“Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη”

DSC_0319

…….κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη.

“Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη” μία φράση που έμελλε να μείνει στο χρόνο. Υπώθηκε από την Estee lauder πριν πολλά χρόνια. Μια γυναίκα συνυφασμένη με την ομορφιά η οποία με τα θέλω της το πείσμα της και την αγάπη της για την περιποίηση των γυναικών υλοποίησε και στήριξε αυτή τη φράση όσο καμία άλλη. Estee Lauder σημαίνει πολυτέλεια και στυλ που κάθε μία από εμάς μπορεί και πρέπει να έχει στη ζωή της. Κάθε της νέο προϊόν μοναδικό, καλοφτιαγμένο και στα μέτρα μου. Άριστη ποιότητα, μοναδικές συσκευασίες και προϊόντα ικανά να καλύψουν τις ανάγκες μου. Σε μέρες δύσκολες, που όλα φαίνονται αξεπέραστα, σε μέρες που η διάθεση μου δεν είναι στα καλύτερά της και θέλω να νιώσω πραγματικά όμορφη, τότε θυμάμαι τη φράση αυτή και κρατώ τη μέρα για μένα.

Save the date λοιπόν με προϊόντα Estee Lauder. Αποφασίζω να φτιάξω την διάθεση μου και να χαρίσω σε μένα την πολυτέλεια που μου αξίζει και αυτό μπορεί να μου το δώσει μόνο η Estee Lauder. Άλλωστε η σχέση μας είναι δοκιμασμένη χρόνια τώρα και εγώ από αυτή τη σχέση είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Νέα προϊόντα έκαναν την εμφάνισή τους και για μία ακόμη φορά με εξέπληξαν. Όλα μαζί και κάθε ένα χωριστά μου δίνουν λαμπερή, αψεγάδιαστη και όμορφη επιδερμίδα.

Θα διώξω ο,τι άσχημο και θα κάνω τη μέρα μου να λάμπει. Θα προετοιμάσω την επιδερμίδα μου σωστά με το Targeted Blemish Treatment. Ένα νέο προϊόν στοχευμένης θεραπείας για να απομακρυνθούν σπυράκια και ερυθρότητα. Απαλό, σε μορφή αμπούλας για απόλυτη ακρίβεια με αποτελέσματα που φαίνονται από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, έτσι τώρα το δέρμα μου είναι έτοιμο να δεχτεί το τέλειο μακιγιάζ. Η οικογένεια Double Wear μεγάλωσε φέρνοντας δυο νέα προϊόντα με στόχο να φωτίσουν το πρόσωπό μου χωρίς να το βαρύνουν. Ξεκινώντας με το Highlighter / Concealer θα διορθώσω, θα φωτίσω και θα καλύψω τις ατέλειες. Οι μαύροι κύκλοι είναι πια ανεπαίσθητοι ενώ τα σκοτεινά σημεία έχουν εφέ λάμψης και ξεκούρασης στη στιγμή. Το ότι είναι σε μορφή στυλό κάνει τη χρήση του ακόμα πιο εύκολη εφαρμόζοντας το προϊόν σωστά και στην ποσότητα που ακριβώς χρειάζομαι. Η νέα BB Double Wear All-Day Glow Moisture Makeup είναι το προϊόν που θα τελειοποιήσει τη βάση του μακιγιάζ. Κάλυψη, μεταξένια υφή, τέλειο φινίρισμα. Ενυδατώνει το πρόσωπό μου και καλύπτει τις ατέλειες χωρίς να το βαραίνει, ενώ παράλληλα το προστατεύει, μιας και έχει spf 30. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω απο μια BB. Αφού φτιάξω τις λεπτομέρειες και δώσω χρώμα, όχι πολύ έντονο κάτι απαλό και όμορφο, τότε θα έρθει η τελευταία πινελιά. Perfecting Loose Powder είναι η νέα μου πούδρα και πραγματικά την αγαπώ. Σαν ένα διάφανο μετάξι έρχεται και απλώνετε απαλά στο πρόσωπό μου, τελειοποιεί και κρατάει σταθερό το μακιγιάζ μου καθ’ όλη της διάρκεια της ημέρας. Άνετα όμως  μπορεί να φορεθεί και μόνη της σαν έναν μαγικό μανδύα και να ομορφύνει ακόμα και τις πιο άσχημες μέρες μου. Και αφού χάρισα σε μένα μια μέρα αισιοδοξίας και ομορφιάς γεμάτη με προϊόντα  Estee Lauder τώρα θα σου πω πως θα αφαιρέσω το μακιγιάζ  μου με απλές, γρήγορες και ανώδυνες κινήσεις. Με ελάχιστη ποσότητα από το νέο Take It Away Gentle Eye and Lip Longwear Makeup Remover ο καθαρισμός γίνετε παιχνίδι. Διφασικό προϊόν με εκχύλισμα αγγουριού ώστε να αφαιρεί και παράλληλα να ενυδατώνει την περιοχή που καθαρίζει. Απαλό και διακριτικό άρωμα, δεν ερεθίζει τα μάτια μου και μπορεί να διώξει άνετα ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρά μου. Έτσι τώρα νιώθω όμορφη γιατί επέλεξα προϊόντα Estee Lauder και αισθάνομαι υπέροχα για αυτή μου την επιλογή.

Όταν η πολυτέλεια αγγίζει την τελειότητα, τότε δημιουργείται ένα προϊόν Estee Lauder, για αυτό “Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη”

DSC_0316

DSC_0330

DSC_0336

DSC_0346

DSC_0347

DSC_0327

1 comments
0 likes
Prev post: My scincare products…. at 40!Next post: Δραπετεύσεις….#Calateia_FreshLine

Comments

  • ξύλινα καράβια

    10 Φεβρουαρίου, 2016 at 6:13 μμ
    Reply

    Το καλοκαίρι, ο ελεύθερος χρόνος των τέκνων είναι αμετρητος με συνεπεια να κουραζονται συχνα τα πανινα παιχνιδια τους και να βρσικουν νέους τρόπους διασκέδασης και […] Read MoreΤο καλοκαίρι, ο ελεύθερος χρόνος των τέκνων είναι αμετρητος με συνεπεια να κουραζονται συχνα τα πανινα παιχνιδια τους και να βρσικουν νέους τρόπους διασκέδασης και ψυχαγωγιας. Eκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο των μικρων και τη ζωντανια τους για δημιουργικότητα και παιχνίδι, βρισκοντας τους να ασχοληθητε μαζί τους με πρωτότυπα νεραϊδόσπιτα. Here is my page - ξύλινα καράβια Read Less

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM