Merveillance Expert Fluide…#Nuxe

7a4117e3e9270604e0c1964cedf481de

Όταν η Nuxe λανσάρει ένα νέο προϊόν τότε σίγουρα κάτι καλό συμβαίνει, κάτι πολύ καλό όμως που από ότι φαίνεται ήρθε και υπόσχεται να μείνει. Η δική μου σχέση με την Nuxe είναι σχέση λατρείας. Για να στο εξηγήσω με απλά λόγια αυτό το brand μου πάει πολύ, μου ταιριάζει απόλυτα και εγώ φυσικά υποκλίνομαι. Σήμερα ανακαλύπτουμε μαζί την καταπληκτική σειρά αντιγήρανσης Merveillance Εxpert η οποία είναι δοκιμασμένη και αποδεδειγμένα αποτελεσματική. Στα ήδη πέντε ειδικευμένα προϊόντα της εδώ και λίγο καιρό προστέθηκε το νέο μέλος της υπέροχης αυτής οικογένειας η Merveillance Expert Fluide

H Merveillance Εxpert, είναι εμπλουτισμένη με το δραστικό εκχύλισμα ημεροκαλλίδας, γεμίζει τις ορατές ρυτίδες, συσφίγγει την επιδερμίδα και συμβάλλει στην ανανέωσή της, στοχεύοντας στις πρωτεΐνες νεότητας. Με 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, έχει μοναδική προστατευτική και επανορθωτική δράση και είναι ιδανική για γυναίκες 40 ετών και άνω.

Η σειρά περιλαμβάνει: Merveillance Εxpert Sérum – Ορός ανόρθωσης για ορατές ρυτίδες, για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Merveillance Εxpert Enrichie – Κρέμα ημέρας πλούσιας υφής για ορατές ρυτίδες, για ξηρή επιδερμίδα. Merveillance Εxpert – Κρέμα ημέρας για ορατές ρυτίδες, για κανονική επιδερμίδα. Merveillance Εxpert Nuit – Kρέμα νύχτας για ορατές ρυτίδες  για όλους τους τύπους. Merveillance Εxpert Yeux – Kρέμα ματιών για ορατές ρυτίδες.

Η Merveillance Expert Fluide είναι η νέα προσθήκη στην υπάρχουσα σειρά και ήρθε να βοηθήσει τη μικτή-λιπαρή επιδερμίδα. Μια κρέμα ελαφριάς υφής με Δίκτυο Θαλάσσιων Πολυσακχαριτών, ένα δραστικό συστατικό που δεσμεύει τη λιπαρότητα, χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Χαρίζει ματ αποτέλεσμα και συσφίγγει άμεσα τους διεσταλμένους πόρους. Έτσι, η ευαίσθητη, λιπαρή επιδερμίδα αποκτά υπέροχη όψη και έναν μοναδικό σύμμαχο στην αντιγήρανση!

Στη Nuxe επίσης μόλις άνοιξε ένας υπέροχος κόσμος προνομίων. Ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε το Nuxe Club, μία πλατφόρμα που θα κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη, αφού ανταμείβει την προτίμησή μας στα προϊόντα της. Απλά και γρήγορα, για κάθε αγορά προϊόντος κερδίζεις πόντους καταχωρώντας τον μοναδικό κωδικό επιβράβευσης που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Στη συνέχεια επιλέγεις τον τρόπο εξαργύρωσης των πόντων που έχεις συγκεντρώσει –δωροεπιταγές, εκπτώσεις ή best seller προϊόντα δωρεάν– και τους εξαργυρώνεις στα συνεργαζόμενα φαρμακεία. Επιπλέον, η ομάδα της Nuxe μοιράζεται μοναδικά beauty tips, νέα από τον κόσμο της ομορφιάς και μας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε προϊόντα πριν αυτά κυκλοφορήσουν. Ανακάλυψε σήμερα κιόλας τον κόσμο του www.NUXECLUB.gr.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: essie Gel Couture…#GiveawayNext post: Χριστούγεννα στη…#Fresh Line

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM