Vinoperfect…μια νέα έμπνευση!

_DSC0563

“Μερικές φορές θα πρέπει να παίρνουμε αποστάσεις από αυτά που πάντα γνωρίζαμε για να βρούμε μια νέα έμπνευση. Από τότε που ζω στην Ασία, με έχει γοητεύσει η επιδερμίδα των Κορεατισσών. Η ιεροτελεστία της ομορφιάς τους έχει απίστευτο πλούτο και δεν θα έπρεπε να γνωρίζει σύνορα. Δημιούργησα αυτήν την essence για να ομορφαίνω τις γυναίκες και να αποκαλύπτω τη λάμψη τους καθημερινά”

Mathilde Thomas

Για τη Mathilde Thomas, την ιδρύτρια της Caudalie, το να παρατηρεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, τη ρουτίνα της ομορφιάς τους, τις μικρές εμμονές τους και τις αισθητικές προσδοκίες τους έχει γίνει δεύτερη φύση της. Μια καλοπροαίρετη περιέργεια που την έκανε να διασχίσει την Ασία τα δύο τελευταία χρόνια, να βυθιστεί στην κουλτούρα και την κοσμητολογική πρωτοπορία αυτής της γωνιάς της υδρογείου. Ειδικότερα στην Κορέα, όπου οι γυναίκες καλλιεργούν την τέχνη της ομορφιάς με μια σπάνια λεπτότητα, στην προσπάθειά τους να εκπληρώσουν τη διαχρονική επιθυμία τους για διάφανη επιδερμίδα, σαν μια σταγόνα νερού. Μια επιδερμίδα λεία, σφριγηλή, ενυδατωμένη, “αφράτη” σαν πορσελάνινη, χωρίς ίχνος κηλίδας.

Σε αυτήν την αναζήτηση, με γνώση και αγάπη για την ομορφιά η Mathilde Thomas δημιούργησε την Vinoperfect, μια από τις Best Seller σειρές της Caudalie. Σήμερα συμπληρώνει την ήδη υπάρχουσα συλλογή με ένα νέο, εξαιρετικό προϊόν την Concentrated Brightening Essence. Η Mathilde μυήθηκε σ’ αυτή την ντελικάτη και τόσο ξεχωριστή κίνηση πιστεύοντας ακράδαντα ότι αυτό το βήμα-κλειδί στη ρουτίνα της ομορφιάς των γυναικών δεν θα πρέπει να γνωρίζει σύνορα. 

Η περίφημη υβριδική “essence” κάτι ανάμεσα σε λοσιόν και serum, με υδάτινη υφή, εξαιρετικά πλούσια, όμως, σε δραστικά συστατικά είναι πρώτη εσάνς λάμψης που προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά του serum και επιπλέον, να αυξήσει την αποτελεσματικότητά του. Η Concentrated Brightening Essence με βάση το γλυκολικό οξύ βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, το εκχύλισμα λευκής παιώνιας δημιουργεί μια ομοιογένεια και λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ το νερό σταφυλιών ενυδατώνει και καταπραΰνει. Η ευχαρίστηση των αισθήσεων με φυσικές, αρωματικές νότες άνθους πορτοκαλιάς, σε ένα κομψό γυάλινο μπουκάλι με καθαρές γραμμές είναι ένα από τα καλοφυλαγμένα μυστικά του περίφημου “layering”  των Ασιατισσών που μόλις αποκάλυψε η Caudalie.

Αυτή η αισθαντική και εκλεπτυσμένη ρουτίνα, συμφιλιώνει μια συγκεκριμένη αντίληψη του τρόπου ζωής με μια γνήσια κοσμητική λειτουργία. Η Essence γίνεται ένα βασικό βήμα του προγράμματος περιποίησης Vinoperfect και δημιουργεί ένα τέλειο δίδυμο με τον ορό της σειράς. Ο Radiance Serum Complexion Correcting, το προϊόν cult της συλλογής δουλεύει εξαιρετικά όταν εφαρμόζεται πάνω από την Concentrated Brightening Essence δίνοντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Με δράση κατά των κηλίδων κάθε προέλευσης, χάρη στο δραστικό συστατικό την Βινιφερίνη, ένα φυσικό απόσταγμα από το χυμό του σταφυλιού, που είναι 62 φορές πιο αποτελεσματική από τη βιταμίνη C. Οι δυσχρωμιίες απαλύνονται σημαντικά και η επιδερμίδα λάμπει περισσότερο από ποτέ. Είναι ιδανικός για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο!

Vinoperfect,  μία εκλεπτυσμένη συλλογή, μία νέα έμπνευση από την Caudalie!

Πόπη.

_DSC0567

0 comments
0 likes
Prev post: Σκέψεις καλοκαιριού…#Garden of PanthenolsNext post: Εμπειρία απόλαυσης…#Fresh line

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM