You are Bellissima….Ricci & Curl

Μέρες γιορτινές, γεμάτες λάμψη και μαγεία. Μέρες που η αγάπη περισσεύει και χαρίζεται. Ήρεμες μέρες, γλυκιές, με στιγμές τρυφερότητας και γαλήνης. Χριστουγενιάτικη διάθεση με πινελιές ομορφιάς, γιατί η ομορφιάς δεν λείπει ποτέ, είναι παντού, κάθε στιγμή, μας ακολουθεί. Είσαι γυναίκα και ξέρεις ότι εσύ πρέπει να έχεις τον έλεγχο, ξέρεις ότι η χρονιά που σε λίγο τελειώνει χάρη σε σένα για μια ακόμη φορά είχε τις σωστές ισορροπίες. Έτσι και τώρα, αφού έκανες αυτό που έπρεπε, τακτοποίησες και την παραμικρή λεπτομέρεια, τώρα είναι η σειρά σου.

Θες αυτές τις γιορτές να λάμψεις, να ξεχωρίσεις και γιατί όχι να εντυπωσιάσεις. Κάνε τις σωστές ενέργειες λοιπόν για ρούχα, παπούτσια, νύχια και μακιγιάζ και άσε τα μαλλιά σου για το τέλος. Υπάρχει κάποιος που φέτος θα φροντίσει να έχεις το πιο ωραίο, αέρινο και σικάτο χτένισμα. Είναι κάποιος που νοιάζεται αληθινά για σένα και θέλει να ανταμείβεσαι για τους κόπους σου. Σε θέλει περιποιημένη, με άψογη εμφάνιση ανά πάσα στιγμή και φυσικά θέλει να είσαι και να νιώθεις όμορφη. Είναι η Bellissima και με το δυνατό της μότο ¨You are Bellissima¨ μας υπενθυμίζει ότι κάθε γυναίκα μπορεί και πρέπει να είναι όμορφη.

Εδώ και δέκα χρόνια η Bellissima μιλάει για την ομορφιά και μας την δείχνει με τον καλύτερο τρόπο. Εργαλεία σχεδιασμένα με στιλ και φινέτσα των οποίων η καινοτόμος τεχνολογία συναντά την κομψότητα του ιταλικού στυλ και περιποιούνται πρόσωπο, σώμα και μαλλιά με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το νέο της απόκτημα είναι το επαναστατικό, αυτόματο σίδερο για μπούκλες Bellissima Ricci & Curl

_DSC0471

Μπούκλες απαλές, έντονες ή απλά κυματιστά μαλλιά, τέλεια κίνηση με ένα μόνο κλικ. Το επαναστατικό, αυτόματο σίδερο Bellissima Ricci & Curl μπορεί να προσφέρει σε κάθε γυναίκα το αποτέλεσμα που επιθυμεί εύκολα και γρήγορα. Το φορμάρισμα είναι πια παιχνιδάκι και τα μαλλιά αποκτούν όγκο και χάρη ενώ λίγα μόνο λεπτά είναι αρκετά για ένα άψογο και απόλυτα λαμπερό χτένισμα. Το Ricci & Curl είναι η πρώτη συσκευή που διαθέτει το σύστημα Automatic Rotating Curl, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών τύπων μπούκλας ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Αξιοσημείωτο είναι το βάρος του, ειναι τόσο ελαφρύ που πίστεψε με δεν θα κουραστεί το χέρι σου. Η χρήση του είναι πανεύκολη, η τούφα τυλίγεται απαλά γύρω από τον θερμαινόμενο κύλινδρο και φορμάρεται στην κατάλληλη θερμοκρασία. Εμείς απλώς την τοποθετούμε, πιέζουμε το κουμπί και αφήνουμε μετά το ηχητικό σήμα.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Bellissima Ricci & Curl είναι πολλά. “Silk Effect” Gloss Ceramic, κεραμική επίστρωση του κυλίνδρου, που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας για μεγαλύτερη προστασία της τρίχας, προστατεύοντας τα μαλλιά και αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά σαν μετάξι. Thermo Control, για ψηφιακή ρύθμιση της θερμοκρασίας από 190 μέχρι 220 °C για μέγιστη προστασία. Bidirectional, σύστημα διπλής κατεύθυνσης της περιστροφής για εύκολο και γρήγορο styling. Quick Heating, καινοτόμο σύστημα γρήγορης θέρμανσης που επιτρέπει γρήγορο φορμάρισμα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όλα αυτά μαζί σε συνδυασμό με το όμορφο design και τα εξαιρετικά του αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα κατακτήσει κάθε γυναίκα.

_DSC0490

You are Bellissima…κάθε γυναίκα μπορεί και πρέπει να είναι όμορφη!!

Πόπη.

_DSC0492

1 comments
0 likes
Prev post: Γευστικό μενού…#Fresh LineNext post: 15 αγαπημένα…Part #1

Comments

  • ξύλινα καράβια

    10 Φεβρουαρίου, 2016 at 6:09 μμ
    Reply

    Το φθεινώπορο, ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών είναι αμετρητος με συνεπεια να βαριούνται συχνα τα πανινα παιχνιδια τους και να ψαχνουν καινουργιους τρόπους ξεγνασιας και […] Read MoreΤο φθεινώπορο, ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών είναι αμετρητος με συνεπεια να βαριούνται συχνα τα πανινα παιχνιδια τους και να ψαχνουν καινουργιους τρόπους ξεγνασιας και ξεγνασιας. Eκμεταλλευτείτε τον απλετο χρόνο των τεκνων και τη ζωντανια τους για δημιουργικότητα και δημιουργικότητα, βρισκοντας τους να παιξετε μαζί τους με πρωτότυπα χειροποιητα κοσμηματα για παιδια. Visit my homepage - ξύλινα καράβια Read Less

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *