Μόλις ήρθαν δύο νέα, υπέροχα προϊόντα θα σε ενθουσιάσουν από την αγαπημένη Embryolisse!

 

Η σημερινή μου καλεσμένη είναι μία μάρκα που αγαπώ πολύ και σου έχω μιλήσει πολλές φορές για τα μαγικά της προϊόντα. Καλώς ορίζουμε λοιπόν ξανά την αγαπημένη Embryolisse το brand που η ιστορία του ξεκινάει το 1950, όταν ένας δερματολόγος σε ένα νοσοκομείο του Παρισιού, εξειδικευμένος στις δερματικές παθήσεις, δημιουργεί το θρυλικό Lait-Crème Concentré. Από τότε μέχρι σήμερα, το συγκεκριμένο προϊόν έχει πουλήσει 15 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως. Αυτή είναι η αρχή για τη δημιουργία μιας σειράς φαρμακευτικών προϊόντων για την περιποίηση του δέρματος.

Όπως στα προϊόντα περιποίησης έτσι και στο μακιγιάζ της η Embryolisse δεν θα έκανε τίποτα λιγότερα από το να δημιουργεί μόνο τα καλύτερα για όλες εμάς.  Για αυτόν ακριβώς τον λόγο υποδεχόμαστε το νέο Comfort Lip Balm αλλά και την φανταστική Radiant Complexion Compact Powder και είμαι σίγουρη ότι θα σε ενθουσιάσουν όπως ενθουσίασαν και έμενα.

Comfort Lip Balm…

Συνδυάζοντας φροντίδα και μακιγιάζ το Comfort Lip Balm της Embryolisse ενυδατώνει, θρέφει και χαρίζει ομορφιά, άνεση και λάμψη στα χείλη με μια κίνηση. Με καστορέλαιο, cotton butter και βιταμίνη Ε στη σύνθεση του και με την κρεμώδη υφή του, γλυστράει απαλά στα χείλη προσφέροντας μια αίσθηση άνεσης, χαρίζοντας ενυδάτωση, θρέψη και προστασία. Τα χείλη παραμένουν μεταξένια, λεία και λαμπερά έχοντας ένα φυσικό χρωματικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Γύρισε τη χρυσή βάση του Comfort Lip Balm για να αποκαλύψεις περισσότερο χρώμα και εφάρμοσε στα χείλη. Δημιούργησε μία ή περισσότερες στρώσεις, ανάλογα με το χρώμα που θέλεις να επιτύχεις. Είναι διαθέσιμο σε δύο αποχρώσεις Pink και Coral.

Radiant Complexion Compact Powder…

Η Radiant Complexion Compact Powder είναι μία ελαφριά και απαλή πούδρα που προσφέρει φυσική λάμψη με μία κίνηση. Χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα ενώ οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες δείχνουν λιγότερο έντονες. Τα συστατικά που περιέχει βοηθούν την κυτταρική ανανέωση και προλαμβάνουν την αφυδάτωση της επιδερμίδας. Με μοναδική απόχρωση που προσαρμόζεται σχεδόν σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας «χτίζοντας» το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Εφάρμοσε σε όλο το πρόσωπο πάνω από την κρέμα ή το foundation. Μπορείς να ορίσεις εσύ την κάλυψη και το χρώμα που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες!

Εξαιρετικά τα νέα της Embryolisse για μία ακόμη φορά!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Η νέα Nourishing Body Lotion της Caudalie είναι απλά μαγική!Next post: Purify Cleanser, μια μαγική λοσιόν καθαρισμού από την Dafna’s skin care!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM