Φροντίδα Sébium…#Bioderma

_DSC2867

Στο σημερινό άρθρο δεν θα σου μιλήσω για τη δική μου περιποίηση, ούτε θα σου δείξω τα δικά μου αγαπημένα, αν όμως έχεις λιπαρή ή με τάση ακμή επιδερμίδα τότε αυτό το ποστ σε αφορά και πρέπει να το διαβάσεις. Η αλήθεια είναι ότι η μία από τις κόρες μου ανήκει σε αυτή την κατηγορία και όπως καταλαβαίνεις ζω το “πρόβλημα” καθημερινά.

Γενικότερα, τα άτομα με λιπαρό δέρμα και με εμφάνιση ακμής πολλές φορές διακατέχονται από άγχος με αποτέλεσμα όλο αυτό να έχει σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις. Χάνουν την αυτοπεποίθηση τους και φοβούνται να κοιταχτούν ακόμα και στο καθρέφτη. Έχουν μειωμένη αυτοεκτίμηση με συνέπεια αυτό να δυσκολεύει την ζωή τους και να νιώθουν ότι δεν θα αποκτήσουν ποτέ ένα όμορφο και υγιές πρόσωπο. Το λιπαρό δέρμα έχει πολλά πλεονεκτήματα που πολλοί από εμάς δεν το γνωρίζουν, με βασικότερο ότι δύσκολα εμφανίζει ρυτίδες. Με γνώμονα όλα τα παραπάνω και γνωρίζοντας τις ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας η Bioderma λανσάρει ένα νέο προϊόν στην ήδη μεγάλη οικογένεια της σειράς Sébium ώστε να της προσφέρει τη φροντίδα που της αξίζει.

H Sébium Global Cover της Bioderma είναι μία νέα κρέμα περιποίησης υψηλής κάλυψης με πούδρες ματ και χρώμα που δρα στις αιτίες των σημαδιών ακμής χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SeboRestore. Η τεχνολογία αυτή εξισορροπεί τη σύνθεση του σμήγματος, αποκαθιστώντας έτσι τις φυσικές ενυδατικές λειτουργίες με διάρκεια κι αποτρέπει την επανεμφάνιση ατελειών. Δρα επίσης σε υπάρχοντα σημάδια και μαύρα στίγματα και τα μειώνει αισθητά. Ο συνδυασμός της σωστής δοσολογίας ενεργών συστατικών και σαλικυλικού οξέος καθαρίζει τους πόρους και εξομαλύνει την υφή του δέρματος. Ο γλυκονικός ψευδάργυρος καθαρίζει την επιδερμίδα και ρυθμίζει τη λάμψη. Η ενοξολόνη καταπραΰνει το δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα, ενώ η γλυκερίνη ενυδατώνει και προσφέρει εγγυημένη άνεση. Χρησιμοποίησε τη Sébium Global Cover το πρωί, σε σημάδια, μία μικρή ποσότητα του πράσινου βάλσαμου που βρίσκεται στο καπάκι και ύστερα άπλωσε το έγχρωμο υγρό σε όλο το πρόσωπο.

Για ολοκληρωμένη φροντίδα καθάρισε το πρόσωπό σου από ρύπους και μακιγιάζ με το Sebium H2O. Είναι το πρώτο νερό micellaire που μιμείται τη φυσική σύνθεση της επιδερμίδας και φέρεται με απόλυτο σεβασμό ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Αμέσως μετά χρησιμοποίησε το Sebium Gel Moussant, το οποίο καθαρίζει απαλά και είναι το μόνο gel που περιορίζει το σχηματισμό των κηλίδων χάρη στην σμηγματορρυθμιστική δράση της κατοχυρωμένης πατέντας. Για πρωί και βράδυ ιδανικά σου προτείνω την Sebium Global, την 1η θεραπεία που αφαιρεί βιολογικά τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα κι ενεργεί για τα αίτια και τις συνέπειες αυτών των ατελειών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από την Sébium Global Cover για ακόμα πιο ενισχυμένη φροντίδα!

Η λιπαρή επιδερμίδα έχει πολλούς λόγους να χαίρεται, δε νομίζεις;

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Γαλλικός αέρας αποπλάνησης…#CaudalieNext post: Ένας όμορφος κόσμος, ο κόσμος της…#Seamantika

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM