Creme fine aux 3 thes by Kos Paris!

Πριν λίγες μέρες σου μίλησα για ένα εκπληκτικό scrub και για το πόσο πολύ το αγαπώ. Το Gommage aux Sucres Mauriciens από την Kos Paris είναι ένα μαγικό προϊόν και στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, ανακάλυψε το εδώ. Σήμερα επιστρέφω για να ολοκληρώσω τη φροντίδα τις επιδερμίδας μου μιας και τώρα έχει περισσότερη ανάγκη από κάθε άλλη εποχή. Το προϊόν που κλειδώνει όλα τα οφέλη ενός scrub και προσφέρει περιποίηση ίση με αυτή ενός spa είναι η Creme fine aux 3 thes ξανά από την αγαπημένη μου Kos Paris.

Η εξαιρετικά απαλή αυτή κρέμα, που αναδύει απαλές νότες βανίλιας, αποτελεί ένα μοναδικό αντιγηραντικό και ενυδατικό προϊόν. Εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ για βαθιά ενυδάτωση, έλαιο βερίκοκου για λάμψη και εκχύλισμα κόκκινου τσαγιού για αποτοξίνωση και λείανση της επιδερμίδας. Η Creme Fine Aux 3 thes με την αναζωογονητική και κρεμώδη υφή της αφήνει ένα απαλό και ντελικάτο άρωμα, ενώ ταυτόχρονα εισχωρεί στο δέρμα αφήνοντάς το πιο μεταξένιο από ποτέ.

Εφάρμοσε την πρωί και βράδυ κάνοντας ελαφρύ μασάζ ιδανικά μετά την απολέπιση. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δεις την επιδερμίδα σου πιο απαλή και πιο λαμπερή. Το άρωμα της επίσης θα σε ταξιδέψει νοερά σε έναν κόσμο γεμάτο ευωδιές.

Να φροντίζεις το σώμα σου και να το αγαπάς!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Gommage aux Sucres Mauriciens by KOS Paris!Next post: ALEA Elixir Mediterráneo, ένα μαγικό ελιξίριο μαλλιών!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM