Νέες αφίξεις στο Fresh Bar της Fresh Line

_DSC2248

New Body Waters…#Fresh Line

Νέες μαγικές αφίξεις μόλις έφτασαν στο Fresh Bar της Fresh Line και υπόσχονται μοναδικές αρωματικές στιγμές καλοκαιριού. Δροσιστικά, φρουτένια και αναζωογονητικά τα εφτά νέα Body Waters θα αγαπηθούν λίγο παραπάνω στη καρδιά της ομορφότερης εποχής. Σε όλη τη συλλογή των Body Waters θα βρεις υπέροχους συνδυασμούς με ευκολία στη χρήση και μεγάλη διάρκεια. Η Fresh Line ξέρει να ενώνει μυρωδιές και να δημιουργεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Μια νέα σειρά, εμπνευσμένη από το δημοφιλή Fresh Bar ήρθε να μας αναζωογονήσει φέτος το καλοκαίρι. Απλά συστατικά και πλούσια αρώματα θα δώσουν τόνους ενέργειας και φρεσκάδας σε κάθε μας στιγμή. Η δημιουργία αυτών των μοναδικών αρωμάτων βασίζεται σε συνδυασμούς από φυσικά εκχυλίσματα φρούτων, βοτάνων και μπαχαρικών του με ό,τι πιο φυσικό και ζωογόνο υπάρχει, το νερό! Το αποτέλεσμα είναι τα εφτά Body Waters να είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους με διακριτά & δροσιστικά αρώματα. Με ελαφρύ, πλαστικό μπουκάλι που χωράει άνετα στην τσάντα σου και σου επιτρέπει να το έχεις μαζί όπου κι’ αν βρίσκεσαι. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεις την ανανέωση του αρώματος σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για αποτέλεσμα που διαρκεί περισσότερο, μην παραλείψεις να συνδυάσεις τα Body Waters με τα αντίστοιχα αφρόλουτρα και γαλακτώματα σώματος του Fresh Bar.

Τα δικά μου αγαπημένα μοσχομυρίζουν αγάπη και μπόλικο καλοκαίρι. Έρωτας με την πρώτη επαφή το Pistachio & AlmondΈνα ξεχωριστό άρωμα – έκπληξη που συνδυάζει αμύγδαλο με φιστίκι και τόνους από ζεστό, κρεμώδες βούτυρο. Ενυδατικό, δροσιστικό, μοναδικό. Λατρεμένο το Pomegranate & Cranberry. Φρέσκο σαν ρόδι και κράνμπερι, αγαπημένο σαν κόκκινο γλύκισμα που θες να γεύεσαι κάθε στιγμή. Εξαίσιο, αναζωογονητικό, απλά υπέροχο. Μια φανταστική συλλογή που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις το δικό σου Body Waters. Το ένα πιο ωραίο από το άλλο, σίγουρα όμως αυτό που ταιριάζει σε σένα είναι εκεί και σε περιμένει να το απολαύσεις!!

Καλό Fresh Line καλοκαίρι!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Happy birthday Huile ProdigieuseNext post: Appetite Controller by NUTRILITE

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM