Εμπειρία απόλαυσης…#Fresh line

_DSC0735

Όπως κάθε άνοιξη έτσι και φέτος τα πολύχρωμα και πανέμορφα σετ περιποίησης της Fresh line είναι εδώ για να μας ταξιδέψουν σε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης. Έχουν κάτι μαγικό, έχουν αρώματα, χρώματα και πολύ αγάπη, κλεισμένη καλά σε πανέμορφες συσκευασίες. Η Fresh line έχει έναν μοναδικό τρόπο να δημιουργεί τις καλύτερες συνταγές ενώνοντας αγνά και ωφέλημα συστατικά. Τα σετ που μας προσφέρει πάντα «λαχταριστά»  και «μυρωδάτα» με φρούτα, λουλούδια και φυσικά εκχυλίσματα σκορπίζουν με ανιδιοτέλεια την πιο τρυφερή φροντίδα. Αγαπώ και απολαμβάνω αυτές τις συλλογές, λατρεύω τις βελούδινες υφές και τους απολαυστικούς συνδυασμούς.

Δύσκολα επέλεξα το δικό μου αγαπημένο, αφού όλα είναι μοναδικά και το κάθε ένα από αυτά ξεχωριστό και φτιαγμένο με πολύ τρυφερότητα. Κατέληξα στο σετ περιποίησης μαλλιών, σώματος & χεριών με σταφύλι, νεκταρίνιβαμβάκι, λευκό τσάι, βανίλια & βιολογικό βούτυρο καριτέ. Μέσα στον υπέροχο χαμό ομορφιάς της Fresh line αυτή η συλλογή μου ταιριάζει απόλυτα γιατί η εμπειρία απόλαυσης είναι ξεχωριστή.  

Ένα συλλεκτικό κουτί που περιλαμβάνει τα 5 bestseller προϊόντα από τη συλλογή του Fresh Bar. Είναι η τέλεια επιλογή που συνδυάζει την ήπια και ανάλαφρη περιποίηση μαλλιών που προσφέρει το Σαμπουάν και η Μαλακτική με Βαμβάκι & Λευκό Τσάι. Τα μαλλιά μοσχοβολούν καθαρότητα, λάμπουν σαν μετάξι και είναι απαλά σαν χάδι. Η πιο ζουμερή περιποίηση σώματος με το Αφρόλουτρο και το Γαλάκτωμα Σώματος Σταφύλι & Νεκταρίνι. Μια εμπειρία που θυμίζει μόνο καλοκαίρι, μια περιποίηση όνειρο αφού πρόκειται για δυο ξεχωριστά προϊόντα που καθαρίζουν, θρέφουν και ενυδατώνουν ιδανικά την επιδερμίδα. Το σετ κλείνει η Κρέμα Χεριών με Άρωμα Βανίλιας. Ιδανική θεραπεία για ταλαιπωρημένα και ξηρά χέρια, παρέχει πλούσια ενυδάτωση, μοναδική απαλότητα με τέλεια υφή και θεϊκό άρωμα. Αυτό το εξαιρετικό σετ μπορεί να αλλάξει την διάθεσή σου, να ανανεώσει την καθημερινότητα σου και να ομορφύνει τις στιγμές σου. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, γιατί εγώ απλά το λάτρεψα!!

Πόπη.

_DSC0705

0 comments
0 likes
Prev post: Vinoperfect…μια νέα έμπνευση!Next post: Προστασία Sunissime…#Lierac Paris

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM