Λατρεμένα δώρα …#Nuxe

_DSC0237

Λατρεύω τα Χριστούγεννα, ανυπομονώ για τις μέρες αυτές και ζω την ομορφιά τους στο μέγιστο. Από νωρίς σχεδιάζω και τη παραμικρή λεπτομέρεια ώστε όλα να είναι τέλεια. Η μαγεία των Χριστουγέννων έχει τη δύναμη να τρυπώνει στις καρδιές μικρών και μεγάλων και εγώ αγαπώ τη μαγεία αυτή. Τα λαμπιόνια που λαμπυρίζουν, η μουσική που ακούγεται ακόμα και στους δρόμους, οι μυρωδιές που θυμίζουν τη μαμά και τα υπέροχα μελομακάρονα της, όλα είναι φανταστικά. Σε όλη αυτή τη μαγεία τα δώρα έχουν την τιμητική τους, γιατί τα δώρα φέρνουν χαμόγελα, πολλά χαμόγελα. Όσο η λίστα μεγαλώνει, τόσο μεγαλώνει και η ανάγκη να προσφέρεις σε σένα και στους αγαπημένους σου τα καλύτερα. Είναι αυτή η συναρπαστική στιγμή που θες να χαρίσεις ευτυχία και λάμψη απλόχερα όπως μόνο εσύ ξέρεις.

Από τη δική μου λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μου Nuxe με τα υπέροχα δώρα της. Άλλωστε ξέρεις ότι λατρεύω τα υπέροχα αρώματα της, τις μεταξένιες υφές της και τον παριζιάνικο αέρα της. Η μαγεία του Παρισιού κρύβεται στα μοναδικά Χριστουγεννιάτικα πολυτελή πακέτα δώρων της Nuxe και πάμε να δούμε μαζί τι επέλεξα αυτή τη φορά να χαρίσω σε μένα.

Το δικό μου δώρο, το πακέτο περιποίησης Prodigieux δεν θα μπορούσε να λείπει από τη χριστουγεννιάτικη συλλογή μου. Ένα αισθησιακό σετ για πρόσωπο και σώμα με βάση το ανυπέρβλητο λάδι Huile ProdigieuseΈνας υπέροχος συνδυασμός με αύρα πολυτέλειας μοναδική, μία ανεξάντλητη πηγή ομορφιάς. Εκτός από το λατρεμένο λάδι, το αφρόλουτρο της ίδιας σειράς έρχεται να ενισχύσει τη δράση του και να το κάνει ακόμη πιο συναρπαστικό. Δίπλα στο εμβληματικό μπουκάλι στέκεται επάξια ένα κερί με το ίδιο θρυλικό άρωμα για να προσδώσει μια έξτρα δόση μαγείας στα Χριστούγεννα. Το πακέτο ολοκληρώνει η Crème Prodigieuse, μία ενυδατική και αντιοξειδωτική κρέμα για κανονική-μικτή επιδερμίδα με πολυφαινόλες μπλε αμάραντου και το μυθικό άρωμα του Huile Prodigieuse. Ένα εξαιρετικό προϊόν που προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και δρα κατά της κουρασμένης όψης και φωτίζει ιδανικά το πρόσωπό μου.

Το πακέτο περιποίησης Prodigieux φέρνει κοντά τα πιο ενδιαφέροντα μυστικά ομορφιάς και μας αποκαλύπτει τη μαγεία του Παρισιού σε ένα μοναδικό σετ πολυτέλειας από τη Nuxe!!
Πόπη.

_DSC0265

0 comments
1 like
Prev post: Χριστούγεννα στη…#Fresh LineNext post: The Feminine Days 2017…#Feminine Boudoir

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM