Υπέροχα δώρα με αγάπη από μένα και την Embryolisse!

Σήμερα σε υποδέχομαι με μία δημοσίευση που ήθελα πολύ καιρό να κάνω και νομίζω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι αυτή η στιγμή που θέλω να χαρείς και να διώξεις από μέσα σου τις άσχημες σκέψεις και την κακή διάθεση χαρίζοντας σου δώρα που θα λατρέψεις. Σου έχω δείξει πολλές φορές την αγαπημένη όχι μόνο εμένα αλλά και πολλών celebrities παγκοσμίως, Embryolisse, μια μάρκα που εγώ χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου πολλά χρόνια τώρα και δεν με έχει απογοητεύει ποτέ. Ήθελα λοιπόν κάποια στιγμή να γνωρίσεις και εσύ τα μαγικά της προϊόντα για να καταλάβεις, γιατί πάντα σου μιλάω με τόση αγάπη για το brand της καρδιάς μου.

Η Embryolisse ξεκίνησε το 1950, όταν ένας δερματολόγος σε ένα νοσοκομείο του Παρισιού, εξειδικευμένος στις δερματικές παθήσεις, δημιουργεί το Lait-Crème Concentré, το θρυλικό προϊόν που κατέληξε να πωλείται κατά εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο. Έκτοτε, ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία του γιατρού σχετικά με τις απαιτήσεις για την αποτελεσματικότητα και την ανοχή της περιποίησης του δέρματος, δημιουργεί τη δική της ιστορία και αποκτά την κατάλληλη εμπειρία στα δερμοκαλλυντικά προϊόντα. Μέσα από αυτήv την εμπειρία γεννιέται μια ολόκληρη σειρά προϊόντων περιποίησης, που δίνει τη σειρά της σε προϊόντα προετοιμασίας πριν το μακιγιάζ αλλά και στη σειρά Artist Secret με καλλυντικά προϊόντα, καταλήγοντας έτσι να είναι το μυστικό ομορφιάς που περνά από μητέρα σε κόρη, από γενιά σε γενιά. Η σειρά προϊόντων της Embryolisse καλύπτει όλες τις ανάγκες του προσώπου και του σώματος και διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και όμορφη. Έτσι απλά! Παράλληλα, είναι η μοναδική που έχει εγκριθεί από δερματολόγους, από χημικούς αλλά και επαγγελματίες του μακιγιάζ.

Με πολλή αγάπη μαζί με την Embryolisse επιλέξαμε να χαρίσουμε σε τρεις τυχερές από ένα κιτ ομορφιάς με 3 Best Sellers προϊόντα, ώστε να γνωρίσουν και να ανακαλύψουν την άριστη ποιότητα και τη μοναδική φιλοσοφία της μάρκας. Δυο τυχερές στο Instagram και μία στο Facebook θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν αυτά τα υπέροχα δώρα!

Οι νικητές θα κερδίσουν τα εξής…

Iconic Lait-Crème Concentré (75ml)…

Μια ενυδατική κρέμα με υφή γαλακτώματος που συνδυάζει πολλαπλές χρήσεις: ενυδατική φροντίδα που θρέφει την επιδερμίδα, primer πριν το μακιγιάζ, αλλά και προϊόν ντεμακιγιάζ για τον καθαρισμό του προσώπου. Επιπλέον, λειτουργεί ως καταπραϋντική λοσιόν για μείωση των ερεθισμών μετά το ξύρισμα αλλά και ως ένα βρεφικό προϊόν φροντίδας. Η σύνθεσή της με συστατικά φυσικής προέλευσης, πλούσια σε ευεργετικά λιπαρά οξέα και βιταμίνες, προσφέρει στην επιδερμίδα τα κατάλληλα εφόδια για απόλυτη θρέψη, ενυδάτωση και επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης. Το δέρμα επανορθώνεται, αποκτά ελαστικότητα και επανακτά τη λάμψη του. Η κρεμώδης υφή γαλακτώματος χαρίζει μεταξένια αίσθηση άνεσης που ανακουφίζει ακόμα και τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Η πολυχρηστικότητά της την καθιστά το απόλυτο μυστικό ομορφιάς των make up artists για τις φωτογραφίσεις και τα backstage φημισμένων fashion shows, ενώ η μοναδική της σύνθεση είναι η αιτία που οι δερματολόγοι τη συστήνουν σε άντρες και γυναίκες εδώ και δεκαετίες. Χρησιμοποίησε το προϊόν πρωί ή/και βράδυ σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο. Άπλωσε το κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας και αφαίρεσης του μακιγιάζ, ως επανορθωτική μάσκα αν μείνει για λίγα λεπτά πάνω στην επιδερμίδα ή ως κρέμα για μετά το ξύρισμα.

Radiant Complexion Compact Powder…

Μία ελαφριά και απαλή πούδρα που προσφέρει φυσική λάμψη με μία κίνηση. Χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα, ενώ οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες δείχνουν λιγότερο έντονες. Τα συστατικά που περιέχει βοηθούν την κυτταρική ανανέωση και δεν αφυδατώνουν την επιδερμίδα. Έχει μία μοναδική απόχρωση που προσαρμόζεται σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας «χτίζοντας» το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Εφάρμοσε σε όλο το πρόσωπο πάνω από την κρέμα ή το foundation και ολοκλήρωσε ιδανικά το μακιγιάζ σου.

Concealer Correcting Care…

Ένα εξαιρετικό Concealer στην απόχρωση Beige για μαύρους κύκλους με καφέ υποτόνο που συνδυάζει περιποίηση και μακιγιάζ. Καλύπτει τους μαύρους κύκλους, μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, χαρίζει ομοιόμορφη απόχρωση στην επιδερμίδα και μειώνει τα σημάδια κούρασης. Το δραστικό του σύμπλεγμα στοχεύει στην αιτία της δημιουργίας των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια, για πιο φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Εφάρμοσε το Concealer Correcting Care στην απόχρωση Beige στην περιοχή γύρω από τα μάτια με τις άκρες των δακτύλων σου μέχρι να επιτύχεις την επιθυμητή κάλυψη.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τα βήματα στο Instagram εδώ και στο Facebook εδώ.

Μπορείς επίσης να δηλώσεις και εδώ συμμετοχή αφήνοντάς μου σχόλιο με το #SimpleIsBeautiful και tag τις φίλες σου για να μάθουν και αυτές για το διαγωνισμό.

Λήξη διαγωνισμού 12/06/2020.

Καλή Επιτυχία!

2 comments
3 likes
Prev post: Contour des Yeux, η νέα κρεμά ματιών από την KOS Paris που αγάπησα πολύ!Next post: Νέα Diadermine LIFT+ Botology!

Comments

  • Ειρήνη Χρυσανθοπούλου

    4 Ιουνίου, 2020 at 3:06 μμ
    Reply

    Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δώρο για κάθε γυναίκα!!!!! ????

  • Despoina Psarianoy

    4 Ιουνίου, 2020 at 8:04 μμ
    Reply

    #SimpleIsBeautiful. Πρακτικό το απλό είναι και το πιο όμορφο.Υπεροχο δώρο,ομολογώ δεν την γνωρίζα αυτή την μάρκα.Ευχαριστω!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM