack Dress σου και βάλε μέσα στο clutch σου το κραγιόν που θα σου χαρίσει κόκκινα, καυτά χείλη!

Merry Christmas Laura Mercier!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: ghd oracle και οι μπούκλες χαίρονται πολύ!Next post: Go Gold…για πάντα νέα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM