5+1 μαγικά βήματα…#Seamantika

_DSC2995

Η εξερεύνηση στον όμορφο κόσμο της Seamantika είναι μια εμπειρία μοναδική και ανεπανάληπτη. Μια εμπειρία με άριστη ποιότητα που συνδυάζει μεταξένιες υφές και υπέροχα αρώματα. Η Seamantika πρεσβεύει τη δύναμη της φυσικής ομορφιάς επιλέγοντας εκχυλίσματα φυτών και φρούτων τα οποία ενώνει με μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας και δημιουργεί ολοκληρωμένες σειρές αποτελεσματικών προϊόντων. Αυτά τα προϊόντα που δρουν φυσικά, αποκαλύπτουν την φυσική μου ομορφιά και με κάνουν να χαμογελάω εγώ τα αγαπώ λίγο παραπάνω.

Σχεδόν ένα μήνα, ευλαβικά όμως, χρησιμοποιώ έξι υπέροχα προϊόντα που μου προσφέρουν μια απολαυστική περιποίηση προσώπου. Για αυτό σε καλώ μαζί μου με 5+1 μαγικά βήματα για τέλεια και λαμπερή επιδερμίδα με έμπνευση από τις μαγικές συνταγές της Seamantika. Καθαρισμός, ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη, αντιγήρανση, όλα όσα ακριβώς χρειάζομαι για μία ολοκληρωμένη και σωστή φροντίδα.

_DSC3051

Ο σωστός καθαρισμός είναι η βάση για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας μου, επιλέγω λοιπόν εκτός από τα βασικά να κάνω scrub και μάσκα δυο φορές την εβδομάδα. Το Apricot Seed Power Facial Scrub είναι το πιο “νόστιμο” peeling που έχω δοκιμάσει. Ένα απολεπιστικό προσώπου με τη δύναμη των σπόρων βερίκοκου για όλους τους τύπους δέρματος. Απομακρύνει τις ακαθαρσίες, τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τις τοξίνες, αναζωογονώντας και φωτίζοντας εμφανώς την επιδερμίδα καθώς είναι εμπλουτισμένο με σκόνη ρυζιού, απολεπιστική σκόνη βερίκοκου και τα καλύτερα στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα. Με ήπιους κόκκους δεν τραυματίζει το δέρμα, αντιθέτως το περιποιείται με τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες, αφήνοντάς το καθαρό και λαμπερό. Αμέσως μετά η Clarifying Mud Facial Mask καθαρίζει, καταπραΰνει, ενισχύει και ομορφαίνει την επιδερμίδα. Μια καθαριστική μάσκα εμπλουτισμένη με αναζωογονητική λάσπη της Νεκράς Θάλασσας και τον ευεργετικό καολινικό πηλό που βοηθούν στη μείωση της υπερβολικής λιπαρότητας, ελαχιστοποιούν την εμφάνιση των πόρων και προάγουν μια πιο φωτεινή εμφάνιση. Σαν spa ομορφιάς που μπορείς να απολαύσεις μόνη σου στο σπίτι, ένα προϊόν που αν δοκιμάσεις είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις.

_DSC3032

Επέλεξα τον Smoothing Mineral Facial Serum για τα σημαντικά οφέλη που μου προσφέρει. Ένας απαλυντικός ορός προσώπου με μεταλλικά στοιχεία ιδανικός για μικτή-λιπαρή επιδερμίδα. Η φόρμουλά του περιλαμβάνει εκχύλισμα φύλλων ginkgo biloba χαρίζοντας έτσι αντιοξειδωτική προστασία. Το δέρμα βελτιώνεται σε υφή και εμφάνιση και είναι πιο υγιές, πιο λαμπερό. Μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ κάτω από την κρέμα. Για πρωί ξεχώρισα την Balancing Mineral Face Cream, μια καθημερινή ενυδατική κρέμα που δημιουργήθηκε στοχευμένα για τις ανάγκες της μικτής και λιπαρής επιδερμίδας. Βασίζεται στις ιδιότητες που έχουν τα εκχυλίσματα bamboo να απορροφούν τη λιπαρότητα και τα καλύτερα στοιχεία από την Νεκρά Θάλασσα. Είναι εμπλουτισμένη με Sebuless ένα πατενταρισμένο καθαριστικό σύμπλοκο που βασίζεται στα άνθη πασχαλιάς και έχει σχεδιαστεί ώστε να καταπραΰνει την επιδερμίδα και να σβήνει ορατά τις ατέλειες της. Η Mineral Night Cream είναι η βραδινή μου κρέμα και απλά τη λατρεύω. Βασισμένη στις βαθιά καταπραϋντικές ιδιότητες του χυμού των φύλλων της aloe vera και του εμπλουτιστικού κολλαγόνου, αυτή η θαυματουργή κρέμα νυκτός θρέφει, διορθώνει και ενδυναμώνει τη φυσική ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί την ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ώστε το πρωί να απολαμβάνω το πιο όμορφο δέρμα. Τελευταίο και πολύ βασικό βήμα είναι η περιποίηση των ματιών μου. Ο Restoring Mineral Eye Serum είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν αυτή την περίοδο. Ένας ελαφριάς υφής ενυδατικός ορός εμπλουτισμένος με καταπραϋντικά εκχυλίσματα φύλλων αμαμελίδας που προσφέρουν στοχευμένη ανακούφιση στους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Με υφή μεταξένια που απορροφάται άμεσα προσφέρει μια μοναδική λάμψη στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αυτά είναι τα 5+1 δικά μου μαγικά βήματα από την Seamantika για όμορφο, λαμπερό και σωστά φροντισμένο δέρμα!

Αναζήτησε τις υπέροχες συλλογές Seamantika σε επιλεγμένα φαρμακεία, καθώς και σε διάφορους χώρους όπου στεγάζεται μόνο η ομορφιά!

Συνεχίζεται…

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: Κραυγή από χρώμα..#Clinique Pop Lip Shadow.Next post: Seamantika και για το σώμα…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM