Άρωμα Χριστουγέννων…# Yves Rocher

_DSC0345

Λίγη μαγεία χρειαζόμαστε, αρκετή λάμψη και μπόλικη χρυσόσκονη. Θέλουμε αγάπη, αγκαλιές και τρυφερότητα. Στιγμές περιτυλιγμένες με αρώματα μοναδικά να στήνουν το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Τα Χριστούγεννα μυρίζουν όμορφα και εμείς ακολουθούμε αυτή τη ξεχωριστή γιορτή. Είναι η εποχή των δώρων, δώρα για μένα, για σένα, για όλους, έτσι πρέπει, το καλεί η περίσταση. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες η ίδια σκέψη, το ίδιο πρόβλημα, τι θα επιλέξουμε φέτος για τους αγαπημένους μας. Η Yves Rocher Greece – Τεορός ΑΒΕΕ όπως πάντα έτσι και τώρα ειναι εδώ με τις καλύτερες ιδέες. 

_DSC0335555

Μια εξαιρετική σειρά που με εντυπωσίασε και είναι τέλεια ιδέα για δώρο, ειναι η Candied Orange & Cinnamon. Μια εμπειρία απόλαυσης αρωματισμένη με καραμελωμένο πορτοκάλι και κανέλα. Η σειρά αποτελείται από επτά προϊόντα για ολοκληρωμένη περιποίηση. Το κάθε ένα από αυτά είναι ξεχωριστό και απόλυτα ευγενικό για την επιδερμίδα.

_DSC0337

Η περιποίηση ξεκινάει με το απολεπιστικό τζελ ντους για την σωστή προετοιμασία του δέρματος. Μια ευχάριστη αίσθηση με μαγευτικό άρωμα. Υπάρχει όμως και πιο ενισχυμένο προϊόν για απολέπιση, είναι οι “μπίλιες” της σειράς και είναι μια πραγματική απόλαυση για το μπάνιο. Στη συνέχεια το αφρόλουτρο θα προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα, ενώ το γαλάκτωμα θα αφήσει μια μεταξένια αίσθηση διακριτικά αρωματισμένη. Το τζελ σαπούνι θα περιποιηθεί τα χέρια μας και ύστερα η κρέμα χεριών θα τους δώσει την φροντιδα που χρειάζονται. Ένα βάλσαμο χειλιών απογειώνει τη σειρά Candied Orange & Cinnamon. Το αρωματικό αυτό lip balm θρέφει, ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλια μας. Το γευστικό του άρωμα είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει. Και τα επτά προϊόντα της Yves Rocher μοσχοβολούν Χριστούγεννα και υπόσχονται μαγικές στιγμές απόλαυσης.

Καλά και αρωματισμένα Χριστούγεννα όπως μόνο η Yves Rocher ξέρει….

Πόπη.

_DSC0341

_DSC0338

_DSC0321

0 comments
1 like
Prev post: I love….#essenceNext post: Κόκκινο, ο πρωταγωνιστής….#Essie

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM