Ας μαγειρέψουμε, μοσχαράκι κοκκινιστό κατσαρόλας γιουβέτσι!

Σήμερα μαγειρεύουμε το πιο νόστιμο μοσχαράκι κοκκινιστό κατσαρόλας γιουβέτσι με την βοήθεια της Cook at Home και τις υπέροχες σάλτσες της

Θα χρειαστείς…

1 Σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό.

1kg μοσχάρι (σπάλα ή ελιά), κομμένο σε μέτρια κομμάτια.
40ml ελαιόλαδο.
1.700ml νερό.
500g κριθαράκι μέτριο.
100g γραβιέρα για το σερβίρισμα.
Αλάτι – πιπέρι.

Πως θα το φταίξεις.

Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί. Στο τέλος προσθέτουμε περίπου 5 φλιτζάνια νερό (1.200ml), το κριθαράκι, αλάτι και πιπέρι εάν χρειάζεται, και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10’ λεπτά ανακατεύοντας διαρκώς να μην ‘πιάσει’. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με φρεσκοτριμμένη γραβιέρα και χοντροσπασμένο πιπέρι.

Έξτρα Tip…

Εάν χρησιμοποιήσετε χύτρα μαγειρέψτε για 50 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Ανοίξτε τη χύτρα, προσθέστε περίπου 5 φλιτζάνια νερό (1.200ml), το κριθαράκι, αλάτι και πιπέρι εάν χρειάζεται, και συνεχίστε το βράσιμο με ανοιχτό καπάκι για 10’ λεπτά ανακατεύοντας διαρκώςνα μην ‘πιάσει’.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Εσύ καθαρίζεις σωστά το πρόσωπο σου;Next post: Ποια είναι η ελληνική Acamnia και τι παραπάνω μας προσφέρει;

Related posts

AboutMe

 

Hi, I’m Popi and I’m Beauty Blogger! Welcome to my blog.. Together we are going to make new experiences, explore new beauty tricks, tips and hacks and make our life a little bit more beautiful. I am a wife, a mom to three beautiful girls and full time writer! 🖤🤍

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

Beautymylife.gr