La Vie Est Belle Intense…#Lancôme

DSC0296

Το La Vie Est Belle είναι ένα άρωμα πρόκληση. Αισθησιακό, παθιασμένο, τολμηρό, ένα αξεπέραστο άρωμα. Η πιο ευγενής οσφρητική εμπειρία, με μια απλή και ταυτόχρονα πλούσια ισορροπία. Σε ένα πανέμορφο μπουκάλι, σχεδόν σαν κόσμημα με γεωμετρικές καμπύλες, όμοιο με σώμα γυναίκας, κρύβεται καλά η Γαλλική φινέτσα. Ο λαιμός του μπουκαλιού είναι διακοσμημένος με έξι περλέ φτερά από γκρι οργάντζα, σύμβολα της ελευθερίας και της ευτυχίας. Είναι αυτές οι λεπτομέρειες που κάνουν La Vie Est Belle να ξεχωρίζει και είναι οι προσεγμένες νότες που δένουν παθιασμένα μεταξύ τους για να μας υπενθυμίσουν ότι η ¨ζωή¨ είναι ωραία. Ήταν το 2012 όταν ο Olivier Polge, ο Dominique Ropion και η Anne Flipo έντυσαν τη βάση με σπόρους Τόνκα, βανίλια, πραλίνα και πατσουλί, ενώ για την μέση επέλεξαν, ίριδα, γιασεμί Sambac και άνθη πορτοκαλιάς για να κλείσουν την κορυφή με φραγκοστάφυλλο και αχλάδι. Η πρώτη μου επαφή μαζί του, πριν τρία χρόνια περίπου ήταν συγκλονιστική. Το λάτρεψα αμέσως και το θεωρώ βασιλιά των δικό μου αρωμάτων. Είναι εκλεπτυσμένο, μοναδικό, δεν έχει εποχή και δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το λατρεύει.

DSC0298888

Αυτή όμως η αρωματική μελωδία μόλις απέκτησε το δικό της δίδυμο με λίγο πιο έντονο χαρακτήρα. Το La Vie Est Belle Intense είναι μία νέα οσφρητική απόλαυση και έρχεται να διεκδικήσει τη δική του θέση. Μια θέση που πίστεψέ με θα κατακτήσει πολύ εύκολα. Μια μοναδική μυρωδιά ακόμα πιο εκλεκτή, ακόμα πιο μεθυστική. Βαδίζει στα χνάρια του La Vie Est Belle, του μοιάζει, άλλα δεν είναι ίδιο, είναι μια πληθωρική σύνθεση, ένα ελιξήριο αρώματος που συνδυάζει τις πιο πρωτόγνωρες και λαχταριστές νότες. Ένα σαγηνευτικό άρωμα που από την κορυφή του αναβλύζει πορτοκάλι, αχλάδι, περγαμόντο, μαύρο φραγκοστάφυλο και μια ιδέα ροζ πιπέρι. Η καρδιά του μοσχοβολάει ίριδα τουμπερόζα και εκλεκτό φουντούκι. Ενώ στη βάση του θα συναντήσεις τόνκα και πατσουλί. Ένα άρωμα από την Lancôme γεμάτο πάθος και δύναμη, που ξεχειλίζει ερωτισμό και κρύβει μέσα του μια πολύ έντονη προσωπικότητα.

DSC0292222

Η Lancôme επέλεξε τα πιο εκλεκτά συστατικά και δημιούργησε το La Vie Est Belle Intense για να μας θυμίζει ότι η ζωή είναι πραγματικά ωραία…

Πόπη.

DSC0283

DSC0301111

mammm

1 comments
0 likes
Prev post: Κόκκινο, ο πρωταγωνιστής….#EssieNext post: Εμπειρία Nuxellence…#Nuxe

Comments

  • Olga Terzaki

    18 Δεκεμβρίου, 2015 at 9:35 πμ
    Reply

    Εξαιρετικό άρθρο, υπέροχο άρωμα και τρέχω να δοκιμάσω το 'δίδυμο'....

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM