2 συν 1 αγαπημένα καλοκαιριού…#Yves Rocher

_DSC1622

Κάθε φορά που σου παρουσιάζω τα νέα της Yves Rocher έχω πάντα τον ίδιο ενθουσιασμό. Το αγαπώ αυτό το brand, όχι μόνο για την άριστη ποιότητα και τη μεγάλη του ποικιλία αλλά και για τον τρόπο που μπορούμε να αποκτήσουμε τα καλλυντικά του. Η απ’ ευθείας πώληση των προϊόντων στον τελικό καταναλωτή είναι κατά τη γνώμη μου ένα από τα στοιχεία που τόσα χρόνια κρατάει έντονη παρουσία και εκατομμύρια πιστούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Επίσης η τεράστια επιτυχία της οφείλεται στην δημιουργία καλλυντικών στα εργαστήρια φυτικής κοσμετολογίας που διαθέτει και δημιουργεί προϊόντα που βασίζονται στα ενεργά στοιχεία των φυτών. Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα αρκούν ώστε να κάνουν την Yves Rocher μία από τις αγαπημένες μου εταιρίες.

Σήμερα θα ανακαλύψουμε 2 συν 1 δικά μου αγαπημένα και είμαι σίγουρη ότι μαζί μου θα τα λατρέψεις. Ένα αντηλιακό λάδι μαλλιών, ένα φανταστικό νερό περιποίησης για το σώμα και το πιο ωραίο Monoï που έχω μυρίσει πότε. Τρία μοναδικά προϊόντα ικανά να καλύψουν τις ανάγκες του καλοκαιριού με φίνες υφές και ντελικάτα αρώματα.

Λατρεύω τα λάδια και το ξέρεις έτσι λάτρεψα και το λάδι μαλλιών από την Yves Rocher. Με αντηλιακό δείκτη 15 spf και υπέροχο άρωμα το Solaire Corps & Cheveuxτης προστατεύει, θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά. Προφυλάσσει από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιο και της θάλασσας χαρίζοντας λαμψη, ζωντάνια και απαλότητα στο μέγιστο. Το ενυδατικό νερό για το σώμα Hydrating Moisturizing με εκχύλισμα αλόης είναι το απαραίτητο προϊόν που χρειάζεσαι μετά το αντηλιακό σου. Η ρευστή υφή του, ανάλαφρη και μεταξένια επιτρέπει στο δέρμα να βρει το βελούδινο άγγιγμα του. Για το τέλος σου άφησα το καλύτερο και το πιο αγαπημένο μου. Το ξηρό λάδι Monoï de Tahiti είναι το ωραιότερο monoï που έχω μυρίσει πότε. Μακάρι να μπορούσα μέσα από την εικόνα να σου μεταφέρω το άρωμά του, είμαι σίγουρη ότι θα το ερωτευόσουν. Τα οφέλη του πολλά και πολύτιμα για όλη την επιδερμίδα άλλα και για τα μαλλιά. Η αισθησιακή του σύνθεση εξατμίζεται αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό, ενώ παράλληλα προσφέρει θεσπέσιο μαύρισμα. Η οσφρητική του εξωτική εμπειρία είναι απλά μοναδική και σου συστήνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσεις!

Καλό Yves Rocher καλοκαίρι!!

Πόπη.

_DSC1645

Η Yves Rocher είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φυτικών καλλυντικών στον κόσμο, με εμπειρία για πάνω από 55 χρόνια στην φυτική κοσμετολογία. Στην Ελλάδα, η Yves Rocher έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό σύστημα άμεσης επικοινωνίας με τις πελάτισσές της δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να λαμβάνουν δωρεάν προτάσεις περιποίησης από συμβούλους ομορφιάς και ταυτόχρονα να παραλαμβάνουν τα προϊόντα στην πόρτα του σπιτιού τους εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η Yves Rocher με μοναδική τεχνογνωσία στην φυτική κοσμετολογία προσφέρει ομορφιά προσιτή σε όλες μας με πολλές προσφορές και ειδικές τιμές καθ” όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εδώ και εδώ μπορείς να ανακαλύψεις, να γνωρίσεις και να αγαπήσεις πάνω από 800 φυτικά καλλυντικά, προϊόντα καθημερινής χρήσης και περιποίησης προσώπου και σώματος, μακιγιάζ και αρωμάτων για σένα και την οικογένειά σου.

1 comments
0 likes
Prev post: Εθιστική απόλαυση…#Divine από την Caudalie.Next post: Summer Collection 2017…#essie

Comments

  • Ελίνα Γιανναράκου

    23 Αυγούστου, 2017 at 7:34 πμ
    Reply

    θα ήθελα να ενημερώνομαι κ να αγοράζω τα προιόντα σας με καλύτερες-εκπτωτικές τιμές, πώς να γίνω μέλος?

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM