UFO… ένα μαγικό εργαλείο ομορφιάς από την Foreo!

 

Όταν πριν λίγο καιρό η Βασιλική ( η κόρη μου ) μου μίλησε για ένα μαγικό εργαλείο ομορφιάς που το όνομα του είναι UFO η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε λίγο αστείο. Πως είναι δυνατόν είπα να υπάρχει ένα προϊόν ομορφιάς με τέτοιο όνομα; Η Βασιλική σπουδάζει στην Ιταλία και όταν πριν λίγες μέρες επέστρεψε λόγο των γνωστών γεγονότων είδα από κοντά την Foreo UFO συσκευή και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Φυσικά δεν άργησα να αποκτήσω το δικό μου και σήμερα με μεγάλη μου χαρά να στο παρουσιάζω και να στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Η πρώτη μου επαφή με την Foreo UFO ήταν πράγματι απολαυστική, αφού ήταν σαν να ανακάλυπτα ένα νέο παιχνίδι όπως τότε που ήμουν παιδί και χαιρόμουν απίστευτα με οτιδήποτε καινούριο. Είναι τόσο όμορφη και διασκεδαστική που πίστεψε με δεν την χορταίνω. Αυτή η έξυπνη συσκευή από τη Σουηδία μπορεί να συνδυαστεί με πολλές διαφορετικές μάσκες κορεατικής έμπνευσης και να μου δώσει επαγγελματικό αποτέλεσμα, την αγαπώ, απλά.

Η Foreo UFO κάνει το δέρμα μου να λάμπει μέσα σε μόνο 90 δευτερόλεπτα, αφού έχει σχεδιαστεί ώστε να χαρίζει στην επιδερμίδα όλα τα οφέλη της 20λεπτης υφασμάτινης μάσκας προσώπου σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα. Εκπέμπει μια ελαφριά θερμότητα που προετοιμάζει τους πόρους και ενισχύει την κυκλοφορία, οι δονήσεις διαχέουν τις δραστικές ουσίες της μάσκας στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος και η ψύξη “κλειδώνει” τα συστατικά, ανορθώνοντας και συσφίγγοντας το δέρμα. Για την ολοκλήρωση της περιποίησης, το φως LED βοηθά στην επούλωση του ιστού και εξαλείφει τις ατέλειες για αψεγάδιαστη όψη. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλές διαφορετικές μάσκες κορεατικής έμπνευσης και εντατικής δράσης που καταπολεμούν την αφυδάτωση, την απώλεια της ελαστικότητας και τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Επιλέγω τη μάσκα που έχει ανάγκη το δέρμα μου και απολαμβάνω ενυδάτωση, ανόρθωση και σύσφιξη. Η τεχνολογία Hyper-Infusion που εκπέμπει μια ελαφριά θερμότητα με την τεχνολογία Warming Hyper Infusion Cooling που ουσιαστικά κρυώνει τη μάσκα κατά την εφαρμογή της σε συνδυασμό με τη τεχνολογία Τ-Sonic Pulsations η οποία ευθύνεται για τις δονήσεις της συσκευής προσφέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Όταν όλα αυτά ενωθούν με τις Κ-Beauty μάσκες τότε η επιδερμίδα είναι μεταξένια, απαλή και λαμπερή, όπως ακριβώς μας αξίζει.

Τα πλεονέκτημά τα της είναι πάρα πολλά και αξίζει να επενδύσεις σε ένα τόσο καλό προϊόν ομορφιάς. Είναι ασφαλής και αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι 100% αδιάβροχη, επαναφορτιζόμενη μέσω USB. Παρασκευάζεται από σιλικόνη ασφαλή για τον οργανισμό, δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και BPA. Επίσης η συσκευή UFO λειτουργεί σε συνδυασμό με την εφαρμογή “FOREO For You”, διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS.

Η Foreo UFO είναι μια μαγική συσκευή ομορφιάς και είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα μπόρεσα να σου μιλήσω για αυτήν!

Πόπη.

Υ.Γ

Μου άρεσε τόσο πολύ φίλη μου που η επόμενη μου αγορά σίγουρα θα είναι η συσκευή LUNA!

0 comments
5 likes
Prev post: New Hydrating Milky Collection by Pixi Beauty!Next post: Spa στο σπίτι με την μοναδική σειρά Vinothérapie της Caudalie!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM