Αντηλιακή παιδεία….#Frezyderm

Εικόνα1

Ήλιος….εικόνα μαγική, προσμονή για απόλαυση σε κάθε καλοκαίρι, κάθε στιγμή και κάθε λεπτό που λάμπει. Τα οφέλη του πολλά και ανεκτίμητα με αύρα ζεστή και ταξιδιάρικη. Ήλιος ελληνικός που όμοιος του δεν υπάρχει, εμείς χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε τη ζεστασιά του και αυτός είναι εκεί πιστός φίλος στις δικές μας εξορμήσεις. Είναι η κινητήριος δύναμή μας, μας ανεβάζει τη διάθεση, μας γεμίζει ενέργεια και μας κάνει να νιώθουμε πιο υγιείς. Για να παραμείνει φίλος μας, όμως, η προστασία του δέρματός μας πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Η αντηλιακή προστασία είναι θέμα παιδείας, θέλει γνώση και εξερεύνηση στα μυστικά της από πολύ νωρίς. Θέλει εσύ να διδάξεις στους αγαπημένους σου και κυρίως στα παιδιά τα καλά του στοιχεία άλλα να δώσεις βάση στους κινδύνους του. Ο ήλιος θέλει σεβασμό δεν ζητάει τίποτε άλλο, θέλει ελληνική αντηλιακή προστασία, αναζητάει τον ειδικό και κάπου εκεί συναντάει την Frezyderm.

11756634_483309898494673_2100290469_n

Ο ήλιος μπορεί να είναι φίλος…γιατί μας χαρίζει αισιοδοξία και μας φτιάχνει την διάθεση. Ευθύνεται για την παραγωγή μελανίνης, το φυσικό μαύρισμα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα, επίσης ενεργοποιεί τη βιταμίνη D, η οποία είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου και το χτίσιμο γερού οργανισμού. Μπορεί όμως να γίνει και εχθρός… αφού προκαλεί ηλιακά εγκαύματα διαφόρου βαρύτητας. Ευθύνεται για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, γνωστή ως φωτογήρανση, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει αφυδατωμένο και να εμφανίζονται ρυτίδες, χαλάρωση και σκούρες κηλίδες. Προκαλεί και ενεργοποιεί την προδιάθεση για αλλοιώσεις της επιδερμίδας, όπως φωτοδερματίτιδες και φωτοευαισθησίες και κρίνεται ένοχος για αλλοιώσεις των κυττάρων, οι οποίες εκφράζονται με μείωση της φυσικής άμυνας του δέρματος (φωτοανοσοκαταστολή), καταστροφή των δερματικών κυττάρων, αλλοιώσεις και πιθανές μεταλλάξεις DNA, πρόκληση μελανώματος και άλλων δερματικών καρκίνων. Νομίζω είναι αρκετά τα κακά στοιχεία του, για αυτό φέτος το καλοκαίρι ας αφήσουμε την περιποίηση μας στην Frezyderm η οποία γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες κάθε δέρματος που δημιουργούνται από την έκθεσή του στον ήλιο και πόσο σημαντική είναι για αυτό η συνεχής αντηλιακή προστασία.

11749366_483309941828002_5308321_n

Έως τώρα τα αντηλιακά προϊόντα παρείχαν προστασία μόνο από την υπεριώδη ακτινοβολία. Όμως, πλέον είναι επιτακτική ανάγκη η χρήση ενός αντηλιακού που να παρέχει αποτελεσματική προστασία τόσο από την υπεριώδη, όσο και από την υπέρυθρη και την ορατή ακτινοβολία. Για αυτό η Frezyderm καινοτομεί και παρουσιάζει μια σειρά νέων αντηλιακών προϊόντων, τη Sun Screen Velvet με την επαναστατική τεχνολογία Second Skin Technology, που θα ανατρέψει όσα πιστεύαμε μέχρι τώρα. Τα αντηλιακά της σειράς Sun Screen Velvet προσφέρουν αποτελεσματική και ασφαλή προστασία από όλο το εύρος του ηλιακού φάσματος (υπεριώδη, ορατή και υπέρυθρη ακτινοβολία), ενώ παράλληλα έχουν άριστη εφαρμογή και αφήνουν μια μοναδική, μη λιπαρή αίσθηση και ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η Frezyderm λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ανάγκες του δέρματος για σωστή και αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, σχεδίασε μια ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά η οποία ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη ηλιοπροστασίας, σύμφωνα με τις καθημερινές μας συνήθειες αλλά και τις απαιτήσεις κάθε τύπου επιδερμίδας.

11736993_483309901828006_1236703240_n

Δύο νέα προϊόντα όμως προστέθηκαν στην ήδη μεγάλη γκάμα της Frezyderm το αντηλιακό Sea Side Mist με SPF 50 και το Anti Thermal Water Mist για  τόνωση και δροσιά όσο είμαστε στην παραλία. Το Sea Side Mist είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια, από παιδιά  πέντε ετών μέχρι ενήλικες. Το υψηλό SPF που διαθέτει, ενδείκνυται για δέρματα με φωτοευαισθησία που δε μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο ελεύθερα, όπως και για άτομα που έχουν ανοικτό φωτότυπο. Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία. Επιπλέον, είναι ένα πολύ πρακτικό προϊόν καθώς έχει λεπτόρρευστη, υγρή, μη λιπαρή υφή για πανεύκολη εφαρμογή.  Και όσο είμαστε στην παραλία, η Frezyderm  είναι εδώ για να φροντίσει την επιδερμίδα μας, με το νέο καταπραϋντικό νερό Anti Thermal Water Mist για πρόσωπο και σώμα. Η πρωτοποριακή φόρμουλά του στηρίζεται στις άριστες ιδιότητες της Ακακίας και προσφέρει ενεργή κυτταρική ενυδάτωση, ενώ στο εκχύλισμα φυκιών οφείλεται η άριστη αντιοξειδωτική δράση. Η καινοτομική της airless συσκευασίας με την ειδική βαλβίδα, προσφέρει εύκολο και ομοιόμορφο ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή όσες φορές απαιτείται δροσιά και ενυδάτωση στο πρόσωπο ή το σώμα.

11739688_483309905161339_1883917257_n

 Καλό Frezyderm καλοκαίρι….

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Προστάτευσε τον εαυτό σου, προστάτευσε αυτούς που αγαπάς…#NIVEANext post: Εμπειρία είναι οι στιγμές….#Prodigieux

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM