Προστασία Sun Guard και άρωμα Blissfully Fresh……#Beatific

DSC_1211

Η πρώτη μου επαφή με τα καλλυντικά Beatific έγινε περίπου πριν τρεις μήνες. Δεν σου κρύβω ότι μια μικρή επιφύλαξη την είχα, μιας και δεν γνώριζα καθόλου την εν λόγο εταιρία. Ήταν κάτι καινούριο για μένα και όπως καταλαβαίνεις το δαιμόνιο μιας Blogger που δεν σταματά ποτέ δεν άργησε να με βάλει σε διαδικασία εκτενέστερης δοκιμής. Ένας από τους λόγους που ήθελα να γνωρίσω καλύτερα τα συγκεκριμένα προϊόντα ήταν η καταγωγή τους, αφού είναι 100% ελληνικά και πίσω τους κρύβεται μια μεγάλη ομάδα Ελλήνων γιατρών και επιστημόνων. Σήμερα αρκετό καιρό μετά μεγάλο ποσοστό της περιποίησης μου το έχω αναθέσει στην άριστη ποιότητα της Beatific και πραγματικά αισθάνομαι ότι δίνω στην επιδερμίδα μου αυτό που πραγματικά της αξίζει. Πριν λίγο καιρό σου παρουσίασα μια εξαιρετική μάσκα και μια κρέμα ματιών, δύο ειδικευμένα προϊόντα που κάλυψαν σε μεγάλο ποσοστό τις δικές μου  ανάγκες. Μπορείς να δεις αναλυτικά τη  γνώμη μου εδώ. Το καλοκαίρι όμως απαιτεί προστασία, φρεσκάδα και ευεξία, για αυτό σήμερα θα σε μυήσω σε νέες αγάπες και θα υποκλιθώ για μια ακόμη φορά στην απαράμιλλη ομορφιά της Beatific.

DSC_1222

Καλοκαίρι και προστασία πάνε μαζί, είτε αυτό είναι στην πόλη, είτε είναι στις διακοπές σου. Η Sun Guard είναι μια προηγμένη αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF30 που από την πρώτη στιγμή θα σε μαγέψει με το μοναδικό της άρωμα. Λεπτόρρευστη, ματ υφή η οποία παραμένει αόρατη πάνω στην επιδερμίδα και βασίζεται σε 2 καινοτομικά αντιγηραντικά συμπλέγματα που παρέχουν προστασία ενάντια στην φώτο-γήρανση και την χρόνο-γήρανση. Οι φθορές που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία δεν οφείλεται μόνο στην υπεριώδη ακτινοβολία UV αλλά και στην υπέρυθρη ακτινοβολία IR. Και οι δύο τύποι ακτινοβολίας διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και δρώντας συμπληρωματικά προκαλούν γήρανση και επιπλέον βλάβες στον ιστό. Τα καινοτόμα και προηγμένα συστατικά της Sun Guard προστατεύουν το δέρμα από φθορές που προκαλούνται από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιο και του χαρίζουν φωτεινότητα και νεανικότητα ενισχύοντας την λάμψη του. Αξιοσημείωτο είναι ότι το υαλουρονικό που περιέχει συμβάλει στην διατήρηση της ελαστικότητας προσφέροντας ενυδάτωση και σφριγηλότητα, ενώ η Βιταμίνη C ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και συμβάλει στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών ως ένας προηγμένος αντιγηραντικός και αντιοξειδωτικός παράγοντας. Με την Sun Guard της Beatific η επιδερμίδα είναι υγιής, ομοιόμορφα μαυρισμένη, καλά ενυδατωμένη και σφριγηλή ενώ τα σημάδια του χρόνου περιορίζονται σημαντικά. Μια αντηλιακή κρέμα που αγαπιέται για όλους τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο.

DSC_1218

Μια δόση ομορφιάς σε ένα minimal μπουκάλι. Ένα body mist γεμάτο καλοκαίρι. Ένα άρωμα που αναζωογονεί τις αισθήσεις και προσφέρει φρεσκάδα όλη την ημέρα. Έτσι μόνο μπορώ να περιγράψω το Blissfully Fresh. Το τέλειο άρωμα των προϊόντων Beatific ενώθηκε με φρουτώδες νότες και άρωματα λουλουδιών για να χαρίσουν την αίσθηση της μεταξένιας απαλότητας ενός ζεστού χαδιού. Στην κορυφή του συναντάμε περγαμόντο, μήλο και βερίκοκο. Η καρδιά του μοσχοβολάει σπάνιο μιγκέ, τριαντάφυλλο και γιασεμί για να ανταμώσει στη βάση του musk, ξυλώδης και πουδρένιες νότες. Ένα μείγμα αρωμάτων μπλεγμένο τόσο καλά που αγκαλιάζει το σώμα με μία ακαταμάχητη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία, Μητέρα) μπορείς να γνωρίσεις τα προϊόντα Beatific και να ανακαλύψεις αυτό που ταιριάζει και στις δικές σου ανάγκες. Τα βρίσκεις επίσης εύκολα και γρήγορα online στο www.beatific.gr

Προστασία Sun Guard και άρωμα Blissfully Fresh για το πιο όμορφο καλοκαίρι….

Πόπη.

DSC_1212

DSC_1215

0 comments
0 likes
Prev post: Η ομορφιά είναι στη φύση μας….#NuxeNext post: My Hair, My Power…..#Satinique

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM