Ελληνικό καλοκαίρι….#Messinian_spa

10444358_734699063252801_2599262906358328536_n

Η οικογένεια Messinian Spa μεγάλωσε και μεγάλωσε όμορφα με αρώματα ελληνικά που σε ταξιδεύουν και θυμίζουν καλοκαίρι. Μη ανησυχείς με τον καιρό που κάνει νάζια, θα στρώσει δεν μπορεί. Θα αλλάξουν πορεία οι λίγο “φθινοπωρινές” μέρες και τη θέση τους θα πάρει το απόλυτα Ελληνικό καλοκαίρι που ο καθένας από εμάς περιμένει να το ζήσει με τον δικό του τρόπο. Ήλιος, θάλασσα, παραλίες γεμάτες και μέρες ξεγνοιασιάς για μικρούς και μεγάλους. Μέσα σε όλα αυτά η προστασία σου πρέπει να έχει τον πιο σημαντικό ρόλο, αντηλιακά, λάδια, after sun και κάθε λογής προϊόν που θα κάνει τον ήλιο λιγότερο βλαβερό θα πρέπει να συνοδεύουν τις διακοπές σου. Φέτος έχεις ένα λόγο παραπάνω να θες να απολαύσεις τις εξορμήσεις σου, αφού η Messinian Spa μερίμνησε για την φροντίδα που θα δώσεις το δέρμα σου με τα νέα της αντηλιακά προϊόντα. Λάδι μαυρίσματος με SPF 15 και αντηλιακά γαλακτώματα για πρόσωπο το σώμα με δείκτη προστασίας SPF 30 και 50 όχι μόνο θα προστατεύουν άλλα και θα ενυδατώσουν το σώμα σου όσο εσύ μαυρίζεις.

DSC_1228

Το Messinian Spa λάδι  spf 15 για βαθύ μαύρισμα 3 σε 1 προσφέρει προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB ενώ συγχρόνως θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σου. Ο συνδυασμός των ελαίων καρυδιού, καρότου, καρύδας, φιστικιού, ελαιολάδου και ηλιέλαιου, οργανικής αλόης και βιταμίνης Ε θα ενισχύσουν το μαύρισμα σου. Απορροφάται εύκολα, δεν κολλάει, μυρίζει υπέροχα και είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό. Το αντηλιακό γαλάκτωμα  2 σε 1 με spf 30 περιεχέι ένα συνδυασμό  βασικών συστατικών από πρωτεΐνες γιαουρτιού, πανθενόλη (Β5), φραγκόσυκο και η αλόη. Επίσης στα συστατικά του θα βρεις  έλαια καρότου, σταφυλιού και καρυδιού, τα οποία είναι ιδανικά για αντηλιακή προστασία. Τέλος ένα αντηλιακό γαλάκτωμα που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια είναι αυτό που περιέχει spf 50. Μεγίστη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες  UVA και UVB με έντονη θρέψη και ενυδάτωση ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Συναντάμε και εδώ έναν δυνατό συνδυασμό από φυσικά συστατικά όπως πρωτεΐνες γιαουρτιού, φραγκόσυκο, αλόη, έλαια καρυδιού, καρότου και σταφυλιού.  Απορροφάται εύκολα, είναι μη λιπαρό, δεν κολλάει και είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό. Αυτό που κάνει τα αντηλιακά Messinian Spa να ξεχωρίζουν είναι το υπέροχο άρωμα τους, με την πρώτη επαφή τα ερωτεύεσαι, απλά.!!

DSC_1223

Ανάδειξε την ομορφιά σου και ανακάλυψε τους θησαυρούς της Μεσσηνιακής και ελληνικής γης με τα νέα αντηλιακά Messinian SpaΑναζήτησέ τα στις οικονομικές συσκευασίες 1+1 δώρο, δώσε ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία στο δέρμα σου και κάνε το καλοκαίρι σου ξεχωριστό.

DSC_1230

Ελληνικό καλοκαίρι παρέα με την Messinian Spaγιατί τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του….

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: θαύματα ομορφιάς….#BeatificNext post: Η ομορφιά είναι ζωή, είναι η ίδια η ζωή ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες.!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *