Delicious Fragrant Water…στο ζενίθ των αισθήσεων!

_DSC1019

 

«Είναι κάτι παραπάνω από ένα άρωμα, είναι
ένας πανέμορφος ήλιος που λάμπει πάνω στο δέρμα σας»
Aliza Jabes

Ένα βήμα λείπει από την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς για να ολοκληρωθεί η περιποίηση μας. Ένα μόνο βήμα, μια αρωματική αίσθηση που να μπορεί να ξεκλειδώσει την αυτοπεποίθηση και να ανεβάζει τη διάθεση μας στο ζενίθ των αισθήσεων. Ένα άρωμα που θα μυρίζει καλοκαίρι και θα έχει σαν βάση τις νότες του ήλιου χαρίζοντας την ευχαρίστηση μίας ηλιόλουστης μέρας όλο το χρόνο. Η Nuxe παρουσιάζει το νέο της άρωμα «Delicious Fragrant Water» και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος μιας και κατάφερε όλα τα παραπάνω «αιχμαλωτίζοντας το καλοκαίρι» σε ένα μπουκάλι.

Το νέο Delicious Fragrant Water δεν είναι ένα ακόμη άρωμα, είναι μια οσφρητική απόλαυση που αγκαλιάζει και ολοκληρώνει την αγαπημένη σειρά Nuxe Sun. Ένα όνειρο για όλες τις γυναίκες που λατρεύουν τις «μυρωδιές» του ήλιου, ένα αναζωογονητικό eau de toilette που λάμπει πάνω στο δέρμα. Το Delicious Fragrant Water από τη Nuxe είναι μια μοναδική εμπειρία που απελευθερώνει έντονα συναισθήματα καλοκαιρινής αγάπης.

H οσφρητική του πυραμίδα μαγευτική, αφού οι απαλοί τόνοι καρύδας και των λουλουδιών tiare δένουν αρμονικά με αισθαντικές νότες βανίλιας. Με το  Delicious Fragrant Water τo φως και ο ήλιος τώρα περιπλανώνται στο σώμα και η αίσθηση του καλοκαιριού κρατάει για πάντα. Φωτίζει κάθε εποχή, ακόμα και το χειμώνα, κάνοντας τον να ακτινοβολεί. Και όσο οι νότες του φέρνουν στο μυαλό μία όμορφη μέρα, το μπουκάλι του θυμίζει ηλιοβασίλεμα, σε μέρη μαγικά ζώντας στιγμές ανέμελες, ονειρεμένες, γεμάτες άρωμα. Οι ζεστές σκιές του εκτείνονται από το βαθύ πορτοκαλί στο χρυσοκίτρινο για να καταλήξει τέλος σε ένα υπέροχο τιρκουάζ. Δυναμικό με κάθετες γραμμές, εξευγενισμένο με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, απελευθερώνει τη χαρά της ηλιοθεραπείας με ένα μόνο ψέκασμα.

Μπορείς να ψεκάσεις το Delicious Fragrant Water και να περπατήσεις ανάμεσά του για να σε κατακλύσει, αυτή η αρωματική βροχή θα πέσει πάνω σου και θα εμποτίσει το σώμα σου. Για ακόμα πιο κομψό αποτέλεσμα, ψέκασε τα μαλλιά σου και τα ρούχα σου. Θα μπορούσες επίσης να φρεσκάρεις τα σεντόνια σου για όνειρα γεμάτα ήλιο!

Πόπη.

_DSC1011

0 comments
0 likes
Prev post: Προστασία Sunissime…#Lierac ParisNext post: Online εµπειρία ομορφιάς…atticabeauty.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM