Φρουτένια γεύση στα χείλη…#Liposan

_DSC3515...

Ο Ιούλιος είναι ο αγαπημένος μου μήνας. Ο μήνας των αναμνήσεων, της γλυκιάς νοσταλγίας και της δικής μου ανάγκης να γυρίσω το χρόνο στα παιδικά μου καλοκαίρια. Σε εκείνα τα χαρακτηριστικά, όμορφα, και ξέγνοιαστα καλοκαίρια της ζωής μου. Στην αθωότητα που πλημμύριζε την ψυχή μου και σε στιγμές που έμειναν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου.

Στα παιδικά μου καλοκαίρια ο χρόνος δεν είχε θέση και το άγχος ήταν μια άγνωστη λέξη. Εγώ ζούσα στο δικό μου κόσμο και βίωνα την κάθε στιγμή με πάθος. Ήλιος, θάλασσα, παιχνίδι και ατελείωτες βόλτες μέχρι αργά το βράδυ. Θυμάμαι τη γιαγιά μου να με κυνηγάει να φορέσω το καπέλο μου, να πίνω πολύ νερό και πως πρέπει να τρώω φρούτα, πολλά φρούτα. Φυσικά δεν την άκουγα, δεν με ένοιαζε, περνούσα καλά και αυτό αρκούσε. εγώ όμως είχα καλά κρυμμένο το δικό μου φρούτο. Ένα “κλεμμένο”  από τη μαμά Liposan ήταν το μυστικό μου και ήμουν πολύ περήφανη για αυτό. Δυο περάσματα στα χείλη, λίγο στα μάγουλα για να ροδίσουν και ένιωθα η πιο όμορφη της παρέας. Το αγαπημένο μου Liposan με ακολουθεί ακόμη και σήμεραανανεωμένο, εύγευστο με την ίδια πάντα εξαιρετική ποιότητα. Αυτό το καλοκαίρι έχει ζωηρά χρώματα, δροσερή γεύση και μοναδικό άρωμα με τη νέα σειρά Liposan Fruits, η οποία υπόσχεται χείλη απαλά και «φρουτένια».

Οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού είναι τα φρούτα με τα νέα Liposan Fruits να μας χαρίζουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεμάτη χρώμα, γεύση και άρωμα. Η άκρως αποτελεσματική τους σύνθεση με Hydra IQ παρέχει στα χείλη μας την ενυδάτωση που χρειάζονται καθώς τα προστατεύουν από την αφυδάτωση και την ταλαιπωρία που προκαλούν η θάλασσα και ο ήλιος. Επίσης ενισχύουν τα χείλη με ένα απαλό χρώμα, με ιριδίζοντα σωματίδια αφήνοντας απαλό, λαμπερό αποτέλεσμα.

Το Liposan Lip Butter Raspberry το λατρεύω, είναι το δικό μου σμέουρο στη καρδιά του καλοκαιριού. Γεμάτο βιταμίνες, ενέργεια και ακαταμάχητο άρωμα. Χάρη στο βούτυρο Καριτέ που περιέχει θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια και για τα δικά σου χείλη. Liposan Κεράσι, είναι αυτό ακριβώς που ξεκινάει γλυκά τη μέρα μου. Γλυκό, ζουμερό, απολυτά απολαυστικό. Το Liposan Φράουλα είναι το παιχνιδιάρικο της παρέας. Αισθησιακό, με απίθανη γεύση για ατέλειωτα φραουλένια φιλιά. Liposan Καρπούζι, ένα ολόκληρο καλοκαίρι τυλιγμένο με το πιο δροσερό φρούτο. Λίγο χρώμα, λίγο άρωμα, λίγο απ’ όλα με έντονη γεύση καρπούζι. Όλα μαζί υπέροχα, το κάθε ένα μόνο του ξεχωριστό, όποιο και να επιλέξεις πάντα θα είναι Liposan.

Βρες και εσύ το Liposan που σου ταιριάζει και χάρισε στον εαυτό σου και στους αγαπημένους σου το πιο… «φρουτένιο» σου χαμόγελο!

Πόπη.

_DSC3505...

 

 

0 comments
0 likes
Prev post: Εμπειρία εξωτική…#Hei PoaNext post: Κοκτέιλ ενυδάτωσης…Énergie De Vie

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM