15 αγαπημένα…Part #1

_DSC0758ppp

Μια ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της και είναι έτοιμη να δώσει τη σκυτάλη στο νέο έτος που καρτερεί να μπει στη ζωή μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομορφιά και η περιποίηση είχε τη δική τους θέση στην καθημερινότητά μου. Λάτρεψα πολλά προϊόντα, υπήρξαν όμως μερικά από αυτά που κέρδισαν επάξια την πρώτη θέση. Σήμερα θα δεις τα δικά μου 15 αγαπημένα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι αυτά που το 2015 μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

_DSC0792ppp

Πρόσωπο

Το σύστημα καθαρισμού Sonic της Clinique είναι το προϊόν που αναμφισβήτητα ανήκει στα αγαπημένα της χρονιάς. Το πανεύκολο στη χρήση του αυτό βουρτσάκι περιποιείται και καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπό μου χωρίς να ερεθίζει το δέρμα, βοηθώντας έτσι τα υπόλοιπα προϊόντα να κάνουν καλύτερα τη δουλεία τους. Η επιδερμίδα μου απλά το λάτρεψε.

Η Arcaya υπόσχεται έναν κυριολεκτικά ¨βιολογικό¨ καθαρισμό με το Arcaya Dermapur και έμενα μου το απέδειξε. Το χρησιμοποιώ τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, το δέρμα ¨τρίζει¨ από καθαριότητα και επανέρχεται στην αρχική υγιή μορφή του. Δες εδώ τι σου είχα πει πριν λίγο καιρό και θα καταλάβεις.

To Face Scrub σε μορφή κρέμας για απολέπιση και λάμψη της Apivita είναι τόσο αγνό και φυσικό που το λατρεύω. Απολεπίζει, αναζωογονεί και λειαίνει το δέρμα μου αφήνοντάς το απαλό και μεταξένιο χωρίς να το ταλαιπωρεί. Επίσης έχει ένα ακόμα συν, μυρίζει θεϊκά.

Ένα προϊόν που δεν νομίζω να υπάρχει όμοιό του ή τουλάχιστον εγώ δεν έχω συναντήσει ακόμα, είναι η Instant Beauty Booster της Beatific. Ενυδάτωση, τόνωση, σύσφιξη και λάμψη σε ένα μόνο λεπτό, χωρίς καθόλου υπερβολή ένα μόνο λεπτό είναι αρκετό για να κάνει τη διαφορά. Είναι μια διαφορετική μάσκα, μια μάσκα θαύμα που μόνο αν τη δοκιμάσεις θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ. Εδώ σου είχα μιλήσει με κάθε λεπτομέρεια, θυμάσαι;

Η κρέμα ματιών που με κάλυψε απόλυτα είναι η αντιρυτιδική της Frezyderm. Συσφίγγει, αναπλάθει και ταυτόχρονα γεμίζει τις λεπτές γραμμές. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή αισθάνθηκα την επιδερμίδα μου ελαστική με ορατά πιο νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. Άλλωστε στην είχα δείξει ξανά εδώ.

Ο Advanced Night Repair της Estee Lauder είναι αγαπημένος πολλά χρόνια και αυτό δεν αλλάζει. Είναι η δική μου καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, ο αχώριστος σύντροφος μου πρωί και βράδυ. Απίστευτα πλούσια ενυδάτωση και λάμψη σε ένα προϊόν που δουλεύει με ανιδιοτέλεια και φροντίζει την επιδερμίδα μου όπως ακριβώς της αξίζει. Η περιποίηση του προσώπου περνάει σε άλλη διάσταση με τον Advanced Night Repair.

Ένας ακόμη ορός που με εντυπωσίασε και βρήκε θέση στα αγαπημένα μου είναι ο Midnight recovery concentrate από την Kiehl’s. Ένα προϊόν εμπλουτισμένο με έλαιο νυχτολούλουδου και με 8 ακόμη διαφορετικά αιθέρια έλαια που πραγματικά ξεκουράζουν την επιδερμίδα. Με διακριτικά απαλό άρωμα προσφέρει αγνή φροντίδα στο πρόσωπό μου αφού περιέχει ένα συμπυκνωμένο μείγμα θρεπτικών και φυσικών συστατικών.

Η κρέμα οξυγόνωσης &  επαναπύκνωσης που λάτρεψα το 2015 είναι η Hydragenist Creme της Lierac.  Ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη σε ένα εξαιρετικό προϊόν. Με απίστευτο άρωμα και βελούδινη υφή η επιδερμίδα μου αγάπησε αυτή τη κρέμα για όλα τα παραπάνω άλλα και για το αποτέλεσμα που προσφέρει. Δες εδώ περισσότερα.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τα αγαπημένα μου ένα πιο δυνατό, ένα πιο εξειδικευμένο προϊόν. H Pro-Correct της Roc είναι μία πλούσια αντιρυτιδική αναζωογονητική κρέμα που θρέφει εντατικά και διορθώνει ορατά τις λεπτές γραμμές. Ενισχυμένη με ρετινόλη και υαλουρονικό οξύ, στοιχεία που η δική μου επιδερμίδα τα έχει ανάγκη.

_DSC0808ppp

 Σώμα 

Πάει πολύς καιρός που σου μίλησα πρώτη φορά για το Perfecting Body Scrub της Darphin, από τότε μέχρι και σήμερα είναι πιστός μου σύμμαχος στην απολέπιση σώματος.  Πλούσια βελούδινη κρεμώδη υφή με νιφάδες από βερίκοκο τα οποία αποβάλλουν τα νεκρά κύτταρα. Περιέχει shea butter και υαλουρονικό οξύ, έτσι μετά από κάθε χρήση η επιδερμίδα μου λάμπει. Προσφέρει έντονη ενυδάτωση αφήνοντας το δέρμα απαλό, βελούδινο και όμορφα αρωματισμένο.

Το πιο νόστιμο σουφλέ είναι αυτό της Διώνης από την Fresh Line. Σε κομψή συσκευασία με βουτυρένια υφή να απλώνεται στο σώμα σαν μετάξι. Το βιολογικό ελαιόλαδο, το ηλιανθέλαιο και το αμυγδαλέλαιο προσφέρουν απίστευτη ενυδάτωση και ελαστικότητα, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Το άρωμα του τριαντάφυλλου σε συνδυασμό με το εκχύλισμα βανίλιας ισορροπεί το σώμα και το πνεύμα ενώ παράλληλα αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο. Με τον ίδιο ενθουσιασμό σου το είχα δείξει ξανά εδώ.

Τα λάδια σώματος έχουν ιδιαίτερη θέση στην ζωή μου. Ξεχώρισα το Beauty Oil 3 in 1 από την Messinian Spa για πολλούς λόγους. Επιλεγμένα συστατικά όπως, ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, λάδι από σταφύλι, αμύγδαλο, argan oil και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, λεμονιού και λεβάντας κάνουν την εφαρμογή του μοναδική εμπειρία. Ενυδάτωση και απαλότητα σε ένα ελληνικό προϊόν που εκτός των άλλων διαφέρει και για το υπέροχο άρωμά του. Η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στο σώμα, το ίδιο εξαιρετικά αποτελέσματα προσφέρει σε μαλλιά και πρόσωπο. Δες εδώ περισσότερα.

Το Intimate Mild Foam από την Vitorgan είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. Ένας αφρός καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή με βάση τα φυτικά συστατικά και τα βότανα. Το εκχύλισμα χαμομηλιού που περιέχει, διαθέτει πλούσιες καταπραϋντικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες ενώ η γλυκερίνη ενυδατώνει την επιδερμίδα και τη διατηρεί απαλή. Παράλληλα η μενθόλη χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας με σημαντική τονωτική και αποσμητική δράση. Πριν λίγο καιρό είχες δει το Intimate Mild Foam ξανά εδώ.

_DSC0821ppp

Μαλλιά

Τα μαλλιά μου λάτρεψαν για δεύτερη χρονιά το Infusion Cream της Philip Martins. Έρωτας το άρωμά του που κρατάει πολύ, μα πάρα πολύ. Βούτυρα karite, murumuru και mango αναζωογονούν, ενώ το εκχύλισμα bamboo και το δεντρολίβανο δυναμώνουν την τρίχα και προσθέτουν την απαραίτητη υγρασία. Ενυδατώνει, προστατεύει και προσφέρει μεγίστη λάμψη, τόσο που τα μαλλιά μου πλέον φαίνονται πιο υγιή από ποτέ. Δες εδώ περισσότερα.

Το Revitilizing Spray μπήκε στη ζωή μου πριν λίγο καιρό, κατάφερε όμως να με κερδίσει γρήγορα. Λόγω της συνδυαστικής δράσης των εκχυλισμάτων bamboo και ginseng με το βούτυρο karite, το καινοτόμο spray 2 φάσεων είναι η άριστη άμυνα κατά των αρνητικών συνεπειών από τις τεχνικές εργασίες και γενικότερα στις φθορές που δέχονται τα μαλλιά μου. Χάρη στα φυσικά συστατικά του, αναζωογονεί και ενυδατώνει από τη ρίζα ως την άκρη προσφέροντας μεγίστη λάμψη. 

_DSC0779ppp

Αυτά είναι τα δικά μου 15 αγαπημένα για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά. Επιστρέφω σύντομα με μακιγιάζ, βερνίκια και αρώματα, μέχρι τότε περιμένω να μου πεις τι ξεχώρισες εσύ για την χρονιά που σε λίγο τελειώνει…

Πόπη.

2 comments
0 likes
Prev post: You are Bellissima….Ricci & CurlNext post: Το όνειρο προηγείται, η μόδα ακολουθεί….Rich girl boudoir!!!

Comments

  • Ευγενία Τουμπάκη.

    29 Δεκεμβρίου, 2015 at 2:22 μμ
    Reply

    Εξαιρετικές επιλογές, όλα ένα και ένα. Εγώ λατρεύω τον Midnight recovery concentrate!! Χρόνια πολλά!!!

  • Χριστίνα Π.

    29 Δεκεμβρίου, 2015 at 2:53 μμ
    Reply

    Αχ αυτό το βουρτσάκι της Clinique πόσο καιρό το θέλω, μάλλον πρέπει να ενδώσω τελικά.! Καλή πρωτοχρονιά κορίτσια!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM