Ιl segreto si è rivelato…#Kearr

…..Ιl segreto si è rivelato.

Η οικογένεια Kearr μεγάλωσε και ένα νέο ολοκληρωμένο μυστικό ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στη περιποίηση του προσώπου μας. Εγώ πριν λίγο καιρό σου μίλησα για το Kearr Extreme Maxi Filler για το οποίο μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ. Τα προϊόντα της Kearr, δημιουργούνται εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία, από την ομάδα επιστημόνων, γιατρών και φαρμακοποιών της εταιρείας. Διαθέτουν μελέτες in vivo, και όχι μόνο in vitro, που πιστοποιούν τη μεγάλη αποτελεσματικότητά τους, ενώ είναι εμπνευσμένα από τη «bella vita» (ωραία ζωή) και το εκλεπτυσμένο στιλ του ιταλικού design. Χάρη στο Complete Active Complex και το πολύτιμο μείγμα ενεργών συστατικών, που επιλέχθηκαν με προσοχή ώστε να εξασφαλίσουν την εξειδίκευση κάθε προϊόντος, τα εργαστήρια της εταιρίας μπορούν να συνδυάσουν τις νέες τεχνολογίες με τη διακριτική γοητεία των αισθήσεων….

KEARR6

Διαφορετικές ηλικίες, άλλες ανάγκες, νέα προϊόντα, τέλειο δέρμα σε τέσσερα μόνο βήματα. Δύο πολυτελείς κασετίνες με προϊόντα υψηλής ποιότητας δίνουν άλλη άξια στην ομορφιά. Τέσσερα βήματα είναι αρκετά, για μία πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Κάποιες από εμάς έχουμε ανάγκη για πιο πολύ ενυδάτωση, κάποιες άλλες μια πιο εξειδικευμένη περιποίηση. Όλες μας όμως θέλουμε κάτι παραπάνω για να αποκαλύψουμε τη «bella» πλευρά του εαυτού μας.

KEARR1

Αν είσαι κάτω των 30 η σειρά First Steps θα σε καλύψει απόλυτα. Σωστό καθαρισμό, πλούσια ενυδάτωση και πρόληψη των πρώτων σημαδιών γήρανσης κρύβονται σε αυτή την πανέμορφη πολυτελή κασετίνα. Το First Steps Βox περιέχει, ντεμακιγιάζ ματιών εμπλουτισμένο με εκχύλισμα αμαμέλιδας και άνθη πορτοκαλιάς. Δεν περιέχει αλκοόλ και καθαρίζει απαλά ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα. Το γαλάκτωμα καθαρισμού με εσπεριδοειδή και βιταμίνες είναι το επόμενο βήμα. Συναντάμε και εδώ εκχύλισμα από άνθη πορτοκαλιάς όπως επίσης πολύ σημαντικές για το δέρμα βιταμίνες C & E. Η απαλή λοσιόν καθαρισμού θα ολοκληρώσει τον καθαρισμό αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης. Το εκχύλισμα αμαμέλιδας και πράσινου μήλου σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες αφήνουν το δέρμα, λαμπερό, καθαρό και ενυδατωμένο. Η λοσιόν είναι πολύ βασικό κομμάτι στην περιποίηση μας γιατί προετοιμάζει και ρυθμίζει το pH του δέρματος ώστε να εφαρμοστεί και δράσει σωστά η κρέμα που θα ακολουθήσει. Το τέταρτο και τελευταίο βήμα έρχεται για να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες της επιδερμίδας. Η κρέμα ημέρας-νύχτας που προσφέρει άμεση ενυδάτωση για 24 ώρες. Ιδιαίτερα ελαφριά υφή που θρέφει την επιδερμίδα και αποκαθιστά την ισορροπία της.

KEARR2

Για εμάς τα λίγο μεγαλύτερα “κορίτσια” η Kearr παρουσιάζει μία εξειδικευμένη σειρά περιποίησης, που αποτελεί την απόλυτη καινοτομία στην αντιγήρανση, προσφέροντας σύσφιξη και απαλότητα στο δέρμα. Με τέσσερα βήματα έχουμε και εδώ άριστο αποτέλεσμα με την ολοκληρωμένη αγωγή που περιέχει το Expert Care Box. Ο συμπυκνωμένος ορός ματιών, είναι το πρώτο βήμα μας. Εδώ συναντάμε σαν βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ για υψηλό βαθμό ενυδάτωσης, όπως επίσης και το Fomes Officinalis ένα συμπυκνωμένο δραστικό συστατικό που εξάγεται από ένα είδος συγκεκριμένου μανιταριού και τις ευεργετικές ιδιότητες της σόγιας. Πλούσια σύνθεση με διακριτικό άρωμα για άμεση αίσθηση αναζωογόνησης. Η ενυδάτωση είναι ίσως η πιο βασική ανάγκη για το δέρμα μας. Ο ενυδατικός ορός της σειράς μας την παρέχει και με το παραπάνω. Οργανική Aloe Vera και βιταμίνες C & E είναι τα βασικά στοιχεία για άμεση ενυδάτωση. Με ελαφριά υφή για άμεση απορρόφηση και αντλία για την σωστή ποσότητα, η εφαρμογή του γίνεται απόλαυσηΗ αντιγηραντική κρέμα ημέρας είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους και αντηλιακά φίλτρα UVA &  UVB. Με καθημερινή χρήση η διάφορα στο πρόσωπό μας μετά από λίγο είναι εμφανής. Με απαλό άρωμα και λεπτή υφή προσφέρει κάτι παραπάνω καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας στο δέρμα μας. Το τέταρτο και τελευταίο βήμα είναι η αντιγηραντική κρέμα νύχτας. To υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους που περιέχει είναι επαρκές για να ενυδατώνει κατά την διάρκεια της νύχτας. Το Argan Oil ένα πολύτιμο συστατικό θρέφει και περιποιείται και είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα και την άριστη κατάσταση του δέρματος.

Τα δύο σετ περιποίησης που μόλις είδες θα τα βρεις σε λίγες μέρες στα φαρμακεία. Το First Steps Βox μόνο  39  και το Expert Care Box μόνο 69 . Αυτό τα Χριστούγεννα κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου, γιατί τώρα η Kearr είναι προσιτή πολυτέλεια για όλες μας. 

Τα προϊόντα Kearr εισάγονται και διανέμονται αποκλειστικά από την ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το site τους εδώ ή μπορείς να απευθυνθείς στα τηλέφωνα: 210 964 5223, 210 961 1274, 210 961 1340, 210 961 1534, 210 965 0753

KEARR3

KEARR

KEARR4

18 comments
0 likes
Prev post: Tu lo immagini, Bellissima lo realizza.Next post: Giveaway by….#Kearr

Comments

  • Μαρία-Ξένια

    9 Δεκεμβρίου, 2014 at 7:57 μμ
    Reply

    Ουαου, υπέροχο, πραγματικά. Φαίνονται τέλεια όλα και το ποστ όπως πάντα εξαιρετικό. Μπράβο.!!!!

    • Beauty My Life
      to Μαρία-Ξένια

      9 Δεκεμβρίου, 2014 at 10:57 μμ
      Reply

      Είναι υπέροχα όλα, ευχαριστώ πολύ Μαρία μου ♥

  • ευγενια τ.

    9 Δεκεμβρίου, 2014 at 8:01 μμ
    Reply

    Ίσως το καλύτερο ποστ που έχω διαβάσει. Όσο πάτε και γίνεστε καλύτερες μπράβο.

    • Beauty My Life
      to ευγενια τ.

      9 Δεκεμβρίου, 2014 at 10:55 μμ
      Reply

      Αλήθεια; Πολύ χαίρομαι, ευχαριστώ πολύ Ευγενία μου ♥

  • katerina megenidou

    9 Δεκεμβρίου, 2014 at 10:08 μμ
    Reply

    πολυ καλη και ποιοτικη ενημερωση!!!

    • Beauty My Life
      to katerina megenidou

      9 Δεκεμβρίου, 2014 at 10:50 μμ
      Reply

      Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου, χαίρομαι που σου άρεσε το άρθρο ♥

  • Κορίνα

    9 Δεκεμβρίου, 2014 at 10:57 μμ
    Reply

    Τα έμαθα από εσένα και πραγματικά μου κινείς το ενδιαφέρον. Θέλω να τα δοκιμάσω άμεσα!

    • Beauty My Life
      to Κορίνα

      9 Δεκεμβρίου, 2014 at 11:29 μμ
      Reply

      Κορίνα μου αγαπημένη ευχαριστώ πολύ-πολύ. Πρέπει να τα δοκιμάσεις άμεσα, αξίζει πραγματικά ♥

  • Σαμιρα Βακινκα

    10 Δεκεμβρίου, 2014 at 8:05 μμ
    Reply

    thank you for awesome contest!

  • Aggelos Antonia

    10 Δεκεμβρίου, 2014 at 10:14 μμ
    Reply

    First Steps ...μαγικο μακαρι να το κερδισω γιατι ειναι μια εταιρια που αγαπω και εμπιστευομαι,θα ηθελα να δοκιμασω αυτη τη σειρα αφου αλλωστε εχει και […] Read MoreFirst Steps ...μαγικο μακαρι να το κερδισω γιατι ειναι μια εταιρια που αγαπω και εμπιστευομαι,θα ηθελα να δοκιμασω αυτη τη σειρα αφου αλλωστε εχει και τοσο καλη τιμη,ειναι κι φαρμκευτικη ,γιατι οχι..... ευχομαι καλες γιορτες υγεια και πολλα χαμογελα... Read Less

  • κατερινα μεγγενιδου

    10 Δεκεμβρίου, 2014 at 11:14 μμ
    Reply

    τελειο δωρο!!!! ειμαι 47 οποτε θα προτιμησω την δευτερη σειρα για λιγο πιο μεγαλα κοριτσια!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

  • ΑΘΗΝΑ ΑΡΑΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    11 Δεκεμβρίου, 2014 at 2:17 μμ
    Reply

    Πολύ ενημερωτικό το ποστ!!Σε μένα ταιριάζει η δεύτερη σειρά!!!Σε ευχαριστούμε πολύ!!!!

  • maria loumou

    12 Δεκεμβρίου, 2014 at 1:28 μμ
    Reply

    Αυτό που χρειαζόμαστε!!!

  • ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    14 Δεκεμβρίου, 2014 at 7:36 πμ
    Reply

    ευχαριστουμε πολυ φαινονται εξαιρετικα

  • ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΕΛΑ

    14 Δεκεμβρίου, 2014 at 7:54 πμ
    Reply

    Extra care box... Φαίνεται τέλειο...Μακάρι να το κερδίσω να δοκιμάσω αυτή τη σειρά... καλές γιορτές!!!

  • Μαρία Κ

    19 Δεκεμβρίου, 2014 at 7:56 πμ
    Reply

    Expert Care Box... τέλειο δώρο!!! καλές γιορτές!!!

  • ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    19 Δεκεμβρίου, 2014 at 1:14 μμ
    Reply

    Expert Care Box kalh moy tyxh!!!!!!!! se olous!

  • Τονια Λ.

    21 Δεκεμβρίου, 2014 at 6:38 μμ
    Reply

    Expert Care Box ,για καλές γιορτές!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM