Κραυγή από χρώμα..#Clinique Pop Lip Shadow.

_DSC2838

Ένα πολύ καλά φυλαγμένο μυστικό μας αποκαλύπτει σήμερα η Clinique. “Κλεμμένο” από τους makeup artists ένα επαγγελματικό κόλπο των Backstage Beauty μας μαθαίνει έναν εντελώς νέο τρόπο να φορέσουμε το matte κραγιόν μας. Για να δημιουργήσουν μια βελούδινη, μοναδική, ματ εμφάνιση, συχνά ταμπονάρουν με πούδρα τα χείλη μετά την εφαρμογή του κραγιόν. Εμπνευσμένο από αυτή την τεχνική, η Clinique παρουσιάζει το νέο Clinique Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder.

Ο χρυσός κανόνας ενός makeup artist λέει, το ματ αποτέλεσμα δεν πρέπει ποτέ να φαίνεται επίπεδο, το νέο Clinique Pop Lip Shadow αυτό μπορεί να το καταφέρει. Χαρίζει ζωντανό, έντονο χρώμα που τα χείλη δεν μπορούν να αισθανθούν καν ότι υπάρχει. Ένας ψίθυρος από πούδρα, μια κραυγή από χρώμα σε μια ζωηρή έκρηξη που μεταμορφώνει. Η εξαιρετικά συμπιεσμένη κρεμώδης χρωστική ουσία γλιστράει αβίαστα και μετατρέπει σε ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα δίνοντας ένα λαμπερό pop χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το αντιβακτηριδιακό σφουγγαράκι που βρίσκεται στο απλικατέρ κάνει εύκολη την εφαρμογή και τη ρύθμιση της έντασης, ενώ η μοναδική του υφή εξασφαλίζει ένα άψογο τελείωμα. Η υπέροχη και πρωτότυπη συσκευασία του το κάνουν ξεχωριστό και περιζήτητο. Η χρήση του πανεύκολη, αφού ξεβιδώσεις το καπάκι εφάρμοσε κατευθείαν στα χείλη ή πάνω από το lip balm σου για μέγιστη άνεση. Ύστερα τοποθέτησε το απλικατέρ στη βάση και περιστρέψε το για να γεμίσεις με περισσότερο χρώμα το σφουγγαράκι σου. Πέρασε το απαλά από τα χείλη σου για μια πιο διακριτική δόση χρώματος ή επανέλαβε άλλη μια φορά για να δημιουργήσεις πιο έντονο look.

Το νέο Clinique Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε οχτώ πανέμορφες αποχρώσεις!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Ένας όμορφος κόσμος, ο κόσμος της…#SeamantikaNext post: 5+1 μαγικά βήματα…#Seamantika

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM