Contour des Yeux, η νέα κρεμά ματιών από την KOS Paris που αγάπησα πολύ!

 

Για την KOS Paris έχουμε μιλήσει πολλές φορές και ξέρεις ότι την αγαπώ λίγο παραπάνω. Από την πρώτη στιγμή με εντυπωσίασε η άριστη ποιότητα της και η μοναδική της φιλοσοφία για το σεβασμό που δείχνει απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η KOS Paris αποτελεί ένα Luxury Spa Brand, γαλλικής προέλευσης, που δημιουργήθηκε μέσα από το πάθος για σπάνια φυτά, καλλιεργημένα με έναν περιβαλλοντικά βιώσιμο τρόπο τα οποία έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται στην περιποίηση της επιδερμίδας. Όλα τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από συντηρητικά, σιλικόνες και parabens και τα περισσότερα από τα συστατικά τους προέρχονται από οργανική καλλιέργεια.

Σήμερα θα ανακαλύψουμε μαζί ένα προϊόν που εμένα με εξέπληξε ευχάριστα μιας και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Η Contour des Yeux, η νέα κρεμά ματιών της KOS Paris μπήκε ήδη στα δικά μου αγαπημένα και είμαι σίγουρη ότι θα την αγαπήσεις και εσύ το ίδιο.

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η καθημερινή περιποίηση της περιοχής γύρω από τα μάτια είναι απαραίτητο βήμα της ρουτίνας ομορφιάς μας και δεν πρέπει για κανένα λόγο να το προσπερνάμε. Η νέα Contour des Yeux με μοναδικά, δραστικά συστατικά και εκχυλίσματα θα σου χαρίσει ένα ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα. Με εκχύλισμα από ιεράκιο και μαργαρίτα θα καταπολεμήσει τους μαύρους κύκλους ενώ το απόσταγμα από άνθος ραδικιού θα συσφίξει την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών από την πρώτη εφαρμογή. Η καταπραϋντική δράση της αλόης συνδυάζεται με υαλουρονικό οξύ και φυσικούς πολυσακχαρίτες και το δέρμα αναπλάθεται σε βάθος.

Χρησιμοποίησε την Contour des Yeux πρωί και βράδυ με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις γύρω από τα μάτια σου και άμεσα τα φυσικά, δραστικά συστατικά της θα επαναφέρουν τη νεανική όψη και θα φωτίσουν το βλέμμα σου. Ένα εξαιρετικό προϊόν βασισμένο σε πολύτιμα φυσικά και οργανικά συστατικά που εξυπηρετεί πολύπλευρα τις ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια μας.

Εξαιρετικά τα νέα από την KOS Paris για μια ακόμη φορά!

Πόπη.

 

0 comments
2 likes
Prev post: Check-Matte Compact Case, ένα μοναδικό προϊόν από την YOUTH LAB!Next post: Υπέροχα δώρα με αγάπη από μένα και την Embryolisse!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM