Τα άπαντα της πρόπολης από την Apivita!

Ήταν το 1972 όταν σε ένα φαρμακείο στην Αθήνα, 2 φαρμακοποιοί, ο Νίκος και η Νίκη Κουτσιανά, ξεκινούν να φτιάχνουν το πρώτο σαπούνι με πρόπολη, ένα σαπούνι μαύρο, με πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά, κόντρα σε όλες τις τάσεις τις εποχής που επέβαλαν άσπρα σαπούνια εισαγωγής με ωραίες μυρωδιές. Και όμως, το σαπούνι αυτό, χάρη στη μοναδική του σύνθεση, γίνεται η αφορμή για να ξεκινήσει το 1979 η ιστορία της Apivita. Σήμερα, 40 χρόνια μετά, το ίδιο σαπούνι συνεχίζει να αγκαλιάζεται θερμά παγκοσμίως. Εμπλουτισμένο με πρόπολη και βιολογικό αιθέριο έλαιο θυμαριού και με βιολογική σαπωνόμαζα, είναι γνωστό για την ήπια αντισηπτική δράση του και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει.

Η πρόπολη είναι ένα θαυματουργό προϊόν που παράγει η ίδια η μέλισσα και είναι γνωστή για τις αντιμικροβιακές, αντιμυκητιασικές, αντιβιοτικές, αντισηπτικές, επουλωτικές, αντιικές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Η λέξη πρόπολις ετυμολογικά σημαίνει “προ της πόλεως” και αυτό γιατί χρησιμοποιείται από τις εργάτριες μέλισσες για την αποστείρωση, την προστασία και τη συντήρηση της κυψέλης. Επίσης, οι μέλισσες τη χρησιμοποιούν ως δομικό υλικό, αλλά και για προστασία της κυψέλης από μολύνσεις και εισβολείς. Με τη χρήση της πρόπολης επιτυγχάνεται η απόλυτη απoστείρωση της κυψέλης. Η πρόπολη περιέχει κατά μέσο όρο 55% ρητίνες, 30% κερί, 10% αιθέρια έλαια και 5% γύρη, φλαβονοειδή, φαινολικές και αρωματικές ουσίες και ιχνοστοιχεία. Το εκχύλισμα της πρόπολης ενισχύει την λάμψη και την υγεία του δέρματος και του παρέχει αντιφλεγμονώδη δράση, επίσης έχει αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται στην καταπολέμηση της πιτυρίδας και στην καθημερινή φροντίδα των δοντιών και των ούλων λόγω των αντιβακτηριδιακών και επουλωτικών ιδιοτήτων της.

Η Apivita είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που αξιοποίησε την πρόπολη από την ίδρυση της. Η πολύχρονη εμπειρία της στα μελισσοκομικά προϊόντα αλά και τα δικά της μελίσσια, της δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υψηλή αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Η μέλισσα μας διδάσκει πως η πρόπολη έχει τη δυνατότητα να μας προφυλάξει από μικρόβια, ιούς και βακτήρια, φροντίζοντας ταυτόχρονα την καλή υγεία της επιδερμίδας μας. Για το αποτελεσματικό πλύσιμο των χεριών, η Apivita για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε μας προτείνει τρία εξαιρετικά προϊόντα που προσφέρουν προστασία με φυσική λύση αφού οι αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες της πρόπολης μας προστατεύουν, όπως ακριβώς προστατεύουν και το μελίσσι.

Φυσικό σαπούνι με Πρόπολη

Το πρώτο προϊόν που λάνσαρε η Apivita με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, το σαπούνι με πρόπολη και θυμάρι και με το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα. Καθαρίζει και προσφέρει αντισηψία στην επιδερμίδα προσώπου και σώματος, χωρίς να ξηραίνει. Η βάση βιολογικής σαπωνόμαζας από φοινικέλαιο και λάδι καρύδας εξασφαλίζει πλούσιο αφρισμό, καθαρισμό σε βάθος και προστασία του περιβάλλοντος. Η πρόπολη έχει ήπια αντισηπτική δράση και διασφαλίζει τη σωστή υγιεινή της επιδερμίδας. To βιολογικό αιθέριο έλαιο Θυμάρι προσθέτει αντισηψία και ρύθμιση της λιπαρότητας. Ιδανικό για τη λιπαρή και νεανική επιδερμίδα με τάση ακμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα αλλά και στο ξύρισμα.

Απαλό Καθαριστικό για τα Χέρια με Γκρέιπφρουτ και Πρόπολη 

Απαλό σαπούνι για τα χέρια με 87% φυσικά συστατικά, με αντλία που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς χάρη στο απαλό σύστημα καθαρισμού και τα σαπονάρια που περιέχει. Αφήνει το δέρμα απαλό και διατηρεί την φυσική υγρασία της επιδερμίδας με βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο, θυμαρίσιο μέλι, βιολογικό βούτυρο καριτέ και πανθενόλη. Προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση με εκχύλισμα πρόπολης. Αφήνει την επιδερμίδα διακριτικά αρωματισμένη με οργανικό αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Κρέμα Χεριών Ενυδάτωσης με Γιασεμί και Πρόπολη 

Για την ολοκληρωμένη περιποίηση των χεριών, ειδικά στην περίοδο που απαιτείται συχνό πλύσιμο για προστασία από τους ιούς, συνιστάται και η καλή ενυδάτωση των χεριών. Η Κρέμα Χεριών Ενυδάτωσης με Γιασεμί & Πρόπολη προσφέρει ενυδάτωση χάρη στο βιολογικό χυμό aloe vera, το βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο, το θυμαρίσιο μέλι, και το αιθέριο έλαιο γιασεμί. Με 99% φυσικά συστατικά φρέφει και ενισχύει το δέρμα και τα νύχια με βούτυρο κακάο, λάδι αβοκάντο, βιοτίνη, βιταμίνη E και πανθενόλη. Τέλος, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία χάρη στο πατενταρισμένο έγχυμα από το συνδυασμό 3 ειδών βιολογικό τσάι του βουνού και την πρόπολη.

Η Apivita διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με κύριο συστατικό την πρόπολη.  Εδώ μπορείς να ανακαλύψεις τα πάντα και να μάθεις ακόμη περισσότερα μυστικά για αυτό το μαγικό εκχύλισμα.

Πόπη.

0 comments
4 likes
Prev post: ghd platinum, το δικό μας εργαλείο ομορφιάς!Next post: Moisture Plus by Dafna’s skin care. Η ενυδατική που θα λατρέψει το δέρμα σου!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM