Τα άκρα σου και τα μάτια σου…Aveda!

Τα άκρα σου και τα μάτια σου, γιατί αν και το καλοκαίρι άργησε λίγο, ήρθε τελικά και θέλει έξτρα προστασία άλλα και περιποιημένα χέρια και πόδια. Δυο υπέροχα προϊόντα που εγώ τεστάρω εδώ και καιρό θα είναι μαζί μου στις μικρές μου αποδράσεις. Έρχονται από την λατρεμένη μου Aveda και σου υπόσχομαι πως αν τα δοκιμάσεις θα τα λατρέψεις. Χέρια απαλά και μεταξένια, πόδια όμορφα και καλόφροντισμένα, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των δυο προϊόντων που φιλοξενώ και σου παρουσιάζω σήμερα.

Άπλωσε στα χεριά σου  Aveda Hand Relief και απόλαυσε την κάθε σου στιγμή!

Μια υπέροχη, ανακουφιστική και απολαυστική κρέμα που ενυδατώνει και μαλακώνει άμεσα τα χέρια. Καταπραΰνει ακόμη και τα πιο ξηρά, σκασμένα χέρια αφήνοντάς τα αισθητά πιο μαλακά και απαλά. Αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για χέρια απίστευτα όμορφα. Το έλαιο Andiroba προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Με πιστοποιημένο άρωμα από βιολογικό πορτοκάλι, λαβαντίνη, ευκάλυπτο, που όλο αυτό σημαίνει ότι το άρωμα της είναι απλά θεϊκό. Είμαι σίγουρη ότι θα την αγαπήσεις όσο και εγώ.

Φρόντισε τα πόδια σου με Aveda Foot Relief και περπάτησε μοναδικά το καλοκαίρι σου!

Δεν αρκεί ένα καλό πεντικιούρ, τα περιποιημένα πόδια είναι αυτά που κάνουν την διαφορά. Η Foot Relief είναι μια ειδικά σχεδιασμένη καταπραϋντική κρέμα που ενυδατώνει σε βάθος και μαλακώνει μοναδικά τα πόδια. Περιέχει ενεργά βότανα, απολεπιστικά οξέα φρούτων και φυτικά έλαια όπως jojoba και καστορέλαιο για να προσφέρει άμεση ανακούφιση. Αναζωογονεί, μαλακώνει και λειαίνει τα ξηρά σημεία. Μοναδικό άρωμα από έλαια λεβάντας και δεντρολίβανου. Απορροφάται γρήγορα αφήνοντας τα πόδια σου όπως ποτέ άλλοτε.

Δύο μοναδικά προϊόντα, από την μία και μοναδική Aveda!

Πόπη.

0 comments
2 likes
Prev post: Institut Esthederm, προστασία από τον ήλιο με Γαλλική φινέτσα!Next post: Gommage aux Sucres Mauriciens by KOS Paris!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM