Νέα Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipsticks από την CATRICE!

 

Φλογερό κόκκινο, nude ή διακριτικό ροζ, ένα συναρπαστικό κραγιόν είναι πάντα απαραίτητο για μια υπέροχη εμφάνιση, αυτό το μαγικό αξεσουάρ που λατρεύουμε όλες μας και δεν αποχωριζόμαστε ποτέ. Για σένα, για μένα, για όλους τους λάτρεις της ομορφιάς είναι πολύ σημαντικό το κραγιόν μας να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε κατάσταση, από ένα γεύμα μέχρι τα τρυφερά μας φιλιά. Το νέο Matt Pro Ink Non-Transfer από την CATRICE είναι ο ιδανικός σύντροφος για καθημερινή χρήση ή πιο ειδικές περιστάσεις, γιατί χάρη στη μοναδική σύστασή του, δεν αφήνει ίχνη, έχει μεγάλη διάρκεια και κερδίζει επάξια μια θέση σε κάθε συλλογή κραγιόν. Άφησε, λοιπόν, τις καλύτερες εντυπώσεις και όχι ίχνη με τα νέα συναρπαστικά Liquid Lipstick από την CATRICE.

Διαρκεί και διαρκεί και διαρκεί έως και 12 ώρες, όπως ακριβώς στο λέω έως και 12 ώρες. Το νέο Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipsticks εξαιρετικά μακράς διαρκείας υγρό κραγιόν με βούτυρο moringa είναι ο απόλυτος σύμμαχός μας σε μια κουραστική μέρα. Είναι σίγουρο ότι θα επιβιώσει σε οποιαδήποτε περίσταση από το ραντεβού στο γραφείο μέχρι το μάθημα yoga μετά τη δουλειά και τη βραδινή βόλτα με τους φίλους. Η υγρή υφή του δίνει μια εξαιρετικά ελαφριά αίσθηση στα χείλη, στεγνώνει γρήγορα και χαρίζει ένα λείο, ματ φινίρισμα. Το νέο κραγιόν δεν αφήνει ίχνη και είναι διαθέσιμο σε 10 αποχρώσεις, από nude μέχρι κλασικό κόκκινο και φωτεινές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αποχρώσεις.

Το Matt Pro Ink NonTransfer Liquid Lipstick από την CATRICE είναι crueltyfreevegan και ενυδατώνει τα χείλη, χάρη στο βούτυρο Moringa που περιέχει, κυκλοφορεί σε 10 χρώματα και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση. Δεν αφήνει πίσω του κανένα ίχνος, παρά μόνο τις καλύτερες εντυπώσεις και κοστίζει κάτω από 6 ευρώ!

Θα τα λατρέψεις και τα δέκα, πίστεψέ με!

Πόπη.

1 comments
1 like
Prev post: Νέα Diadermine LIFT+ Botology!Next post: New Vinoperfect Dark Spot Correcting Moisturizer Day Cream από την Caudalie!

Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM