Η νέα κολεξιόν Update Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 από την essence με μια ματιά!

Βλεφαρίδες που διαρκούν όλη την ημέρα, άψογη επιδερμίδα με φυσική λάμψη, υπερβολικά μαλακά χείλη με εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα ή όμορφα, περιποιημένα νύχια με τα νέα προϊόντα essence της σειράς Update άνοιξη / καλοκαίρι 2020, οι λάτρεις της ομορφιάς θα βρουν τo δικό τους αγαπημένο look. Η νέα σειρά SKIN PERFECTOR περιλαμβάνει προϊόντα με εξαιρετικά ελαφριές υφές, οι οποίες βελτιώνουν εμφανώς τους πόρους και καθαρίζουν το δέρμα, χωρίς να δημιουργούν ένα αποτέλεσμα σαν μάσκα. BYE BYE PANDA EYES! η μάσκαρα, η οποία μπορεί εύκολα να απομακρυνθεί με ζεστό νερό, δημιουργεί βλεφαρίδες με τέλειο σχήμα και όγκο για όλη την ημέρα χωρίς να τρέχει ή να μουτζουρώνει. Από μεταλλικές σκιές ματιών σε εξαιρετικά χρώματα και μασκάρα υψηλής απόδοσης έως λαμπερά hilghlither και ματ κραγιόν, αυτή η νέα σειρά της essence προσφέρει ό,τι μπορεί να χρειαστεί κάθε beautylover.

Δες πιο κάτω αναλυτικά μερικά από τα προϊόντα της συλλογής που εγώ ξεχώρισα και έχουν μπει ήδη στα αγαπημένα μου. Έλα να ρίξουμε μαζί μια ματιά, αξίζει τον κόπο πίστεψέ με.

WITCH SIDE eyeshadow palette…
Πιστεύεις ότι οι μάγισσες είναι κακές; Ο καθένας μπορεί να επιλέξει την καλή ή την κακή πλευρά του με τη νέα παλέτα σκιάς ματιών WITCH SIDE, που προσφέρει δύο χρωματικούς συνδυασμούς, μια πιο φωτεινή και μια πιο σκοτεινή. Οι 15 χρωματιστές αποχρώσεις με ματ και γκλιτερ αποχρώσεις μεταλλικών νιφάδων συμβάλλουν στη δημιουργία τόσο καθημερινών όσο και μυστηριωδών look. Άτακτοι ή καλοί, τώρα δεν χρειάζεται να διαλέξεις πλευρά!
Περίπου 11,99€

the NUDE edition eyeshadow palette…the ROSE edition eyeshadow palette…
Οι νέες παλέτες σκιών και οι ακαταμάχητα ματ και μαργαριταρένιες αποχρώσεις τους είναι πραγματικά φανταστικές: οι τέλεια ευθυγραμμισμένες αποχρώσεις του nude και του τριαντάφυλλου είναι ιδανικές για την πιο ανατρεπτική εμφάνιση είτε το πρωί είτε το βράδυ. Οι εννέα αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε τόνο του δέρματος, είναι μακράς διαρκείας, εξαιρετικά μαλακές και πολύ χρωματιστές.
Περίπου 4,99€

BYE BYE PANDA EYES! mascara…
Δραματικός όγκος χωρίς μουτζούρες! Η oil-free και vegan φόρμουλα της μάσκαρα BYE BYE PANDA EYES! απλώνει άψογα στις βλεφαρίδες το μαύρο χρώμα και ταυτόχρονα τυλίγεται γύρω από τις λεπτές τρίχες των βλεφαρίδων, για ένα τέλειο look κάθε μέρα. Και το καλύτερο: δεν συσσωρεύεται ή θρυμματίζεται και είναι εύκολο να αφαιρεθεί με ζεστό νερό χωρίς την ανάγκη για ντεμακιγιάζ ματιών!
Περίπου 4.49€

city palette Hallo Berlin!
Μια νέα προσθήκη έρχεται στις δημοφιλείς παλέτες της σειράς city palettes! Η νέα παλέτα σκιών ματιών Hallo Berlin περιέχει εννέα μοντέρνες αποχρώσεις με υψηλή κάλυψη, που αντανακλούν το hip στιλ του δρόμου και την καλλιτεχνική ζωντάνια της γερμανικής πρωτεύουσας. Με αποχρώσεις πράσινου, μαύρου και καφέ, μεταλλικές και λαμπερές σε χρυσό, ανοιχτό ροζ και ροδακινί, καθώς και μοντέρνες ματ αποχρώσεις, δεν υπάρχουν όρια στο μακιγιάζ των αστικών ματιών.
Περίπου 8,99€

sprinkled CHROME eyeshadow…
Οι δημοφιλείς melted chrome σκιές ματιών ενισχύονται: Οι νέες sprinkled CHROME με εφέ νιφάδας κάνουν τα μάτια σου να λάμπουν σαν λαμπερά μέταλλα. Χάρη στη μαλακή, ελαστική υφή τους, αναμειγνύονται πανεύκολα. Διατίθενται σε πανέμορφες αποχρώσεις – nude χρυσό, ροζέ και ασημί γκρι.
Περίπου 3,79€

maximum DEFINITION mascara waterproof…
Οι εξαιρετικά μακριές βλεφαρίδες συναντούν τη μέγιστη διάρκεια! Το τρομερά ευέλικτο βουρτσάκι της maximum DEFINITION mascara waterproof εξασφαλίζει εκπληκτικό όγκο και σαφώς καθορισμένες βλεφαρίδες – όλη μέρα! Δεν έχει σημασία αν πάμε για προπόνηση ή διακοπές στην παραλία, η αδιάβροχη μάσκαρα διαρκεί και διαρκεί και διαρκεί.
Περίπου 3,59€

24ever ink liner…
Έντονα look σε βαθύ μαύρο με ένα μόνο πέρασμα – όλα είναι εφικτά με το 24ever ink liner. Το έντονο μαύρο πλαισιώνει το μάτι με μεταξένιο ματ φινίρισμα και διαρκεί μέχρι και 24 ώρες. Χάρη στην ακριβή, σταθερή άκρη του και στην ειδική εσοχή του, το eyeliner μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.
Περίπου 3,59€

STAY 8h MATTE liquid lipstick…
Μπορείς να βασιστείς στο stay 8h matte liquid lipstick, καθώς η εξαιρετικά μακρά διάρκειά του μέχρι και 8 ώρες, έχει αντέξει σε όλα τα test. Εφαρμόζεται εύκολα, χάρη στο εργονομικό πινελάκι και η υφή του είναι τόσο ελαφριά που σχεδόν δεν μπορείτε να την αισθανθείς! Τα εννέα φανταστικά χρώματα δίνουν στα χείλη ένα εξαιρετικά ματ φινίρισμα.
Περίπου 3,79€

my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER…
Η ελαφριά φόρμουλα του my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER δίνει στο δέρμα ένα ομαλό, ματ φινίρισμα χωρίς να μοιάζει με μάσκα. Με τη βοήθεια λεπτών μαργαριταριών και έναν συνδυασμό από διαφορετικές πούδρες, οι πόροι ελαχιστοποιούνται ορατά, η γυαλάδα απορροφάται και οι ενσωματωμένες χρωστικές παρέχουν στο δέρμα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Η vegan ήπια πούδρα μπορεί είτε να εφαρμοστεί μόνη της για ιδιαίτερα φυσικά αποτελέσματα με μια διακριτική λάμψη είτε να εφαρμοστεί πάνω από το make-up για να δώσει επιπλέον κάλυψη και διάρκεια.
Περίπου 4,89€

my SKIN PERFECTOR TINTED PRIMER…
Η ευχάριστα ελαφριά υφή σαν μους του SKIN PERFECTOR TINTED PRIMER χαϊδεύει απαλά το δέρμα. Όταν φοριέται μόνο του, το βελούδινο primer δημιουργεί μια φυσική κάλυψη για λεία
επιδερμίδα, ενώ όταν συνδυάζεται με το foundation, δημιουργεί ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα.
Περίπου 4,99€

Μπορείς να ανακαλύψεις όλη τη νέα κολεξιόν από την essence και να βρεις τα δικά σου αγαπημένα εδώ!

Πόπη.

0 comments
34 likes
Prev post: Νέα Superdefense SPF 25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream από την Clinique!Next post: Luna 3, ένα διαφορετικό εργαλείο ομορφιάς από την Foreo!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM