Gommage aux Sucres Mauriciens by KOS Paris!

Λίγο η θάλασσα, ο καυτός μας ήλιος, η αρκετή χρήση αντηλιακών και ότι ίσως δεν φρόντισες αρκετά το σώμα σου μιας και έπρεπε να απολαύσεις το καλοκαίρι σου, είμαι σίγουρη ότι μια μικρή αφυδάτωση θα την έχεις. Εγώ νιώθω πολύ έντονα το δέρμα μου να διψάει, για αυτό το λόγο το πρώτο μου μέλημα μετά τις διακοπές είναι να το ενυδατώσω όσο καλύτερα μπορώ. Ξεκινάω πάντα κάνοντας ένα πολύ κάλο scrub αφού ξέρω ότι θα επαναφέρει την επιδερμίδα μου στην απαλή και μεταξένια της μορφή. Το δικό μου αγαπημένο προϊόν απολέπισης είναι αυτό από την KOS Paris και μόνο καλά λόγια έχω να σου πω για το μαγικό αυτό προϊόν.

Το μοναδικό απολεπιστικό σώματος από την KOS Paris με ζάχαρη από τα νησιά του Μαυρικίου, λάδι Macadamia γνωστό για την ενυδατική του δράση, πολυτελή υφή και καραμελένιο χρώμα, αναδύει αρώματα μελιού, βανίλιας και καραμέλας. Η απολεπιστική δράση της ζάχαρης απομακρύνει τους ρύπους, ενώ το έλαιο Macadamia αποκαθιστά άμεσα την επιδερμίδα, αφήνοντάς την βελούδινη και ενυδατωμένη.

Ιδανικά χρησιμοποίησε το πριν το μπάνιο σε ξηρή η νωπή επιδερμίδα, κάνε ελαφρύ μασάζ και ξέπλυνε με νερό. Το αποτέλεσμα πραγματικά θα σε ενθουσιάσει αφού το δέρμα σου θα είναι μεταξένιο, απαλό και λαμπερό.

Θα επανέλθω σύντομα ώστε να σου προτείνω την κρέμα σώματος που σε συνδυασμό με το scrub θα κάνουν την επιδερμίδα σου να χαίρεται όπως ποτέ άλλοτε!

Πόπη.

 

0 comments
2 likes
Prev post: Τα άκρα σου και τα μάτια σου…Aveda!Next post: Creme fine aux 3 thes by Kos Paris!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM