Alea Styling Cream, μία κρέμα μαλλιών που τα κάνει όλα!!

 

Το να δημιουργήσεις ακαταμάχητα χτενίσματα με ένα μόνο προϊόν είναι το ζητούμενο για πολλές από εμάς, εγώ δοκίμασα την Alea Styling Cream και πραγματικά ενθουσιάστηκα. Όπως γνωρίζεις τα μαλλιά μου είναι σγουρά, λατρεύω όμως να τα ισιώνω για αυτό και ψάχνω προϊόντα που να καλύπτουν κάθε μου ανάγκη. Η νέα μου κρέμα εκτός από το υπέροχο άρωμα της που μένει για πολλές ώρες μετά από τη χρήση μπορεί να μου προσφέρει το Styling που επιθυμώ ανάλογα την διάθεσή μου. Επέλεξα να κάνω ελαφριές μπούκλες ώστε να δεις το αποτέλεσμα και μόνη σου.

Η Alea Styling Cream κρέμα περιποίησης που όχι μόνο ακολουθεί τις δικές σου επιθυμίες άλλα παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με 100% βιολογικό λάδι βατόμουρου, διευκολύνει και καθορίζει το χτένισμα, εξαλείφοντας το φριζάρισμα, χωρίς να βαραίνει ή να δημιουργεί λιπαρότητα. Προσφέρει μέγιστη ευελιξία, επιτρέποντάς να δημιουργήσεις απαλά μαλλιά σε όλες τις μορφές των χτενισμάτων.

Εντυπωσιακές μπούκλες, υπέροχα ίσια, ακόμη και ανέμελα κυματιστά σαν τα δικά μου, όπως και αν θες να είναι το χτένισμα σου η Alea Styling Cream θα σε βοηθήσει να το κάνεις πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Άπλωσε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά μια ποσότητα ίση με ένα ή δύο σε μέγεθος φουντουκιού κυρίως από την μέση έως τις άκρες και δώσε το επιθυμητό σχήμα. Ένα εξαιρετικό προϊόν χωρίς θειικό άλας και χωρίς Paraben και μόνο με φυσικά συστατικά.

Στα μοναδικά συστατικά του θα βρεις. Εκχύλισμα από LIME, το εκχύλισμα από LIME ενυδατώνει τα μαλλιά για να τα κρατάει υγιές. Βιταμίνες, μια δόση βιταμινών για να κρατήσει τα μαλλιά γερά, υγιές και λαμπερά. Minerals, αυτά που χρειάζονται για το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σου για να είναι μεταξένια και υγιέστατα. Επίσης είναι Cruelty free και όπως προείπα 100% φυσικό προϊόν.

Λίγα λόγια για την ALEA…

Η ALEA είναι πάθος για τη φροντίδα των μαλλιών σου. Είναι το αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας από των ποιο ειδικών σε προϊόντα για τον επαγγελματία κομμωτή, που βρίσκεται στην υπηρεσία της καθημερινής περιποίησης των μαλλιών. Σας προσκαλεί να εξερευνήσεις έναν νέο ορίζοντα στον χρωματισμό των μαλλιών, τις υπερσύγχρονες θεραπείες και τα προϊόντα φινιρίσματος, διαμορφωμένα με επιλεγμένα συστατικά και φυσικά εκχυλίσματα. Τα προϊόντα της ALEA υποστηρίζονται από τη γνώση και τη διεθνή προβολή , με άμεση παρουσία και την εμπιστοσύνη χιλιάδων επαγγελματιών κομμωτών σε πενήντα χώρες. Τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα που ικανοποιούν τις πραγματικές ανάγκες των μαλλιών. Στόχος είναι να σου παρέχουν τα πιο τέλεια προϊόντα για να φροντίζεις καθημερινά τα μαλλιά σου και να συμβάλλουν στην ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς σου.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την ALEA είναι η La Rou Hair Cosmetics L.T.D. Μπορείς να βρεις όλα τα προϊόντα σε επιλεγμένα κομμωτήρια καθώς και online στα εξουσιοδοτημένα eshops. Στην Αθήνα εδώ και εδώ. Στην Θεσσαλονίκη εδώ και εδώ και στην Καβαλά εδώ.

Πόπη.

0 comments
7 likes
Prev post: New K by Dolce&GabbanaNext post: Όσφρηση από την Ανατολή ως και την Δύση…MAAR fragances

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM