Τα δικά μου αγαπημένα από την Ariadne Athens!

 

Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο τόσο εμείς όσο και ίδια η χώρα. Ζούμε σε μια αλλιώτικη εποχή που οι προτεραιότητες έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με την υγεία μας και μόνο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε στη τύχη τους την ζωή μας και την καθημερινότητα μας. Εγώ θα συνεχίζω να ομορφαίνω τις μέρες σου και εσύ θα απολαμβάνεις τη δική μου αγάπη και αισιοδοξία που σου μεταφέρω μέσα από τα κείμενα μου.

Μόλις προχθές άνοιξαν τα εποχικά ξενοδοχεία και είναι έτοιμα να υποδεχθούν επισκέπτες από όλο τον κόσμο ώστε να νιώσουν τι σημαίνει φιλοξενία στην Ελλάδα, γιατί όλοι εμείς ξέρουμε καλά τη σημαίνει η λέξη φιλοξενία. Η λέξη ευεξία όμως είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, για αυτό όλοι οφείλουμε να προσέχουμε την υγεία μας και το εαυτό μας. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω σήμερα θα συνεχίσω το ταξίδι μου στον υπέροχο κόσμο της Ariadne Athens, το ελληνικό spa brand πολυτελών φυσικών προϊόντων που σου παρουσίασα πριν λίγες μέρες εδώ.

Οι πολυτελείς θεραπείες και τα προϊόντα Spa της Ariadne Athens είναι εμπνευσμένα από εγχώρια τοπικά συστατικά με αρώματα Ελλάδας και έχει σαν στόχο τόσο εμείς όσο και οι τουρίστες, να αισθανθούν αυτή την “ελληνική φιλοξενία” στον χώρο του Spa, μιας και η Ελλάδα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την πληθώρα των μοναδικών συστατικών και των φυσικών θησαυρών της.

Εγώ δοκίμασα, λάτρεψα και σου προτείνω ανεπιφύλακτα τρία υπέροχα προϊόντα που μπορείς να βάλεις στην ρουτίνα σου και να απολαμβάνεις τα οφέλη ενός spa στο δικό σου χώρο.

Sea Waves Tonic Lotion…

Μια φανταστικη. αναζωογονητική τονωτική λοσιόν για ενυδάτωση, τόνωση και λάμψη. Προστατέυει και ενυδατώνει την επιδερμίδα μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού μας. Η απαλή και δροσιστική λοσιόν, αναζωογονεί και ηρεμεί την επιδερμίδα, αφήνοντας την απόλυτα καθαρή και ανανεωμένη. Εμπλουτισμένη με θαλασσινό νερό, φιλτραρισμένο από την γη και με δραστικό εκχύλισμα φυσικών παραγόντων ενυδάτωσης, απομακρύνει τα τελευταία ίχνη καθημερινών αστικών ακαθαρσιών ή μακιγιάζ μετά τον καθαρισμό. Ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού, συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και καθιστά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, όπως ρύπανση, στρές και κόπωση. Πολυδραστική φόρμουλα με πιστοποιημένα υψηλής ποιότητας συστατικά, 100% φυσικά αρώματα και nature-identical συντηρητικά. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και μπορείς να την εφαρμόζεις σε καθαρό δέρμα με βαμβάκι σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από την ενυδατική κρέμα και κατά την διάρκεια της ημέρας για ανανέωση.

Orange Face Oil…

Ένα υπέροχο έλαιο προσώπου από την σάρκα και την φλούδα φρέσκων πορτοκαλιών, πλούσιο σε αναζωογονητικά και τονωτικά οφέλη. Αυτή η καθημερινή δόση βιταμίνης C, θρέφει και δίνει λάμψη, ζωντάνια και φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Καταπολεμά τις δυσχρωμίες, ενώ παράλληλα ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Ενισχύει τη λάμψη και φωτεινότητα της επιδερμίδας, τονώνει και αναζωογονε, ομαλοποιεί το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, έχει αντιοξειδωτική δράση και αντιγηραντική δράση. Άπλωσε καθημερινά απαλά με κυκλικές κινήσεις, μερικές σταγόνες, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ιδανικό για θαμπό και άτονο δέρμα.

White Petals Body Scrub…

Ένα μαγικό και πολύ απαλό scrub σώματος με άρωμα γαρδένιας και γιασεμιού. Ανανέωσε τώρα το δέρμα σου με μια πολυτελή απολέπιση, με το άγγιγμα λευκών πετάλων και κρυστάλλων ζάχαρης που απομακρύνουν απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και συγχρόνως βοηθούν στην διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Το γλυκό και λουλουδένιο άρωμα των εκχυλισμάτων γαρδένιας και γιασεμιού αφυπνίζει απαλά το δέρμα και αναζωογονεί τις αισθήσεις. Βελτιώνει και μαλακώνει την υφή της επιδερμίδας, ακόμα και στις πιο αφυδατωμένες περιοχές στο σώμα, όπως τα πόδια, τα χέρια και οι αγκώνες. Πλούσιο σε βιολογικό έλαιο ηλίανθου που βοηθάει στην αναδόμηση των ιστών της επιδερμίδας και στην ελαστικότητα του δέρματος, επαναφέροντας την φυσική ενυδάτωση του δέρματος. Χρησιμοποιείται ιδανικά 1-2 φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια χλιαρού μπάνιου σε όλο το σώμα, εστιάζοντας περισσότερο στις περιοχές που το έχουν ανάγκη. Άπλωσε το με απαλό μασάζ και ξέβγαλε το με άφθονο νερό. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αφήνοντας την επιδερμίδα πολύ απαλή και λαμπερή με ένα ένα σαγηνευτικό άρωμα.

Να μην ξεχάσω…

Σήμερα, η Ariadne Athens έχει καθιερωθεί ως μία από τις υψηλότερης ποιότητας εταιρείες καλλυντικών στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στον τομέα της πολυτελούς περιποίησης, σε χώρους ευεξίας και Spa υπερπολυτελών Ξενοδοχείων, ενώ παράλληλα κοσμούν προηγμένες μονάδες Spa σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στις συνεργασίες της βρίσκονται αυτές των ομίλων του Holmes Place, Divani Apollon Thalasso & Spa, των Grecotel καθώς και του Euphoria Retreat Destination Spa στον Μυστρά!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Ariadne Athens, ένα μοναδικό Spa Brand που μοσχομυρίζει Ελλάδα!Next post: Institut Esthederm, προστασία από τον ήλιο με Γαλλική φινέτσα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM