Αντηλιακά λάδια, τα αγαπημένα!

_DSC1388

Η σχέση μου με τα ξηρά λάδια περιποίησης είναι κάτι παραπάνω από μοναδική, εθιστική θα τη χαρακτήριζα. Τα λατρεύω σε κάθε τους μορφή, το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπό μου υποκλίνονται στις ιδιότητές τους. Τα οφέλη τους πολλά, αφού θρέφουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Την ίδια όμως αγάπη έχω και για τα αντηλιακά λάδια μιας και μοιάζουν μεταξύ τους, με τη μόνη διαφορά ότι εδώ έχω και προστασία. Σήμερα θα σου συστήσω τα δικά μου καλοκαιρινά και αγαπημένα για έξτρα φροντίδα σε σώμα και μαλλιά.

Μαζί μας η Phyto Paris, η Apivita και η Garden of Panthenols με δυο προϊόντα μαλλιών και δυο σώματος για άκρως καλοκαιρινή προστασία. Με μοναδικές υφές και εξαιρετικά αρώματα τα λάδια περιποίησης σου υπόσχονται την καλύτερη φροντίδα και για αυτό το καλοκαίρι. Εγώ σου προτείνω τα δικά μου αγαπημένα και εσύ επιλέγεις αυτό που σου ταιριάζει.

Voile Protecteur Phytoplage

Μια αόρατη προστασία, ένα πραγματικό χάδι περιποίησης προσφέρει το Voile Protecteur από την Phyto Paris. Ένα αντηλιακό σπρέι που σχηματίζει ένα αόρατο πέπλο κατά της αφυδάτωσης, προσφέροντάς προστασία από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου, της θάλασσας και της πισίνας. Η σύνθεση του με ηλίανθο και το φίλτρο UV που περιέχει, προστατεύει, δεν λαδώνει και διατηρεί τη λάμψη της τρίχας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε μαλλιά στεγνά ή νωπά πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσής στον ήλιο. Ακόμη και στην πόλη τις ζεστές μέρες καλοκαιριού το Voile Protecteur θα σχηματίσει μια πραγματική ασπίδα φροντίδας. Ιδανικό για κανονικά-ξηρά μαλλιά, με άρωμα που όμοιό του δύσκολα συναντάς.

Αντηλιακό λάδι μαλλιών για προστασία & ενυδάτωση 

Στη νέα σειρά αντηλιακών Suncare η Apivita παρουσιάζει το αντηλιακό λάδι μαλλιών για προστασία & ενυδάτωση με Ηλίανθο & Λάδι αβυσσινίας. Ένα φανταστικό προϊόν προστασίας, λάμψης και ενυδάτωσης. Ιδανικό για βαμμένα μαλλιά αφού το λάδι ηλίανθου και ο συνδυασμός αντηλιακών φίλτρων διατηρούν την ένταση του χρώματος. Το βιολογικό λάδι ελιάς, το λάδι αβησσυνίας, σταφυλιού και jojoba, και το εκχύλισμα καρότου προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη. Με υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα προστατεύει και διατηρεί την υγεία των μαλλιών κάτω από τον ήλιο.

Αντηλιακό λάδι προσώπου και σώματος SPF 10

Το αντηλιακό λάδι προσώπου και σώματος από την Garden of Panthenols είναι βασισμένο σ’ ένα ειδικό συνδυασμό φυσικών ελαίων, που προστατεύουν από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία ενώ παράλληλα παρέχουν ένα βαθύ και διαρκές μαύρισμα. Το Carrot Oil είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, η οποία έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, μειώνει τις ρυτίδες και προστατεύει από το άμεσο ηλιακό φως. Το Walnut oil προσφέρει φυσική προστασία ενώ ενυδατώνει σε βάθος. Το Coconut oil βοηθά το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο, αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας μέσω των πόρων, αφήνοντας μια υγιή και λεία εμφάνιση. Το Sesame oil αυξάνει την ελαστικότητα, συμβάλλοντας στη μείωση της εμφάνισης των κηλίδων και της πρόωρης γήρανσης. Επίσης δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ, το οποίο προστατεύει τον οργανισμό από ξένες ουσίες ή τοξίνες που περνούν μέσα από τους πόρους. Με υπέροχο άρωμα, απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας.

Αντηλιακό λάδι σώματος για μαύρισμα SPF 30

Το νέο αντηλιακό λάδι σώματος για μαύρισμα SPF 30 με Ηλίανθο & Καρότο από την Apivita με πατέντα πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και προστασία από τη φωτογήρανση. Ενισχύει το μαύρισμα ενώ παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει. Το εκχύλισμα καρότου προστατεύει από ερεθισμούς και χαρίζει βαθύ μαύρισμα, ενώ το βιολογικό λάδι ελιάς και ηλίανθου ενυδατώνουν σε βάθος και διατηρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Το λυκοπένιο και η βιταμίνη Ε παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία. Έχει υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα και μη λιπαρή, απολαυστική υφή dry oil που απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα.

Καλό, όμορφο και προστετευμένο καλοκαίρι!

Πόπη.

_DSC1405

0 comments
0 likes
Prev post: “For Daughter and Mommy”Next post: Κύμα ενυδάτωσης και για τους δύο…#Clinique

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM